Літня тераса Нонаме - Поринь у мексиканську атмосферу літа

2023-06-22

Якщо ви обожнюєте ситні та пікантні страви, де переважають м'ясо, риба, морепродукти, свіжі овочі та бобові культури, тоді вам неодмінно припаде до душі мексиканська їжа. Її можна назвати по-справжньому особливою, адже окрім відмінного смаку вона створює неабияке відчуття ситості та заряджає енергією на весь день чи вечір. Полюбляєте чи бажаєте скуштувати вперше традиційні або ж доволі нестандартні мексиканські страви - ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, радо запрошуємо вас у концептуальний ресторан Нонаме. Заклад створений спеціально для креативних і жвавих людей, тих, для кого важливо щоразу пробувати щось нове, експериментувати й отримувати унікальні відчуття. Тут дійсно драйвово, адже на вас чекає досконала мексиканська кухня, яка неодмінно асоціюватиметься з запальними танцями під звуки маракасів, яскравими пончо та пишними сомбреро!

 

мексиканський ресторан нонаме

Мексиканська їжа ще краще смакує на нашій літній терасі: проведіть час весело та задовольніться всім до дрібниць!

Коли на вулиці чудова погода й у вас є бажання насолодитися давньою та сучасною архітектурою в центрі Тернополя, відчути ту саму запальну і, водночас, розслабляючу атмосферу, ми раді бачити вас на нашій літній терасі! Вона настільки затишна, що вам вдасться організувати ідеальні вечірні посиденьки чи відсвяткувати важливі події. На терасі ви можете замовити та скуштувати страви мексиканської кухні, які будуть смакувати ще з більшою насолодою, якщо ви вважаєте себе та своє оточення справжніми естетами. 

Що стосується самого меню, то у нас воно представлене на будь-який смак. Безсумнівними лідерами вважаються наступні страви:

  • Такос. Вони пропонуються з безліччю начинок, ми радимо обрати позиції з соковитою телятиною, ароматними креветками чи ніжною курочкою. Це майже як бургер, тільки ще цікавіша їжа.
  • Бурітос. Ви будете в захваті від щедрої начинки, загорнутої у хрустку та таку смачну тортилью! Наїжтесь від душі, замовивши позиції XL, чи просто смачно перекусіть стандартними порціями.
  • Кесадилья. Начинка, загорнута у тортилью в формі трикутника, викличе у вас безпосередні асоціації з сонячною Мексикою.
  • Сети на компанію. Якщо ви зібралися відпочити компанією, ідеальним рішенням стануть сети. У нас ви зможете скуштувати традиційні "Мексиканські закуски", "Мікс до пива" для любителів пінного, ситний і апетитний "М'ясний сет", коли дещо зголодніли. 

Мексиканська кухня у Тернополі настільки різноманітна, що вам неодмінно вдасться підібрати ідеальні страви та пригостити ними близьких. Проведіть час у безтурботній атмосфері, оцініть, наскільки затишною є наша літня тераса, - кафе NONAME зробило все для того, щоб ваш час у нас пройшов з максимальним комфортом і залишив лише позитивні враження. Якщо ви шукаєте чисті, зручні й ідеально облаштовані літні тераси в Тернополі, де можна насолоджуватися мальовничими пейзажами й архітектурою, обирайте ресторан Нонаме і пориньте в атмосферу літа в мексиканському стилі.

 

 

Доставка тако, буріто та інших мексиканських страв, коли немає можливості заглянути до нас!

Якщо ви хочете залишитися вдома чи, наприклад, організувати посиденьки на природі, і вас зацікавила мексиканська їжа - доставка від нашої Сім'ї ресторанів Файного Міста прийде вам на поміч, де б ви не були та як би не планували організувати свій відпочинок. Послуга надається не лише по Тернополю, а й в межах ближніх сіл, завдяки чому кожен має шанс насолодитися вишуканими стравами в стилі запальної Мексики. Доставка тако, буріто, сетів і іншої автентичної їжі можлива при попередньому замовленні на нашому сайті fainemisto.com чи у мобільному додатку. Ви можете більш детально ознайомитися з меню та подумати, які позиції найбільш актуальні. Цікавить доставка мексиканської їжі - зв'яжіться з нами за номером 068-055-77-11 і оформіть замовлення в телефонному режимі. І не забувайте, що мінімальна сума в чеку повинна становити 250 грн. для містян і 350 грн. для тих, хто знаходиться за Тернополем. При покупці страв на 2000 грн. і більше послуги кур'єра надаються безкоштовно. Пориньте в драйвову та невимушену атмосферу сонячної Мексики, організуйте вечір чи пікнік на природі в автентичному стилі, а щоб все пройшло на найвищому рівні, вам прийде на допомогу у передмістя та Тернопіль доставка їжі з НОНАМЕ!

Читайте також: Найпопулярніші страви на доставку Нонаме - буріто та кесадилья

Наступна стаття >Наступна стаття