Закуски на компанію від Пабу Файного - час збирати друзів!

2023-05-17

З настанням теплої пори ще більше хочеться проводити час з друзями та рідними. Для того, щоб відпочинок був не лише позитивним, а й надзвичайно смачним, ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, радимо вам завітати у Faine misto Pub, наш легендарний заклад, що з'явився першим і до сих пір приваблює відвідувачів. Його можна назвати родзинкою Тернополя, адже тут є все для ідеального часопроведення. Ви зможете як весело відпочити, так і наїстися від душі і не на всі гроші, що теж є не менш важливим моментом. 

 

Де найкращі сети на компанію у Тернополі - у Пабі Файного Міста!

замовити їжу паб файного міста

Зберіть усіх найближчих і найдорожчих людей, запропонуйте їм завітати у наш Паб Файного міста. У меню представлено безліч страв, серед яких провідні позиції займають саме закуски. Вони чудово смакують до вина чи пінного, а якщо ви не вживаєте алкоголю, то чудовим доповненням до них стануть безалкогольні коктейлі, води чи соки на будь-який смак. Ітак, наші закуски по праву вважаються найкращими, адже пропонуються у різних варіаціях. У нас ви можете замовити сети на компанію Тернопіль чи страви порційно, тому задовольните потреби та побажання кожного учасника посиденьок. Серед наших фаворитів, коли збирається велика компанія, ми відзначаємо наступні:

  1. М'ясний сет. Він включає ніжну телячу вирізку, соковитий стейк зі свинного ошийка, м'який і ароматний курячий шашлик, свинний стейк на кістці, картоплю по-селянськи, грильований болгарський перець, а також розмаїття соусів: бургер-барбекю, часниковий, хрін.
  2. Чікен сет. Він створений спеціально для тих, хто обожнює ніжну та м'яку курочку. Сет містить наступні страви: крильця баффало , чікен стріпси , пікантні крильця , нагетси. Позиція також включає хрустку картоплю фрі та три види соусів: бургер-барбекю, сметанковий, медово-гірчичний.
  3. Панський гриль-сет. Це ідеальна закуска на велику компанію, адже її вага становить близько 2 кг. Обирайте у нас сет і насолоджуйтеся ребрами в медовій глазурі, курячим стегном, стейком на ребрі, язиком з яловичини в медовій глазурі, картоплею по-селянськи, овочами-гриль.
  4. Сет сиров'ялених закусок. Якщо у вас виникло бажання посмакувати пінним і хочеться закуски до пива замовити, зверніть увагу на цю позицію з нашого меню. Ви будете в захваті від того, як хмільний напій ідеально поєднується з прошутто, панчеттою, чорізо, сиров'яленою ковбасою, паштетом з яловичого язика, релішем з маринованого язика , крем-фетою, грінками.

У нас окремо в меню також представлені пивні закуски. Якщо ви обожнюєте відпочивати з келихом пінного в руках і хочете, щоб напій ще більше смакував, замовте до нього пивну тарілку з салямі чи бастурмою, пікантні креветки, цибулеві кільця, курячі нагетси чи крильця “Баффало”. Великою популярністю серед наших гостей користуються і невеличкі холодні закуски, обирайте їх в залежності від того, що їсте та п'єте. До прикладу, нашими лідерами по праву вважаються різносоли, паштет, оселедець з цибулькою чи картоплею, брускети, сирна тарілка та інші. Ці страви неодмінно доповнять як буденний вечірній, так і святковий стіл! Як бачите, у Пабі Файне Місто меню пропонується надзвичайно колоритне і для різних подій, тому у нас вам неодмінно сподобається відпочивати компанією. 

Читайте також: Новинки в меню Пабу - що пропонується?

 

Професійна доставка закусок по місту та околицях від СРФМ: відпочивайте там, де зручно!

До речі, якщо ви бажаєте залишитися вдома чи організувати міні-пікнік на природі, то у такому випадку ми, СРФМ, пропонуємо вам замовити доставку їжі. У нас послуга надається по Тернополю та у ближні села. Її вартість складає 50 грн. і 70 грн., в залежності від того, на якій відстані від нас ви знаходитесь. Мінімальна вартість в чеку повинна складати всього лиш 250 грн. і 350 грн., що дає змогу здійснити замовлення їжі кожному охочому. 

Доставка закусок - це чудова пропозиція, коли ви плануєте відпочити вдома, провести час у гостях чи організувати святкування в неформальній атмосфері, до прикладу, на природі. Щоб ними посмакувати, ми радимо замовити їжу онлайн на сайті fainemisto.com, у додатку чи за номером 068-055-77-11. Доставка Тернопіль їжі - це завжди швидко та зручно, смачно та безтурботно. Завдяки нашій послузі, ваш відпочинок з компанією буде проведений ідеально і неодмінно запам'ятається з кращої сторони. Ми, СРФМ, завжди дбаємо про вас і ваших близьких, ваш настрій і бадьорість, а без ситного перекусу цього досягти неможливо! Переглядайте у Файне Місто Паб меню і замовляйте найкращі закуски на всі випадки життя!

Наступна стаття >Наступна стаття