Відпочинь з дороги в Road!

2023-06-28

Якщо ви прагнете відволіктися від монотонної буденності, ми, СРФМ, готові вам представити сучасний бар ROAD у модному стилі лофт, розташований не в центрі Тернополя, як могли подумати ви, а на околиці. Саме тому заклад і отримав таку назву, що в перекладі з англійської означає "дорога". Ми раді бачити тут не лише корінних містян, які хочуть дещо урізноманітнити свій відпочинок, обравши віддалену локацію, а й туристів і тих, хто в дорозі. Заходьте до нас, відкиньте в сторону сіру буденність і постійну метушню, розслабтесь, відчувши абсолютно іншу обстановку. Проживаєте чи опинились проїздом у місті Тернопіль, куди піти поїсти ще не визначились, - сумніви в сторону, завітайте у ресторан з власним ім'ям і характером Роуд!

 

ROAD - ресторан, де поїсти в Тернополі можуть не тільки містяни, а й ті, хто проїздом! 

Сім'я ресторанів Файного Міста запрошує вас у заклад Роуд, де ви зможете не лише смачно поїсти та відпочити наодинці або ж з близькими людьми, а й організувати різноманітні святкування. Завдяки тому, що зал просторий, він може одночасно розмістити до 100 чоловік, що дає вам змогу відзначати дні народження, ювілеї, корпоративні вечори, хрестини та навіть весілля. Будь-яка знаменна у вашому житті подія пройде яскраво та незабутньо, адже тут справді зручно та затишно. Щоб ви почувалися комфортно, ми розділили зал за допомогою скляних перегородок, сучасних меблів у стилі лофт і колірних акцентів.

доставка їжі тернопіль

Ресторан Road - це ідеальне місце для відпочинку не лише містян, а й туристів і тих, хто опинився в Тернополі проїздом. У нас ви зможете замовити як традиційні українські, так і популярні європейські страви, ними ви неодмінно наїстеся і вдало продовжите свою подорож. 

Роад - особливе місце, де панує затишна та максимально комфортна атмосфера, вона обов'язково подарує повний релакс і позитивні емоції. Ви, відвідавши цей заклад, залишитеся задоволеними як щедрими порціями та вишуканим смаком страв, так і професійним обслуговуванням. Досвідчені офіціанти при потребі порадять, що краще замовити для відпочинку з друзями, перекусу в дорозі, ситного обіду чи святкування визначних подій.

Читайте також: Літня тераса Нонаме - Поринь у мексиканську атмосферу літа

 

Популярна європейська, домашня кухня у Тернополі, велика алкогольна карта: що пропонуємо замовити в закладі Роуд?

Якщо ви шукаєте бари Тернополя, де представлена європейська й українська їжа, ласкаво просимо у Роуд. Ми хочемо відзначити такі популярні позиції, представлені в меню:

замовити їжу тернопіль

  1. Українські страви. У нас пропонується домашня кухня Тернопіль, що включає борщ, деруни, вареники й інші апетитні позиції. Обравши їх, вам вдасться відчути безтурботне дитинство, коли готувала для вас мама чи бабуся, а ви уважно спостерігали за кулінарними процесами та намагалися їх з точністю відтворити. 
  2. Європейські страви. Ви можете здійснити замовлення їжі європейської кухні. Ми раді запропонувати вам ідеальні перші страви, основу та гарніри, без яких неможливо уявити повноцінний раціон, різноманітні салати та закуски для святкового столу і, звичайно, десерти, що підкорять серця істинних ласунів.
  3. Піцу. Якщо ви шукаєте заклади в Тернополі, де готується найсмачніша піца, - завітайте у Роуд. Страва пропонується з різноманітними начинками, завдяки чому замовити улюблений варіант зможе навіть вимогливий гурман. Ми рекомендуємо звернути увагу на піцу "Сирну", "Прошутто", "Капрічозу", "Салямі". 
  4. Бургери. Досі думаєте, де поїсти в Тернополі ідеальні бургери, не схожі на традиційний фаст-фуд, зі щедрими начинками - СРФМ радить обрати для таких цілей новий заклад Роуд.
  5. Алкогольні напої. Тут ви можете не тільки замовити їжу Тернопіль, а й посмакувати вишуканими напоями. У меню представлена величезна алкогольна карта, що включає понад 150 різновидів спиртного. Обирайте напій під свій настрій і подію, смакуйте улюбленими коктейлями ввечері чи на вихідних у колі друзів, запросіть кохану до нас, щоб почастувати її вином, або ж оберіть незмінну класику для підняття настрою гостям за святковим столом.


Шукаєте у місті Тернопіль заклади, де можна не лише смачно поїсти, а й приємно розслабитись подалі від міської метушні - ласкаво просимо в ресторан ROAD. До речі, незабаром ми плануємо надавати послугу доставки, щоб ви, не відволікаючись від справ чи відпочинку вдома, змогли насолодитися досконалим сервісом з думкою про ваш комфорт!

Наступна стаття >Наступна стаття