Літня тераса Пасажу - улюблене місце відпочинку тернополян

2023-06-27

Влітку понад усе хочеться проводити час на свіжому повітрі, насолоджуючись сонячною погодою та всіма барвами природи. Саме тому багато хто обирає не посиденьки всередині закладів, а ресторани з терасою. А якщо вони знаходяться в центрі міста та ще й дають змогу полюбуватися мальовничими краєвидами, то це приносить ще більше естетичне задоволення. Саме з цих причин ми, СРФМ, радо запрошуємо вас у наш заклад Пасаж Адлера 13, концептуальний ресторан з терасою. Тут ви можете замовити безліч страв, нашими фаворитами серед гостей безумовно вважаються бургери. Вони пропонуються в різних варіантах подачі та з безліччю начинок, тому ви точно оберете улюблений варіант. Ми запрошуємо вас у Пасаж ще й тому, що це чудове місце для драйвового чи, навпаки, розслабляючого відпочинку, адже меню включає багату алкогольну карту з розмаїттям напоїв на будь-який смак. Тут дійсно класно та релаксово, тому якщо ви шукаєте кафе, де є літні тераси та що пропонують бездоганний відпочинок, то вам у Пасаж! 

 

Ресторан в Тернополі з невеличкою, проте такою затишною літньою терасою - це Пасаж Адлера 13!

Наше кафе з терасою підкрило серця гостей, перш за все, за надзвичайно комфортну атмосферу. На ній ви можете організувати як буденні посиденьки з філіжанкою кави, так і веселий відпочинок у вихідні з освіжаючими коктейлями. У нас класно, оскільки ми потурбувалися про простір, на терасі Пасажу є де розвернутися, тому ви не будете відчувати жодних незручностей. Окрему увагу ми приділили посадковим місцям, адже вони, незважаючи на мінімалістичний стиль виконання, справді дарують затишок за рахунок своєї комфортабельності. На терасі можуть відпочити як двоє закоханих за одним столом, так і компанія, ми піклуємося про те, щоб кожен залишився задоволеним загальною атмосферою. Вас не налякає навіть дощ, так як ми облаштували літній майданчик спеціальним накриттям, що теж неабияк тішить!

доставка їжі тернопіль

Пасаж - ресторан в Тернополі, що знаходиться в самому його серці, а тому з тераси відкривається вигляд на старовинні будівлі та сучасні споруди, які так гармонують між собою! А завдяки тому, що поруч із терасою розташований затишний сквер з гарно висадженими клумбами, вам буде ще приємніше проводити час і насолоджуватися казковим відпочинком. 

Ми рекомендуємо відвідати кафе з терасою Пасаж Адлера 13 тому, що воно:

  • надзвичайно зручне за рахунок просторності;
  • облаштоване комфортабельними посадковими місцями;
  • розташоване у дуже затишному центрі міста, де видніється красивий пейзаж;
  • розраховане на різне число гостей.

Шукаєте ресторани Тернополя з терасою у самому серці міста - завітайте у Пасаж Адлера. Відпочивайте драйвово, насолоджуйтеся свободою, рослабляйтесь, думайте про найкраще, а ми потурбуємось про те, щоб ви отримали не лише естетичне, а й гастрономічне задоволення!

Читайте також: Літня тераса Нонаме - Поринь у мексиканську атмосферу літа

 

Пасаж - бар у Тернополі чи не з найбільшим вибором коктейлів!

Цікавлять бари Тернополя, де можна скуштувати безліч варіантів алкогольних і безалкогольних коктейлів, - ідеальним рішенням стане саме Пасаж Адлера 13. Тут пропонується дійсно колоритна коктейльна карта, де представлені як класичні, так і оригінальні напої на будь-який смак. Ви неодмінно залишитеся ними задоволені, адже ми приділили окрему увагу не тільки їх смаковим властивостям, але й подачі. Пропонуються коктейлі в стильному посуді, а їх сучасне оформлення дасть вам можливість зробити дійсно круті та яскраві фотознімки. Ви насолоджуватиметеся кожним наступним ковтком і неодмінно захочете скуштувати ще щось, так як ми вміємо дивувати і тішити наших гостей. Пасаж адлера Тернопіль меню включає безліч варіантів закусок і найсмачніші бургери, завдяки чому напої ще краще смакуватимуть і даруватимусь відчуття насолоди. Приходьте до нас, а щоб більш детально ознайомитися зі стравами та напоями, що пропонуються, завітайте на сайт СРФМ fainemisto.com та оберіть свій ідеальний відпочинок! Пасаж Адлера - це справді ідейний бар у Тернополі, де немає жодних обмежень, адже ми підтримуємо свободу та відмінний настрій, море емоцій та зустрічі з близькими людьми, для нас важливо, щоб ви вміли насолоджуватися життям і релаксували, коли є на це час! 

Наступна стаття >Наступна стаття