Заклади з літніми терасами - куди піти у Тернополі?

2023-07-03

Літо - прекрасна пора для відпочинку та релаксуючих посиденьок з друзями, сім'єю, колегами. В цей період так приємно прогулюватися вуличками Тернополя не лише вдень, а й пізнім вечором, коли спека спадає та дує легенький вітерець. Відчуйте і ви всі переваги такого часопроведення, не забуваючи про смачний перекус. Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, радимо відвідати наші заклади, аби не тільки задовольнитися стравами різних кухонь світу та напоями на будь-який смак, але й насолодитися мальовничими краєвидами міста. Для того, щоб отримати незабутні відчуття та море позитивних емоцій, ми рекомендуємо завітати у ресторани Файного міста з затишними літніми терасами. Це кращі заклади Тернополя, де панує особлива атмосфера, вона неодмінно сподобається вам і тим, хто поруч. Розділіть радість літнього відпочинку з близькими людьми, поділіться з ними важливими новинами чи розкажіть цікаві історії з життя, дізнайтеся, що нового в них, смакуючи улюбленими стравами та попиваючи ідеальні освіжаючі напої!

 

Завітайте в кращі заклади Тернополя від СРФМ з терасами для ідеального літнього відпочинку!

Якщо вас зацікавили ресторани з терасою, які дають змогу насолодитися свіжим повітрям і красивими пейзажами, тоді неодмінно зверніть увагу на наші популярні заклади. В залежності від кухні, яку ви полюбляєте, оберіть наступні:

доставка їжі

  1. Паб Файного Міста. Досі думаєте, де поїсти в Тернополі смачно та недорого, - наш паб радий вас вітати. У меню ви знайдете популярні страви європейської кухні, серед яких провідне місце займає піца, що по технології приготування, смаку та стилю подачі максимально схожа на справжню італійську. Окрім цього, ми можете замовити безліч варіантів сетів на компанію, щоб ваш вечір пройшов дійсно вдало у колі друзів, родини, колег. Ще одна наша особливість - Паб Файного Міста представляє собою кафе з терасою, з якої видніються Театральний Майдан і сквер ім. Т. Г. Шевченка, тому приносить ще й неабияке естетичне задоволення.
  2. Клуб Файного Міста. Розташований ресторан з терасою поруч із пабом, щоб вам було ще зручніше. Це сіті-кафе, яке ідеально підходить для святкувань, простих вечірніх посиденьок з друзями та навіть сімейного відпочинку. Ви будете приємно здивовані меню, адже у нього включені європейські страви та вишукані сети на компанію. Крім цього, вашій увазі пропонуються збалансовані сніданки на будь-який смак, щоб ви вранці їх скуштували на терасі та вдало розпочали свій день.
  3. На Небі. Якщо вам цікаво, якими є кращі заклади Тернополя, відвідайте цей ресторан, де все вишукано, починаючи від загальної атмосфери і завершуючи їжею. Кухня представлена не тільки класична європейська, але й українська у сучасному баченні. В самому серці ресторану розташований купол, у якому створюються запашні та соковиті страви на грилі. Для релаксу на свіжому повітрі на території закладу є дві комфортабельні тераси, звідки відкривається незабутній вигляд на місто. Це саме те місце, краєвидами Тернополя в якому ви можете насолодитися з висоти. 
  4. Нонаме. Якщо ви обожнюєте пікантну, запашну та ситну мексиканську кухню, тоді вам у НОНАМЕ. Це не просто ресторан в Тернополі, а справді колоритне місце з затишною літньою терасою. Замовте такос, бурітос, начос, кесадилью чи інші автентичні страви та насолоджуйтеся ними під відкритим небом.
  5. Пасаж Адлера 13. Якщо ви тут ще жодного разу не побували, тоді точно ще не знаєте, якими є на смак ідеальні бургери. Вони тут представлені з безліччю начинок, тому обрати улюблений смаколик зможе кожен, навіть вегетаріанець. Ще одна родзинка закладу - багата коктейльна карта, завдяки якій вдасться посмакувати улюбленим напоєм або скуштувати щось нове, дійсно оригінальне. Що стосується тераси, то тут вона невеличка, проте дуже затишна. 
  6. Янг. Ми радимо завітати сюди тим, хто в захваті від страв східної кухні. Замовте для відпочинку на літній терасі суші, позиції ВОК, бао-бургери, автентичні десерти та іншу їжу в паназійському стилі, насолоджуючись краєвидами файного міста з висоти! 
  7. Кафе МОНЕ. Якщо ви ведете здоровий спосіб життя та шукаєте літні тераси - кафе Моне неодмінно приверне вашу увагу. В меню включені страви без глютену, білого рафінованого цукру, лактози, глютену, трансжирів і інших добавок, які у надмірній кількості наносять шкоду здоров'ю. Тут лише корисна та поживна їжа, що насичує організм! Заклад вам підійде й у тому випадку, якщо ви шукаєте літні тераси в Тернополі, адже у нас можете поїсти зі ще більшим апетитом на свіжому повітрі. 

Кожен представлений ресторан в Тернополі має власну терасу, яка ідеально підходить для безтурботного і такого приємного літнього відпочинку! Все завдяки тому, що наша Сім'я ресторанів Файного Міста хоче, аби ви ловили літні моменти, які так швидко проходять, та досхочу ними насолоджувались!

Читайте також: Відпочинь з дороги в Road!

 

замовити їжу тернопіль

Які ресторани Тернополя СРФМ варто відвідати у вечірню пору, щоб розслабитися та відволіктися від рутини?

Якщо ж ви вирішили вийти на прогулянку у вечірню пору та хочете відвідати бари Тернополя з літньою терасою, ми, СРФМ, раді вітати вас у ресторані НОНАМЕ та у закладі Пасаж Адлера 13. Тут ввечері панує особлива атмосфера, адже ви можете повністю розслабитися та отримати заряд енергії. Родзинкою цих наших закладів є багата алкогольна карта з розмаїттям позицій, завдяки якій маєте шанс посмакувати найкращими коктейлями та іншими якісними напоями. Відволічіться від метушні та монотонної буденності, завітайте на літні тераси, де на вас чекає море позитиву й унікальних емоцій. Кожен наш бар Тернопіль дарує феєричні відчуття та гарантує справжній релакс.

 

Для чого ми створили кафе з терасою? В чому полягає їх особливість?

Коли настає літня пора, виникає дедалі більше бажання відпочити під відкритим небом, насолоджуючись посиденьками з улюбленою компанією та красивими краєвидами міста. Саме з цих причин ми рекомендуємо відвідати наші заклади Тернополя, облаштовані комфортабельними терасами. Збирайте близьких вам людей і проводьте час так, як ви мріяли, забудьте про рутину та постійну метушню, насолоджуючись розслабляючими посиденьками. Наші заклади справді колоритні, тому, завітавши у кожен з них, ви отримаєте безліч інших емоцій. Підтримуйте тісний взаємозв'язок з рідними серцю людьми, пропонуючи їм безтурботні релаксуючі посиденьки за комфортабельними столиками на відкритих терасах.

Для отримання детальної інформації про кожен заклад і те, що він пропонує, ми рекомендуємо ознайомитися з сайтом fainemisto.com. До речі, саме тут ви можете попередньо забронювати столик на літній терасі, щоб відпочити так, як запланували!

Наступна стаття >Наступна стаття