Страви американської кухні в тернопільській інтерпретації - Пасаж Адлера 13

2023-12-07

Багатьом може здатися, що американська кухня - суцільний фастфуд, який обирають задля того, аби в активному ритмі життя швиденько перекусити на ходу. Частково це правда, адже американці обожнюють бургери, хот-доги, картоплю фрі, а на десерт доволі часто замовляють донати з кавою. Якщо ж більш детально вдуматись, які ще американські страви вважаються традиційними, то до них належать: запечена індичка, курячі крильця “Баффало”, м'ясні бівштекси, реберця, стейки та інші. До речі, не менш популярними у щоденному меню також є овочеві салати, заправлені зеленню. Одним словом, американська їжа вважається не менш колоритною, ніж, до прикладу, азіатська, мексиканська чи італійська. 

 

Шукаєте заклад, де готується американська їжа з тернопільською душею, - вам у Пасаж Адлера 13!

Прагнете скуштувати традиційні американські страви і не тільки - завітайте у ресторан Пасаж Адлера 13, який вже давно став частиною нашої Сім'ї. Коли ви сюди зайдете, то, перш за все, вас приємно здивує атмосфера. Сучасний інтер'єр, зручні посадкові місця й унікальне освітлення роблять його ідеальним місцем для драйвового відпочинку. Найкраще відвідувати заклад з компанією, проте якщо ви бажаєте релакснути з другою половинкою, другом чи подругою, то тут цього точно зможете досягти. Пасаж Адлера меню включає безліч позицій алкогольних і безалкогольних коктейлів, які готують досвідчені бармени прямо на ваших очах. А коли ви не знаєте, що краще обрати, порадьтеся з ними, - вони нададуть корисні рекомендації щодо особливостей кожного напою, представленого в меню. 

замовити страви пасаж адлера

Якщо ж говорити про топові страви Пасажу Адлера, то ми хочемо відзначити наступні:

  • Смачні бургери в Тернополі. У нас жартують: якщо ви не куштували бургер з Пасажу Адлера 13, то ви не знаєте, який його істинний смак. У меню представлено безліч позицій: з телятиною, курятиною, трюфелем, беконом і навіть на основі рослинного м'яса. Завдяки нам, вам вдасться спробувати традиційні американські страви та відчути всю феєрію смаків справжніх бургерів з ідеальною начинкою.
  • Салат “Цезар”. Ми його готуємо з додаванням соковитої курки чи ніжних креветок, поєднуючи їх зі свіжими овочами та зеленню, запашним сиром пармезан та хрусткими грісіні.
  • Американський пиріг. В якості начинки ми застосовуємо яблука та сливу. Хрусткий і, водночас, ніжний десерт не залишить байдужим жодного ласуна. Його перевагою є те, що він є не надто солодким, проте має безліч смакових ноток.

Це далеко не всі позиції, представлені в нашому меню. Перегляньте його більш детально та спробуйте дослідити особливості американської кухні в ресторані Пасаж Адлера 13. Це місце сили, в якому вам вдасться відчути себе більш ніж просто впевненими. Тут панує по-справжньому драйвова і релаксуюча атмосфера, тому коли ви хочете відволіктись від сірої буденності та відчути вайб, вам сюди!

Читайте також: Пасаж Адлера ❤︎ Заклад з найсмачнішими бургерами в Тернополі

 

У Пасаж Адлера ви можете замовити їжу в Тернопіль і передмістя з доставкою!

З нами не лише смачно, а й зручно, адже ми надаємо таку послугу, як доставка їжі з Пасажу Адлера 13. Доступна вона не лише для містян, а й мешканців околиць, завдяки чому ви можете насолодитися топовими американськими стравами навіть на відстані. Доставка бургерів по Тернополю та приміських зонах - це крута нагода зібрати родину чи друзів, організувати романтичний вечір в американському стилі чи просто ситно пообідати або ж повечеряти наодинці. 

Щоб замовити їжу у Тернопіль і передмістя, телефонуйте за номером 068-055-77-11 або ж переходьте на сайт у відповідний розділ. Ми хочемо, щоб ви навіть у американських стравах відчували галицькі традиції, а тому ніколи не забуваємо додавати їх у кожну нашу позицію. Сім'я ресторанів Файного Міста - це завжди атмосфера любові та затишне місце вашої душі!

Наступна стаття >Наступна стаття