5 причин замовити обід в Янг

2023-05-03

Обід вважається важливим елементом раціону, і саме від того, що ти вирішив поїсти, залежить не лише твій настрій, а й рівень працездатності, загальне самопочуття. Їжа повинна бути корисною, поживною, збалансованою, смачною та ситною, а отже фаст-фуд з найближчого магазину або кіоску чи швидкий перекус з ланч боксу - явно не те, що потрібно для вдалого та продуктивного дня. А якщо ти ще й бажаєш отримати від страв естетичне задоволення, тоді тобі варто замовити обід, який пропонує наш ресторан східної кухні Young. У нашому меню представлена їжа у паназійському стилі, що манить вишуканим смаком і не менш оригінальною подачею, тому куштуй її і отримуй від неї справжню насолоду. До речі, здійснити замовлення страв ти можеш не тільки у нашому закладі, адже ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, дбаємо про твій час і пропонуємо найкращі обіди з доставкою по Тернополю та прилеглих селах!

доставка обідів янг

 

Доставка обідів по Тернополю та передмісті з ресторану Янг: 5 причин замовити страви саме у нас!

У нас меню комплексних обідів у східному стилі розроблене таким чином, щоб кожен залишився максимально задоволеним. Ми рекомендуємо тобі дізнатися 5 основних причин, чому наші страви ідеально підходять для вдалого перекусу у пік робочого дня. Комплексні обіди від нас, СРФМ, стали настільки популярними і затребуваними тому, що:

  1. Вони подаються щедрими порціями, завдяки чому ти точно не залишишся голодним. Ми пропонуємо обрати одну із трьох основних позицій “ЛАНЧ”. Кожна з них включає наступні страви: перше, гарнір і салат, рол. Отримавши їх у комплексі, ти неодмінно наповниш свій організм життєво необхідною енергією та силами, які так потрібні для досягнення нових звершень. Коли ти ситий, тобі вдасться виконати всю свою роботу якісно та швидко, а це крок до успіху.
  2. Комплексні обіди з нашого ресторану східної кухні дійсно є нестандартними. Іноді так хочеться відволіктися від нудної буденності та скуштувати щось справді цікаве. І саме такими є наші обіди. Ти від них отримаєш море нових емоцій, а це дуже важливо для підняття настрою та наснаги.
  3. Наші страви завжди смачні. Для нас дуже важливо, щоб ти не лише ситно, а й смачно поїв. Скуштуй кожну позицію із меню та обери для себе улюблену. Замовляй страви на обід і отримуй справжню насолоду, а ми подбаємо про те, щоб ти успішно відволікся від буденності.
  4. Ми пропонуємо 3 варіанти вибору страв. Якщо хочеться скуштувати колоритні комплексні обіди, меню переглядай. У ньому ти знайдеш 3 позиції на будь-який смак, тому детально ознайомся з кожною та обери ту, яка тобі найбільше припала до душі.
  5. Доставка обідів у нас завжди виконується швидко. Ми дбаємо про твій і до того дорогоцінний час, а тому завжди привозимо страви вчасно. Тобі не прийдеться відкладати справи або ж обід на потім, адже ти його отримаєш на конкретну годину. Це чудовий варіант для того, щоб весь колектив зібрався та смачно поїв не по черзі, а разом.

Цих причин більш ніж достатньо для того, щоб зрозуміти, чому комплексні обіди Янг користуються таким попитом серед наших клієнтів. Стань одним із них і переконайся в тому, як ми стараємось для тебе. Покращуй працездатність і загальне почуття, піднімай собі настрій посеред робочого дня, а без ідеального обіду це зробити неможливо, оскільки щасливим є той, хто ситий. 

Читайте також: Зібрались великою компанію? Замвляйте сети "Company" з ресторану ЯНГ

 

Замовити обід з доставкою чи у закладі - вирішуй сам, а ми подбаємо про тебе, де б ти не був!

Наш ресторан східної кухні Янг - це справді затишне та, водночас, таке колоритне місце. Якщо ти працюєш поблизу закладу і в тебе є час до нас завітати, обідай у нас. Ми швидко подамо твої улюблені страви і тобі вдасться насолодитися не лише ними, а й атмосферою. Якщо ти знаходишся доволі далеко чи просто у тебе немає змоги відволіктися від своєї роботи, то ідеальним рішенням стане доставка комплексних обідів. Послуга доступна, адже вона діє при мінімальній вартості замовлення на суму 250 грн. для містян і 350 грн. для тих, хто працює за межами Тернополя. Сама доставка обідів Янг обходиться у 50 грн. і 70 грн., в залежності від того, на якій відстані від нас ти знаходишся. А коли ви плануєте смачно поїсти всім колективом, то при замовленні на 2000 грн. і більше комплексні обіди Тернопіль привозяться нашими кур'єрами безкоштовно!

З нами завжди смачно та вигідно, адже ми дбаємо про тебе, твій час і самопочуття. Для нас важливо, щоб ти обідав правильно і отримував від цієї частини денного раціону максимум користі. Замовляй комплексні обіди з доставкою на сайті fainemisto.com, у аналогічному мобільному додатку чи за номером 068-055-77-11 і переконайся в нашій турботі!

Наступна стаття >Наступна стаття