Сети на компанію у Нонаме - збирай друзів, аміго!

2023-05-31

Коли планується зустріч з друзями, перше, про що ви думаєте, - як і де краще провести час? Організувати відпочинок можна по-різному: одні люблять посидіти в ресторані, інші - прогулятися на свіжому повітрі чи провести пікнік у парку чи сквері на галявині. З настанням тепла виникає ще більше бажання відправитися на прогулянку, а не сидіти вдома, тому ми, СРФМ, ласкаво просимо вас і ваших друзів до нашого ресторану мексиканської кухні Нонаме. А коли хочеться відпочити подалі від людей і насолодитися сонячною дниною чи вечором з легким вітерцем біля Тернопільського ставу, стане у нагоді їжа на замовлення з доставкою. Ця послуга у нас надається не тільки для містян, але й для мешканців прилеглих сіл, тому кожному вдасться відпочити так, як цього справді хочеться. 

 

Найкращі закуски у Тернополі у запальному стилі Мексики лише у Нонаме: замовляйте з доставкою чи куштуйте в закладі!

доставка сетів нонаме

Ми, як ресторан мексиканської кухні NONAME, пропонуємо вам для веселого та ситного відпочинку у колі друзів обрати сети закусок на замовлення. У нас вони представлені різні і для будь-яких цілей, скуштуйте наступні позиції:

  1. Мікс пивних закусок. Цей сет ідеально поєднується з хмільним напоєм, адже чудово доповнює його смак і створює унікальну смакову композицію. Він включає такі продукти: прошутто, салямі, чорізо, чіпси начос і картопляні.
  2. М'ясний сет. Бездоганний варіант для організації вдалого пікніка, адже до його складу входять м'ясо й овочі, приготовані на грилі. Їхній насичений смак і неповторний аромат ідеально доповнюють 3 види соусів.
  3. Сет Амігос. Замовте сет на компанію та проведіть час не лише весело, а й смачно. Ви та ваші друзі будуть у захваті від обсмажених на грилі курячих крилець, апетитних королівських креветок, ніжного копченого сиру та сирних паличок з хрумкою скоринкою.
  4. Мексиканські закуски. Обравши даний сет, вам вдасться поринути у особливу мексиканську атмосферу, адже він включає відомі традиційні страви, серед яких популярні чіпси начос.

Викликали інтерес закуски Тернопіль для ідеального відпочинку з друзями - оберіть мережу ресторанів нашої дружньої сім'ї, а саме заклад Нонаме, що неодмінно підкорить серця любителів ситної, пікантної та такої різнобарвної мексиканської кухні! Доставка закусок - це чудовий спосіб урізноманітнити своє часопроведення, організувавши міні-пікнік на природі у колі близьких та зробити яскраві фото для свого профілю. Якщо таки зацікавила доставка їжі Тернопіль - телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж оформляйте замовлення онлайн на сайті fainemisto.com.

 

Мешканці околиць і міста Тернопіль, доставка їжі від Нонаме зробить ваш відпочинок веселим, смачним і максимально безтурботним!

Від ресторану Нонаме замовити їжу у Тернополі ви можете на будь-який смак. У нашому меню представлені традиційні мексиканські перші й основні страви, гарніри та салати. Крім цього, ми маємо безліч закусок, шо подаються порційно, тому обирайте на свій розсуд, які вам до вподоби. Скуштуйте у нас знамениті такос, бурітос, кесадилью чи начос - ви та ваші друзі будуть приємно здивовані розмаїттям страв у меню. До речі, у нас також пропонується безліч десертів у мексиканському стилі. Спробуйте авторські чуррос, екслюзивний чізкейк "Сан-Себастьян" чи тортик "Tango Chocolate" для істинних ласунів.

Замовлення їжі Тернопіль від ресторану Нонаме - це гарант ідеального відпочинку. Завітайте з друзями до нас або ж скористайтеся послугою доставки - ми у будь-якому випадку прийдемо на допомогу, щоб ваш час пройшов максимально смачно та весело!

Читайте також: Закуски на компанію від Пабу Файного - час збирати друзів!

Наступна стаття >Наступна стаття