Смачнющі сети на компанію від NONAME для найкрутіших Амігос! Замовляй доставку

2022-02-28

Бажаєте скуштувати щось цікаве та незвичайне? Ви в захваті від запальної атмосфери Мексики? Тоді Вам варто відвідати унікальний заклад No Name Тернопіль. Ні, це не просто бар і клуб, це місце, де пропонується мексиканська їжа з галицькими нотками. Тут Вам завжди раді, адже наш персонал бажає, щоб Ви вийшли з закладу щасливими, ситими та лише з незабутніми враженнями. Нам подобаються експерименти, які завжди можна повторити. Ми в захваті від того, коли з'являється щось нетипове та оригінальне. Нам подобається Вас приємно дивувати. Вам подобається мексиканська кухня Тернопіль? Можливо, Ви ще її ніколи не пробували? Заходьте в гості до нас, в заклад Нонейм! У нас Ви знайдете улюблену страву як для себе, так і на цілу компанію!

Мексиканська кухня Тернопіль на компанію: що можна замовити?

Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, запрошуємо Вас в заклад абсолютно нового формату у Тернополі Noname! А ще у нас діє доставка їжі Тернопіль. Ми пропонуємо Вашій увазі велике меню, провідне місце в якому займає сет закусок. Так, це чудові смаколики для цілої компанії. Запропонуйте відвідати клуб друзям, другій половинці, колегам чи родичам! Замовте страви на компанію! В кожній з них Ви знайдете улюблене частування! У нас можна таку замовити їжу Тернопіль для компанії:

  1. Тортилью з телятиною та сиром. Легендарна мексиканська тортилья прекрасно гармонує з рваною телятиною, сирами чеддер, моцарелла. Доповнюють цю незабутню смакову композицію сальса роха, мікрогрін та соус гуакамоле. 
  2. Сет Амігос. Така закуска ідеально підходить на невеличку компанію. До її складу входять креветки та сир в паніровці на грилі, курячі крильця, начос, картопля фрі. Подається страва з чотирма видами соусів: баффало, мікс, сирним, з авокадо.
  3. Мексиканські закуски. Це сет на міні-компанію. Він включає гострі курячі крильця, сир фрі, чуррос, чорізо та начос. Замовивши цю закуску, ви відчуєте запальна атмосферу Мексики в себе вдома.
  4. Сет Фахітас. Він ідеально підходить для великої компанії. Замовте його і неодмінно знайдете улюблений смаколик. До складу страви входять куряче філе, вирізка теляча, філе сайди, креветка, кукурудза, картопля печена, лайм, тортилья, соуси на будь-який смак.
  5. Тортилью з куркою та беконом. Бажаєте посмакувати гострими мексиканськими смаколиками? Замовте цю закуску. Нею Ви можете поласувати як в закладі, так і за його межами. Для цього у нас пропонується доставка Noname. В цьому сеті тортилья гармонійно поєднується з сиром моцарела, сальсою роха, куркою печеною, беконом, гуакамоле, сиром чеддер та халапеньо.
  6. Тортилью з креветками. Посмакуйте морепродуктами невеликою компанією. Дана закуска подається з сирами моцарелла та камамбер, соусом лемонграс, руколою та гуакамоле. Апетитні тигрові креветки вважаються основним інгредієнтом. Хочеться замовити цю страву додому, на природу, в офіс? Доставка закусок чекає на Вас!
  7. Тапас. Це чудовий сет, який включає тапас з креветками, прошутто та телятину. Така закуска ідеально підходить для створення романтичної атмосфери!
  8. Сет ковбасок. Ви лише уявіть, як закуска буде смакувати до пива чи запальної текіли. Цей сет ідеально підходить для великої компанії. В ньому пропонуються ковбаски трьох видів, картопля, тортилья, перець маринований, соуси.

Якщо Вам хочеться поласувати цими апетитними закусками за межами закладу, тоді слід скористатись такою послугою, як Noname швидка доставка їжі. 

Доставка їжі Тернопіль з закладу НОНЕЙМ!

Наша мексиканська їжа в Тернополі, доставка якої пропонується по всьому місту та за його межі, манить не лише незвичайним смаком, а й оригінальною подачею. Ви тільки придивіться на сайті fainemisto.com до зовнішнього вигляду кожного сету. Апетитно, чи не так? Ми Вам пропонуємо замовити смаколики у будь-яке зручне місце. Для цього оформіть замовлення на сайті, у мобільному додатку чи по номерах телефонів 098-055-77-11, 068-055-77-11. Мексиканский ресторан швидка доставка здійснюється з 16:00 до 22:20. Створіть атмосферу справжньої Мексики у себе вдома! Запросіть найближчих людей та покуштуйте з ними чудові страви, які готуються у нас. Ми впевнені, що Вам вдасться провести час весело та незабутньо. Відволічіться від буденних справ та відчуйте особливу атмосферу, а ми її, у свою чергу, допоможемо створити завдяки незвичайним, проте дуже смачним смаколикам мексиканської кухні!

Наступна стаття >Наступна стаття