Зголоднів? Доставка піци втамує голод. Справжня, італійська, з Antica Eatery.

2023-11-21

Якщо ви зголодніли і бажаєте насолодитись чимось смачненьким, справжня італійська піца в Тернополі з ресторану Antika стане чудовим рішенням! Замовте її з доставкою, коли очікуєте в гості близьких, плануєте організувати перегляд фільмів з другою половинкою чи хочете символічно відзначити певну подію. Доставка піци у Тернопіль і по околицях - це безпрограшний варіант, якщо є бажання ситно пообідати в офісі чи повечеряти після напруженого дня наодинці. А для того, аби відчути весь спектр смаків страви, оберіть ресторан італійської кухні ANTICA!

 

Справжня італійська піца в Тернополі - та, яка готується в Antika!

замовити піцу антіка

Італійська піцерія АНТІКА - заклад, де створюється справжня неаполітанська піца. Для приготування тіста ми застосовуємо технологію витримки, що займає в межах 24 годин. За цей час воно набуває правильної структури та досягає надзвичайно ніжного аромату. Ми його замішуємо власноруч, завдяки чому тісто наповнюється чи не найважливішими компонентами - любов'ю та теплом! Ще одна наша особливість - додавання щедрої начинки, такої, якою вона має бути, ніби ви куштуєте піцу в Італії. 

Зацікавила справжня неаполітанська піца - замовити саме ці позиції рекомендує італійський ресторан Антіка:

  • “Маргарита”, її обожнюють за лаконічність смакових поєднань, адже в ній немає нічого зайвого - все просто, проте так гармонійно;
  • “Салямі”, класика, яка не залишить байдужим жодного прихильника справжньої італійської піци;
  • “Капричоза”, позиція, де шинка прошутто створює єдину смакову композицію у дуеті з запашними грибами;
  • “Дьявола”, в якій максимум гостринки, досягнутої додаванням перцю халапеньо та слайсів чилі;
  • “Кальцоне”, закрита піца, аби всі смакові поєднання та соковитий соус ви відчували одночасно;
  • “Мортадела”, яка вважається нашою авторською стравою, приготовленою з використанням вареної ковбаси;
  • “Тартуфо з куркою”, справжня феєрія смаків для поціновувачів ніжного печеного курчати;
  • “Сирна”, страва, що відкриє перед вами безліч гастрономічних відчуттів, адже в ній 3 сорти сирів прекрасно компонують з трюфельным медом і соковитою грушею.

Не лише цю ви можете замовити піцу у Тернопіль і передмістя, адже у нашому меню представлені і інші не менш апетитні позиції. Переглядайте його більш детально на сайті і вирішуйте, яка страва вам найбільше припала до душі, а щоб нею насолодитись якнайшвидше, доставка піци у Тернопіль і на околиці прийде на допомогу! Телефонуйте за номером 068-055-77-11 або ж оформляйте замовлення улюблених страв онлайн!

Читайте також: Піца - страва, без якої не обходиться жоден корпоратив

 

Де ще замовити піцу в Тернополі пропонує СРФМ?

Не тільки італійський ресторан Антіка пропонує насолодитись смачною піцою, але й Паб Файного МІста та бар Роуд. Вперше ця страва з'явилась у меню Пабу Файного Міста, вона встигла підкорити серця багатьох тернополян і гостей міста за вишуканий смак начинки й унікальність основи, що хочеться скуштувати все, навіть бортики. Якщо ви плануєте замовити бюджетний варіант піци, тоді вам сподобаються пропозиції з ресторану Роуд. Незважаючи на доступну вартість їжі, на смак вона нічим не поступається іншим закладам нашої Сім'ї. У нас також для вас діє приємний бонус - при замовленні на велику компанію піци в Тернополі безкоштовна доставка виконується! Плануйте обідній перекус, ситну вечерю чи святкування правильно, а для цього ми радимо звернути увагу на піцу з ресторанів нашої дружньої та завжди щирої Сім'ї!

Наступна стаття >Наступна стаття