Найпопулярніші страви на доставку Нонаме - буріто та кесадилья

2023-06-06

Мексиканська кухня відрізняється неабиякою самобутністю, ситністю та розмаїттям смакових поєднань. Стравам родом із цієї заокеанської країни властиве додавання величезної кількості традиційних і унікальних спецій, гострого перцю чилі чи халапеньо, зелені, бобових. Основу їжі переважно складають коржики, спечені з кукурудзяного чи пшеничного борошна, під назвою "тортилья". Якщо ви теж бажаєте відчути всю багатогранність мексиканських страв, ми радо запрошуємо вас у концептуальний ресторан Нонаме. Коли немає часу чи можливості завітати до нас, ми готові приїхати до вас, так як у нашому закладі Noname доставка їжі діє. Послугу ми надаємо не лише по Тернополю, а й у прилеглі села, тому звертайтеся до нас, якщо хочете смачно пообідати чи повечеряти, організувати побачення в драйвовому стилі Мексики, відсвяткувати важливі події з дорогими серцю людьми. Ми прийдемо вам на допомогу, оскільки доставка їжі Тернопіль виручає у різних ситуаціях і позбавляє вас буденних клопотів на кухні!

 

Мексиканська їжа на замовлення: Нонаме рекомендує традиційні такос, бурітос і кесадилью!

Наш мексиканський ресторан у Тернополі Нонаме має що вам запропонувати як з класичних, так і оригінальних страв заокеанської країни. Тут не треба бути кулінарним експертом, щоб знати, що найбільш відомою їжею вважаються саме такос. Вони представляють собою коржики, у які загорнуті начинки зі шматочків риби, морепродуктів, м'яса, бобових, овочів, зелені, приправ. Заінтересувала традиційна страва сонячної Мексики - ця їжа на замовлення у нас готується у різноманітних варіаціях!

Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, також рекомендуємо вам легендарне буріто замовити. Ця страва має форму рулета, у який загортаються різні компоненти: м'ясо, риба чи морепродукти, овочі, бобові, зелень, спеції, сир. Цікавою є історія її появи, адже існує аж дві легенди. Перша - у перекладі з мексиканської "бурітос" означає "маленький віслючок", а сама страва візуально трішки нагадує осляче вухо. Ще одна теорія - коли торговцю допомагав перевозити їжу віслюк, він зрозумів, що тварині важко, тому замість громіздкого посуду страви загорталися у легенькі коржики. У нашому ресторані НОНАМЕ представлені різні буріто, Тернопіль доставка вам безумовно стане у нагоді, якщо ви їх хочете скуштувати якомога швидше, а можливості завітати до нас немає.

Ще одна доволі популярна позиція у нашому меню - кесадилья. По інгредієнтах і тонкощах приготування вона нагадує бурітос, щоправда дещо відрізняється формою. Кесадилья має форму не рулета, а трикутника, у який кладеться начинка. Скуштуйте у нас страву з ніжною куркою чи соковитою телятиною та потіште себе вишуканим поєднанням м'яса з розмаїттям інших компонентів. Цікавить, яка на смак мексиканська кесадилья, - доставка від нашої СРФМ стане вашим вірним помічником!

Читайте також: Сети на компанію у Нонаме - збирай друзів, аміго!

 

Як виконується у передмістя чи в Тернопіль доставка їжі з нашого закладу НОНАМЕ?

Їжа з доставкою по Тернополю та у прилеглі села від нашої Сім'ї - це чудова можливість не клопотатися на кухні, але пригостити близьких смачними стравами у мексиканському стилі. У нашому меню представлені не лише такос, бурітос і кесадилья, а й перші страви, основа, автентичні салати, колоритні сети на компанію й ексклюзивні десерти. Щоб замовити їжу в Тернополі чи передмісті, ми пропонуємо вам зв'язатися з нашими адміністраторами за номером 068-055-77-11 та обговорити по телефону всі деталі. Крім цього, по передмісті та місту Тернопіль доставка їжі можлива за попереднім замовленням на нашому сайті, у застосунку. Обирайте страви мексиканської кухні та відчуйте цю самобутню атмосферу, не виходячи з дому чи офісу! Запропонуйте близьким посиденьки на природі, а організувати смачний пікнік допоможемо ми, СРФМ і наша мексиканська їжа!

Наступна стаття >Наступна стаття