Зголоднів на роботі? Обирай ситну їжу серед основних страв [NONAME]

2023-12-22

Якщо ти зголоднів на роботі, а взяти обідній перекус з собою забув, тоді найкращим виходом із такої ситуації стане доставка їжі. Завдяки цій послузі, ти зможеш не лише ситно поїсти в офісі, а й наповнити свій організм енергією. А коли хочеться скуштувати щось не лише поживне та ситне, а й оригінальне, обери мексиканський ресторан Тернополя Нонаме, ідейний заклад, який точно тебе приємно здивує та потішить у пік робочого дня!

 

Хочеш замовити доставку їжі на обідню перерву - обери топові мексиканські страви з ресторану Noname!

Мексиканська їжа на доставку має попит не тільки тому, що вона смачна, а з тієї причини, що завдяки їй ти отримаєш нереальний прилив енергії та бадьорості. Для приготування страв наш ресторан Noname використовує м'ясо та морепродукти, бобові культури, кукурудзу, свіжі та соковиті овочі, а також безліч спецій, що роблять їхній смак ще більш насиченим і вишуканим. Мексиканська їжа на замовлення також може включати гострі перці чилі чи халапеньо, що припадуть до душі прихильникам пікантних ноток.

замовити страви нонаме

Нашими фаворитами для корисної, ситної та збалансованої обідньої перерви вважаються такі смаколики:

  • такос, традиційна мексиканська їжа, до складу якої входять тортилья, свіжі овочі, соус, а також курятина, телятина або ж морепродукти;
  • кесадилья, основна страва, що складається з хрусткої і ніжної тортильї, в яку загортаються моцарела, рвана телятина або курятина, соус і маринований перчик, що додає неабиякої пікантності;
  • "ESQUITES", позиція, що припаде до душі любителям ніжної й ароматної кукурудзи, доповненої сиром, зеленню та пікантним перцем;
  • бурітос з ніжною телятиною, соковитою куркою або поживними морепродуктами, смак яких доповнюють різновиди соусів і свіжі овочі, можливе також використання гострих перців чилі чи халапеньо для гостроти відчуттів;
  • креветки з хумусом, якщо ти надаєш перевагу здоровому харчуванню та злегка пікантним ноткам;
  • мексиканські бургери [NONAME], де замість класичної булочки з кунжутом ми застосовуємо тортилью, подаються такі страви з картоплею або бататом фрі, аби ти точно ситно перекусив у обідню пору.

Обожнюєш десерти - ми теж маємо що запропонувати. У нас ти можеш замовити традиційні чуррос із карамельним соусом, а також фірмовий чізкейк “Сан-Себастьян” у мексиканському стилі. Така їжа з доставкою не лише покращить твій настрій, а й вдало завершить обідню перерву.

 

Мексиканська їжа на доставку від ресторану Нонаме: отримай величезну насолоду від ситного та смачного обіду!

Якщо ти бажаєш отримати величезне гастрономічне задоволення, ми рекомендуємо обрати для повноцінного обіду страви мексиканської кухні. У Нонаме ти можеш замовити буріто, тако, кесадилью, оригінальні бургери та інші позиції, які додадуть сил і енергії, покращать працездатність та подарують відчуття ситості аж до самого вечора. Щоб замовити доставку їжі, телефонуй нам за номером 068-055-77-11. Окрім цього, ти можеш оформити доставку страв на нашому сайті і перед тим, як замовити їжу онлайн, уважно переглянути меню. 

Перевагою нашої Сім'ї ресторанів Файного Міста, у тому числі мексиканського закладу Нонаме, є те, що ти маєш можливість замовити їжу у Тернопіль і прилеглі села. А завдяки тому, що доставка виконується швидко, зовсім скоро ти отримаєш улюблені страви та зможеш відразу їх куштувати. Організуй ситний, смачний, поживний обідній перекус у мексиканському стилі, почувайся бадьоро та на позитиві!

Читайте також: Страви американської кухні в тернопільській інтерпретації - Пасаж Адлера 13

Наступна стаття >Наступна стаття