Зібралися з друзями?-сети на компанію з доставкою з будь-якого закладу у будь-який куточок Тернополя

2022-05-21

Посиденьки з друзями - це завжди класно та весело! А щоб провести час не лише радісно, а й ситно, слід зайти в гості до нас, до Сім'ї ресторанів Файного Міста. Ми маємо чим Вас приємно здивувати! Спеціально для дружнього відпочинку ми підготували великий вибір сетів, які не пропонують навіть кращі ресторани Тернополя. Ми - це незабутні місця, де смачно поїсти в Тернополі можна цілою компанією. Для нас важливий взаємозв'язок з близькими, тому Ви неодмінно знайдете у нашому меню улюблені смаколики! Поділіться ними з друзями, розділіть радість разом з нами! Замовте страви у будь-яке зручне місце завдяки професійній доставці!

 

Доставка їди: які сети на компанію Тернопіль слід замовити?

СРФМ - це 7 закладів, у кожному з яких готуються справжні кулінарні шедеври. Спеціально для Вас ми підготували ТОПові сети на компанію. Обирайте, який Вам підходить найбільше, а ми, своєю чергою, його приготуємо якнайкраще, від щирого серця. У нас пропонуються такі популярні сети на компанію Тернопіль:

  1. Мексиканскі закуски з ресторану NONAME. Ви не знаєте, де поїсти в Тернополі страви мексиканської кухні? Радо запрошуємо Вас в заклад NONAME. Замовити даний сет Ви можете як у ресторані, так і за його межами. Адже у нас надається доставка їди. До складу цього сету на невелику компанію входять такі смаколики: чуррос, гострі крила, сир фрі, чорізо, начос.
  2. Мясо “З Неба” з ресторану “На Небі”. Підходять подібні сети на велику компанію, а саме цей неодмінно сподобається прихильникам ситного, соковитого та запашного м'яса з рум'яною скоринкою. Це унікальний гриль-сет з телячої вирізки, курячого філе, свинного шашлика та томлених свинячих ребер на лаваші. Невимовного смаку страві додають грильований кабачок, баклажани, печериці, синя капуста, помідори чері та картопля. Пропонується сет з житнім та пшеничним хлібом, французькою гірчицею і трьома видами соусів: шашличним, перцевим, гостро-ягідним. Якщо виникло бажання відпочити компанією поза межами закладу, тоді Вашій увазі пропонується ця їжа на доставку.
  3. “Авокадо” з закладу ЯНГ. Тернопіль де поїсти найкращі суші-сети? Відповідь очевидна: “У закладі ЯНГ!” Це чудовий сет на невеличку компанію. Він включає ебі харумакі, хокайдо, авокадо туна. Спробуйте і Ви! Неважливо, чим Ви будете їсти вишукані суші, виделкою чи паличками, їх смак все рівно залишиться незрівнянним.
  4. “До пива”. Ласкаво просимо в Клуб Файного міста! Тут також діє доставка їжі в Тернополі. До складу цієї ситної й оригінальної страви входять наступні позиції: лаваш гриль з сиром моцарелла та беконом, крила, моцарелла фрі, ковбаски гриль, три види соусів. Вони чудово смакують з “пінним”. Спробуйте і Ви! Ви та Ваші друзі неодмінно залишаться задоволеними! А створити особливу атмосферу вдома чи в гостях доставка з Файного міста Вам допоможе.
  5. “Панський гриль сет”. Розслабтесь по-справжньому, відволічіться від буденних справ, розділіть свій відпочинок з улюбленою компанією. Радо запрошуємо відвідати паб Файне Місто. Тут також створюється цей ситний та смачнющий сет. Окрім цього, Ви можете замовити їжу онлайн та насолоджуватись стравами будь-де. 

Цікавить їжа на замовлення на цілу компанію? У нас є дуже багато різних варіацій сетів. Вони неодмінно сподобаються Вам і Вашим близьким. 

Читайте також: Смачнющі сети на компанію від NONAME для найкрутіших Амігос! Замовляй доставку

 

Замовити їжу онлайн просто та швидко: Сім'я ресторанів Файного міста піклується про Вас!

Ви проживаєте у Тернополі чи передмісті? Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, пропонуємо Вам та Вашим друзям замовити доставку їжі. Щоб оформити замовлення, Ви можете зателефонувати нам по номерах 098-055-77-11, 0352-51-94-44, відвідати сайт fainemisto.com або мобільний додаток. Тернопіль доставка їжі - це чудова нагода зібратись компанією не лише вдома, а й на природі. Наші кур'єри залюбки привезуть сети ще гарячими у будь-яку зручну для Вас локацію. Ми цінуємо сім'ю. А вона для нас представляє собою не лише родинні зв'язки. Ми за Ваш душевний спокій і радість, спілкування з близькими людьми. Ми неодмінно потурбуємось про те, щоб Ваше замовлення їжі Тернопіль принесло ще більше позитивних емоцій від зустрічі, де б Ви не були!

Наступна стаття >Наступна стаття