Новинки в меню Пабу - що пропонується?

2023-04-28

Якщо ви жодного разу не чули про Паб Файного міста, то, скоріш за все, не проживаєте в Тернополі. Про цей заклад знають всі містяни, вони його залюбки відвідують, адже він манить особливою атмосферу і величезним меню. Страви, що тут пропонуються, не тільки надзвичайно смачні, а й ситні, оскільки подаються виключно щедрими порціями. Файне місто Паб - місце, де ви можете відпочивати у колі близьких людей чи колег по завершенні робочого дня чи тижня, організовувати святкові івенти чи затишні романтичні побачення другій половинці. Це заклад, який насправді об'єднує, де завжди вам раді, де смачно та так затишно! І що найцікавіше - ми постійно оновлюємо меню та готуємо актуальні новинки, про які і поговоримо.

доставка їжі паб файного міста

 

Зверніть увагу на оновлене меню: Файне місто завжди пропонує найкращі страви!

Перегляньте уважно з пабу Файне місто меню та зверніть увагу на нові позиції, які ви точно не куштували. Ми радимо вам замовити для святкового застілля, ситного обіду чи затишної вечері наступні страви:

  1. Піцу. Про її вишуканий смак, щедру порцію й унікальну технологію приготування тіста вже відомо, але ми ніколи не зупиняємося, а постійно розвиваємося, впроваджуючи щось нове та нестандартне. Саме тому серед наших новинок слід відзначити 2 піци - “З тунцем” і “Барбекю”. Якщо ви обожнюєте рибу, оберіть перший варіант, що подається на вершковому соусі та смак якого ідеально доповнюють запечений перець, зелена цибулька та свіженька рукола. Полюбляєте м'ясо та не уявляєте свого життя без нього - у піці “Барбекю” зібрано все необхідне. Ви будете в захваті від того, як м'ясо ребра чудово гармонує з мисливськими ковбасками, а маринований перчик чилі ще більше насичує смак страви і додає їй легкої гостринки.
  2. Пельмені з індички. Це чудовий варіант для ситного обіду. Ніжні та делікатні пельмені із запашним і соковитим м'ясом індички неодмінно наситять ваш організм енергією. Ця їжа просто тане в роті і створює унікальний смаковий тандем.
  3. Шніцель. Оновлене меню Файне місто включає духмяне куряче філе, паніроване в сухарях, та хрусткі картопляні діпи. Ці страви ідеально поєднуються з ніжним сирним соусом і ароматним компресованим огірком.
  4. Салат з тунцем. Щоб наповнити свій організм життєвими силами й енергією, актуальною стає корисна їжа на замовлення зі свіжих інгредієнтів. І саме таким можна вважати салат з тунцем, доповнений свіженьким міксом салату, руколою, томатами чері та шпинатом. Страві певної гостринки додає фірмовий соус “Васабі”.
  5. Стейк з тунця. Якщо ви обожнюєте смачну, соковиту та ніжну рибку, оберіть саме цю позицію. Вона подається у тандемі з кус-кус, заправленим ароматною м'ятою, свіженькою зеленню та поживним базиліком.
  6. Лаваш із сиром. У пабі Файне місто Тернопіль меню включає безліч ситних і вишуканих закусок. Замовте хрусткий лаваш, у який загорнута свіженька моцарелла. Завершує смакову композицію страви ніжнющий сметанковий соус.
  7. Сібас з морквяним пюре. Це чудова пропозиція для прихильників рибки. Правильно приготовлене філе сібаса виходить соковитим, а як воно ідеально смакує з повітряним морквяним пюре і смаженою картопелькою, що виглядає так по-домашньому!

Перегляньте у Файне місто паб меню і обов'язково зверніть увагу на новинки. Їх ви можете не лише куштувати в нашому закладі, а й замовляти додому чи в офіс, в гості чи навіть на природу, оскільки по передмісті та місті Тернопіль доставка їжі діє від СРФМ!

Читайте також: Доставка піци №1 у Тернополі - Паб Файного міста!

 

Що варто знати перед тим, як здійснити замовлення їжі у Тернополі чи на околицях?

Коли хочеться провести час вдома у колі найближчих, організувати корпоратив, романтичний вечір чи міні-пікнік на природі, смачно поїсти наодинці після затяжного та напруженого дня, ідеальним рішенням стане для вас така актуальна послуга, як доставка їжі Тернопіль. Перед тим, як нею скористатися, вам слід враховувати наступне:

  1. Якщо страви потрібно привезти у місто, послуга доставки обходиться у 50 грн., а за його межі - 70 грн.
  2. Коли сума в чеку становить 2000 грн. і більше, доставка піци Тернопіль і інших страв виконується безкоштовно.
  3. Мінімальна вартість замовлення повинна складати 250 грн. для містян і 350 грн. для мешканців ближніх сіл. 

Для здійснення замовлення їжі Тернопіль чи у передмістя ми рекомендуємо вам попередньо зателефонувати нашим адміністраторам за номером 068-055-77-11. Ще один доволі зручний і швидкий спосіб - замовити улюблені страви онлайн, це можна зробити на сайті fainemisto.comчи в аналогічному мобільному застосунку. Сім'я ресторанів Файного Міста завжди про вас піклується, де б ви не були та що б не планували організувати. Якщо все ж хочеться залишитися вдома чи немає можливості вийти на обідню перерву, вашій увазі пропонується швидка доставка їжі. Обирайте актуальні новинки, які неодмінно підкорять ваші серця і від яких буде в захваті ваше оточення, коли організовується святкування важливих подій чи традиційні вечірні посиденьки!

Наступна стаття >Наступна стаття