Зустрічайте відкриття нового закладу мережі - ROAD

2023-06-28

Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, завжди стараємось ставати ще кращими та різносторонніми, для нас дуже важливо, щоб ви відпочивали в максимально комфортній атмосфері та проводили час так, як цього дійсно хочеться. Саме з цих причин вирішили дещо розширити наші заклади Тернополя та запропонувати вам завітати у новий концептуальний ресторан Road. Він розташований на околиці, щоб його змогли відвідати як тернополяни, так і туристи чи люди, що проїжджають через файне місто. Ми робимо все, щоб вам було смачно та зручно, адже піклуємось про кожного нашого гостя!

 

Чим новий ресторан в Тернополі Road особливий: що варто знати про його розташування, інтер'єр і кухню?

замовити їжу тернопіль

Road - це абсолютно новий ресторан Тернополя, який відрізняється геолокацією. Оскільки більшість наших закладів розташовані в центрі міста, ми вирішили дещо відійти від стереотипів і запропонувати вам місце подалі від міської метушні. Тут вам вдасться не лише чудово провести час по завершенні робочого дня чи тижня, а й відсвяткувати безліч важливих подій. Зал доволі просторий, для створення максимально комфортних умов і затишку ми розділили його світловими та колірними контрастами, меблями, скляними перегородками. Сам інтер'єр приміщення виконаний у сучасному стилі лофт, що відрізняється відсутністю зайвих елементів декору, стриманим дизайном, нейтральною колірною гамою. Завдяки тому, що ресторан в Тернополі готовий одночасно розмістити до 100 чоловік, ви можете без зайвих вагань організовувати тут різноманітні святкові івенти: весілля, ювілеї, хрестини, корпоративи, дні народження й інші заходи. 

Заклад ROAD по-справжньому особливий, адже ми приділили увагу не лише його розташуванню й інтер'єру, а й меню. Тут ви зможете насолодитися стравами української та європейської кухонь. Певні позиції смакують так по-домашньому, що неодмінно викличуть у вас приємні спогади з дитинства й унікальні емоції. Окрім цього, щоб ви змогли розслабитися та провести час дійсно у невимушеній атмосфері поруч з великою компанією чи, до прикладу, другою половинкою, пропонуємо вам величезну алкогольну карту. Вона вміщує понад 150 позицій спиртних напоїв, які можна як куштувати всередині закладу, так і брати з собою. Меню також включає безліч колоритних коктейлів, виконаних за традиційними чи авторськими рецептами барменів. Вас приємно здивує і те, що вони готуватимуть їх прямо на ваших очах завдяки розташуванню в приміщенні ресторану контактної барної стійки.

До речі, ви можете насолоджуватись улюбленою їжею та напоями не лише всередині нового концептуального закладу РОУД, а й за його межами. Відразу після відкриття ресторану надаватиметься послуга самовиносу, щоб навіть коли ви зайняті, змогли ситно та корисно поїсти. 

Кухня надзвичайно смачна та така колоритна, що навіть найвибагливіший гурман зможе з легкістю обрати для себе улюблену позицію. Якщо ви досі думаєте, де поїсти в Тернополі смачно та ситно, які алкогольні напої замовити для святкових подій чи вечірніх посиденьок, оберіть ресторан Роуд, унікальне місце для найкращих гостей. Він також підійде у тому випадку, коли ви зупинилися у файному місті проїздом, щоб відпочити від дороги та наїстися від душі. Якщо ви проїжджатимете через Тернопіль, де поїсти - не знаєте, оберіть новенький ресторан ROAD, у якому всі страви такі смачні та приготовлені по-домашньому!

Читайте також: Літня тераса Пасажу - улюблене місце відпочинку тернополян

 

Завітайте до нас на відкриття нового ресторану, а зовсім скоро на вас чекатиме замовлення їжі по Тернополю й околицях з доставкою!

Бажаєте відвідати нові заклади в Тернополі, де панує особлива атмосфера, - завітайте на відкриття закладу Роуд. Запропонуйте ідеальний відпочинок друзям, родині чи другій половинці, розділіть з ними незабутні емоції й отримайте абсолютно нові враження у ресторані, розташованому не в центрі міста, а на околиці подалі від буденної метушні. До слова, зовсім скоро на вас чекатиме їжа на замовлення з доставкою. Послуга дасть вам змогу здійснювати замовлення їжі Тернопіль туди, куди зручно, що дуже актуально у тих випадках, коли вам не вийде по певних причинах до нас навідатися чи просто з'явиться бажання провести час в неформальній обстановці. Ми, СРФМ, завжди відверті та щирі, для нас дуже важливо забезпечити вам ідеальний відпочинок, саме тому відкрити заклад поза межами міста було нашою мрією, а стало реальністю! Ми стараємося стати ще кращими та розширити свої геолокації, пропонуючи вам такий різносторонній відпочинок!

Наступна стаття >Наступна стаття