Огляд нових закладів Тернополя, які варто відвідати

2023-07-17

Тернополянам і гостям цього затишного міста так подобається періодично відвідувати нові заклади, отримувати від візиту особливі емоції та ділитись ними зі своїм оточенням. У цьому немає нічого дивного, адже інколи виникає невимовне бажання куштувати страви, що смакують зовсім по-іншому, та порівнювати їх з тими, які ви їли раніше. Одними з таких місць, які наша Сім'я ресторанів Файного міста нещодавно презентувала, вважаються заклади Antica Eatery та ROAD. Вони дають змогу відволіктись від міської буденної рутини, адже розташовані на околицях. Крім цього, тут ви можете отримати нові емоції від їжі та загалом атмосфери, що панує. Ми стараємось завжди бути для вас особливими, тому пропонуємо урізноманітнити своє дозвілля, проводячи його подалі від гучного та людного центру Тернополя. 

 

Новий ресторан у Тернополі Road, де все смачно, безтурботно та подалі від міської рутини!

доставка їжі

Якщо ви зацікавлені в тому, де знайти кращі заклади Тернополя, що пропонують страви української чи європейської кухні, багату алкогольну карту, у якій налічується понад 150 різновидів напоїв, ми раді представити бар Роуд. Йому вирішили дати таку назву тому, що розташований він поруч з об'їзною дорогою, тому сюди зручно заходити людям, які зупинилися проїздом, працівникам сусідніх підприємств чи просто тим, хто бажає відпочити подалі від міської метушні. Завдяки тому, що новий ресторан Тернополя включає просторий банкетний зал, тут ви можете організовувати різноманітні святкування, у тім числі весілля чи ювілеї. У меню представлені наступні позиції:

  1. Українські страви у сучасному баченні, в яких збережені всі кулінарні традиції. Замовте у нас на обід, вечерю чи святковий стіл апетитні деруни, традиційне сало з розмаїттям приправ, вареники, що так чудово смакують, класичний червоний борщ чи авторську пательню, де всього вдосталь. 
  2. Європейську їжу. Знаходитесь у місті Тернопіль, а куди піти поїсти найсмачнішу піцу, соковиті бургери чи ситну шаурму досі не знаєте - вам у Роуд! Ми пропонуємо вашій увазі вишукану європейську кухню, а саме: сети на компанію, смаколики з фритюру, досконалі перші й основні страви, гарніри, широкий асортимент закусок і десертів для буденних посиденьок чи святкувань.

Унікальність нашого закладу полягає в тому, що тут вам вдасться повністю розслабитися. Перед собою ви побачите величезну вітрину з наявними алкогольними напоями, а якщо вам хочеться чогось яскравого, колоритного, де все гармонійно зміксоване, то у такому випадку зверніть увагу на наші фірмові коктейлі. Справді, якщо говорити про заклади в Тернополі, де можна і перекусити, і організувати релаксуючий вечірній відпочинок чи святкування, то у Роад це все можливо виконати, адже тут панує затишок, спокій і, водночас, драйв.

Читайте також: Заклади з літніми терасами - куди піти у Тернополі?

 

Новий італійський ресторан у Тернополі Antica Eatery вже зібрав безліч прихильників!

Хочете завітати у нові ресторани Тернополя італійської кухні - АНТІКА саме для вас! Заклад заворожує затишним інтер'єром, де немає нічого зайвого. Ми готові знайти вільний столик як для пари закоханих, так і великої компанії, адже посадкові місця розраховані на різне число осіб. Що стосується меню, то нашими безумовними фаворитами вважаються такі страви:

  1. Піца. Звісно, вкрай важко уявити італійську кухню без цієї традиційної страви. У нас вона готується зі збереженням перевірених технологій, тому і виходить максимально схожою на автентичну. Італійська піца Тернопіль представлена в меню не тільки класична, а й авторська, аби ви повністю розкрили для себе всі її смакові тонкощі.
  2. Паста. Коли заходить мова про ресторани Тернополя, де готується ідеальна паста, ми впевнені, що саме таким місцем є Антіка. Тісто ми замішуємо власноруч із додаванням італійського борошна, завдяки чому воно виходить правильної текстури.
  3. Бургери. Це єдиний італійський ресторан у Тернополі і взагалі в Україні, в якому бургери подаються не з пухкою булкою, а з фокаччо. Нам вдалося гарно поєднати італійську кухню з американською, яку, до речі, теж обожнюємо за смак і простоту.

Проживаєте чи опинились проїздом у місті Тернопіль, ресторани новенькі шукаєте - АНТІКА і Роуд стануть ідеальними місцями для ситного перекусу та й загалом веселих посиденьок, адже ми, СРФМ, розширюємось заради того, щоб ви щоразу отримували емоції інші, проте завжди позитивні! Відвідайте ці ресторани в Тернополі, розділіть свою радість, цінності спілкування та важливість підтримки тісних зв'язків з близькими разом з нами!

Наступна стаття >Наступна стаття