Щастя для діток, спокій для батьків - KIDS меню у Янг

2023-08-30

Більшість діток хочуть бути схожими на своїх батьків, вони частенько беруть приклад з дорослих у плані спілкування, поведінки, зовнішнього вигляду та навіть харчування. Коли мама чи тато обожнюють суші, періодично їх замовляють додому або відвідують заклади, у дитини теж пробуджується інтерес до страви і вона прагне її спробувати. Ми, ресторан східної кухні YOUNG, зробили це можливим, адже у нас представлене ексклюзивне меню для діток, де пропонуються роли та інші смаколики. 

замовити дитячі страви янг

 

Перегляньте дитяче меню в ресторані ЯНГ та здивуйте малечу східною їжею!

Коли йде мова за страви для дітей, перше, що дуже важливо, - їх безпека для здоров'я. Їжа має складатися з відбірних інгредієнтів перевірених постачальників - тільки у такому випадку її можна подавати дитині, не турбуючись за її подальше самопочуття. Не варто також ігнорувати смакових властивостей страв і стилю подачі, адже коли вони влаштовують малечу по всіх цих критеріях, вона отримуватиме від них максимальну насолоду. Батьки, спробуйте замовити дитяче меню Young і ви переконаєтесь, наскільки воно є бездоганним як по складниках, так і на смак, візуально. Меню для дітей Янг розробляв таким чином, щоб воно було абсолютно безпечним, ситним і корисним, ми рекомендуємо обрати такі позиції:

  1. КІДС РОЛ. До складу страви входять такі відбірні інгредієнти, як креветка, ніжний крем-сир, що просто тане в роті, свіженький огірок, поживний авокадо, ікра-тобіко та норі. 
  2. БАНАНА РОЛ. Якщо ваша малеча є справжнім ласуном, тоді замовте для неї солодкі роли. Для їх приготування ми використовуємо шоколадну пасту, свіжі банани, згущене молоко, солону карамель, повітряний рис. Замість традиційних норі застосовується млинець, у який і загортаються всі ці складники. 
  3. Рис з куркою та паровими овочами. Така страва підійде для зовсім юних шанувальників східної кухні, адже ми її створюємо із додаванням соковитого курячого філе, моркви, броколі, болгарського перцю, ситних бобів едадаме. Поливається вона соєвим соусом, який чудово доповнює та завершує смакову композицію.
  4. Локшина з креветками та рисовими кульками. Дитяче меню в ресторані YOUNG включає і таку оригінальну позицію. Вона містить кабачки, моркву, болгарський перець, стручковий горошок, удон. Страва цікава тим, що локшина чудово гармонує з рисом, що обсмажується у формі кульок.
  5. FISH & CHIPS. Потіште малечу міні-сетом, що містить картопляні діпи, рисові кульки та чіпси, рибні палички. Подається такий набір з ніжним і ароматним кунжутно-майонезним соусом. 

Плануєте замовити страви для дітей - обирайте наш ресторан ЯНГ, де вони представлені на будь-який смак і для малечі різної вікової категорії. Ми слідкуємо за їх якістю, тому жодних сумнівів щодо їх безпеки у вас не повинно виникати!

Читайте також: Ці суші Тернопіль любить найбільше - огляд найпопулярніших позицій Young

 

Як виконується їжа на доставку з закладу ЯНГ?

Ми піклуємось про вас і ваших діток, де б ви територіально не знаходились, адже у нас пропонується їжа з доставкою у Тернопіль і ближні села. Це чудова нагода організувати сімейні посиденьки вдома чи на природі, святкування, у тім числі дитячі, чи просто потішити малечу, коли ви затримуєтесь на роботі та не маєте змоги приготувати самостійно смачну, ситну та збалансовану їжу. Коли заходить мова, якою найоригінальнішою є їжа на доставку, - дитячі суші спадають на думку. Цю страву малеча полюбить за ідеальне поєднання інгредієнтів і вишуканий смак, вона почуватиметься такою дорослою, адже зможе спробувати те, що вживають батьки. Для замовлення суші з доставкою телефонуйте нам за номером або ж переходьте на сайт, де його можна оформити онлайн. Ми привеземо страви в обговорені терміни за вказаною вами адресою, тому чекати довго не прийдеться! Доставка сушів і іншої їжі з дитячого меню - чудова можливість потішити синочка чи донечку, організувати святкування чи весело провести сімейний вечір, щоб кожен залишився задоволений! 

Наступна стаття >Наступна стаття