Зустрічай комплексні обіди Road!

2024-04-18

Обід вважається чи не найважливішою частиною добового раціону, яка припадає на пік робочого дня. Щоб покращити якість праці, поліпшити свій настрій і наповнити організм силами для розв'язання поставлених задач, ми запрошуємо вас скуштувати ситні, збалансовані та надзвичайно смачні обіди Роуд. Замовити обід, який вам найбільше імпонує, ви можете щоденно з 10:00 до 13:00.

 

Замовляй улюблені комплексні обіди - меню у ресторані Роуд включає страви на будь-який смак!

Комплексні обіди з меню нашого ресторану європейської й української кухні ROAD смакують так по-домашньому. З ними ваш день пройде бездоганно, а працездатність суттєво покращиться. Ми пропонуємо вам обрати наступні позиції комплексних обідів:

  • Комплекс 1. Якщо ви плануєте замовити їжу Тернопіль, що смакує, неначе вдома, зверніть увагу на позицію, яка включає: наваристий червоний борщ, що подається з пухким житнім хлібом, картоплю пюре зі смаженим у клярі курячим філе та салат з буряка з фетою і грецькими горіхами. Комплексний обід також складається зі смачного узвару, який робить процес куштування страв ще більш легким і приємним.
  • Комплекс 2. Обираючи цей обід, ви отримаєте на перше наваристий курячий бульйон, а в якості основної страви - рис з овочами, запечену курячу гомілку та сезонний салат, наповнений безліччю вітамінів.
  • Комплекс 3. Чудове рішення для тих, хто обожнює запашну грибну юшку та гречку з вершковим маслом і підливою з курки та печериць. Словом, цей комплексний обід припаде до душі любителям грибів - він ситний, поживний і нереально смачний!
  • Комплекс 4. Обожнюєте гостреньке та шукаєте відповідні збалансовані обіди Тернопіль - зверніть увагу на цей варіант. Ми пропонуємо замовити пікантний суп харчо в якості першої страви та картоплю по-селянськи, смажені мисливські ковбаски, що чудово смакують з тартаром, - на друге.

Ми піклуємось про ваш раціон, де б ви не були, тому навіть коли працюєте далеко від нас, ми надаємо таку послугу, як Road доставка! Скористайтесь нею всім колективом чи наодинці, як вам зручніше, й організовуйте ситну та корисну обідню перерву!

Читайте також: Відпочивай від душі в ресторані на околиці ROAD

 

Чому варто замовити обід на доставку з закладу Роад?

Підтримуйте відмінне самопочуття, будьте бадьорими й енергійними, тримайте свій настрій завжди на висоті - саме ці емоції ви відчуєте, якщо замовите наші комплексні обіди на доставку. Ми привозимо замовлення не лише по місту, а й за його межі. Щоб дізнатись більше, телефонуйте нам або ж переходьте на сайт у відповідний розділ. Цікавлять доступні та смачні комплексні обіди Тернопіль доставка - звертайтесь до нас, оскільки ми:

  • цінуємо ваш час, тому доставляємо страви якнайшвидше, а також піклуємось про настрій, завдяки чому ви щоразу отримуватимете виключно свіжу та гарячу їжу;
  • наша доставка обідів позбавить вас метушні та думок, що взяти з собою на роботу чи яку їжу купити у найближчому магазині або кіоску;
  • пропонуємо зручні та доступні правила оформлення замовлення: телефонуйте нам або ж виконуйте його онлайн, заповнивши просту форму щодо місця доставки. 

обіди роад

Обирайте найсмачніші обіди, що смакують так по-домашньому та дарують лише позитивні емоції, а коли маєте намір здійснити замовлення на певну суму, до прикладу, на весь колектив, то в такому разі доставлення виконуються безкоштовно. Харчуйтесь з користю та вигодою з нашими комплексними обідами від ресторану Роуд!

Наступна стаття >Наступна стаття