3 причини на користь замовлення суші-сетів

2023-09-05

Суші вже давно займають провідні позиції серед страв, які найчастіше замовляють для смачних дружніх посиденьок, святкування різноманітних подій, організації романтичних побачень і відпочинку на природі. Крім цього, саме їх обирають просто так, аби ситно та з користю пообідати в офісі у пік робочого дня. Як бачите, це справді топова страва японської кухні, а щоб нею насолодитись від душі і поділитися своїми враженнями з ближнім колом, слід знати, де замовити суші з доставкою. І зробити це пропонує наш ресторан східної кухні Янг, який вже доволі давно став частиною нашої Сім'ї. 

 

Чому варто обрати сет суші?

Якщо ви бажаєте посидіти з другою половинкою, колегами, друзями чи родиною, оберіть сети суші з Янгу. Ми радимо надавати перевагу саме наборам з наступних причин:

  • Сет переважно включає щедрі порції, які варто підбирати в залежності від числа людей, з якими плануються посиденьки, щоб кожному вдалось ними поласувати.
  • Замовити сет суші - це можливість за один раз спробувати позиції з різноманітними начинками. Коли обираються страви в одному наборі, то неодмінно знайдете улюблені, як ви, так і ті, з ким їх куштуєте.
  • Економія. Сет суші обходиться значно дешевше, ніж коли ви замовляєте їжу порційно. А це вигода, особливо у тих випадках, коли плануються грандіозні посиденьки з компанією близьких вам людей.

Якщо вас цікавить доставка суші, зверніть увагу на наш ресторан східної кухні Young. У меню включені безліч позицій на будь-який смак і різної ваги, тому вам вдасться швидко знайти відповідний набір. 

Читайте також: Щастя для діток, спокій для батьків - KIDS меню у Янг

 

Якщо суші доставка в Тернопіль і околиці, то з закладу Янг!

Ми пропонуємо скористатися такою послугою, як доставка сетів з Янгу, адже вона здатна виручити у будь-який момент: коли неочікувано прийшли гості чи їхній візит вже запланований і хочеться всіх присутніх приємно здивувати, якщо ви хочете зробити несподіваний сюрприз коханій людині, організувавши романтичне побачення чи запросивши на пікнік. У цих і інших випадках по передмісті та місту Тернопіль доставка суші прийде на допомогу і зробить проведення часу ще більш веселим. 

Найкращим рішенням, коли ви бажаєте потішити не лише себе, є доставка сетів з Янгу. У нас представлено безліч позицій, серед яких топовими вважаються наступні:

  • Party Set XXXL вагою 3 кг, що ідеально підійде для великої компанії, яка полюбляє класичні смакові поєднання;
  • Сет Young XXL для середньої компанії, що включає класичну "Філадельфію", "Каліфорнію", "Аляску", "Футомакі" та "Червоний дракон";
  • Орітцу сет, наша авторська позиція для прихильників чогось нестандартного та цікавого, чудовий варіант для середньої компанії, який складається з холодних і теплих ролів;
  • Сет Сяке, якщо ви шукаєте суші кілограм, то цього набору вистачає на двох, аби кожен зміг наїстись.

замовити суші янг

Шукаєте кілограм суші в Тернополі чи, можливо, більше, обирайте наш ресторан східної кухні Янг, де представлено безліч наборів, що включають як традиційні, так і авторські страви, яких ви не скуштуєте ніде. Їх створенням займаються наші досвідчені сушисти, тому розробляючи формулу ідеального ролу, вони враховують безліч особливостей, починаючи від відбірних інгредієнтів і завершуючи їх виграшними поєднаннями. 

Якщо вас теж зацікавили суші в Тернополі, доставка яких виконується і за межі міста, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж оформляйте замовлення в онлайн-режимі на сайті чи в додатку. Найкращі суші сети у Тернополі обирайте і проводьте час на повному релаксі та з користю для власного здоров'я, а ми привеземо страви туди, куди зручно саме вам!

Наступна стаття >Наступна стаття