Піца - страва, без якої не обходиться жоден корпоратив

2023-10-30

Корпоратив - це доволі важливий івент, який об'єднує, піднімає командний дух і дозволяє відволіктись від сірої та монотонної буденності на робочому місці. Його організація також дає змогу дізнатися більше про своїх співробітників, розглянути їх не просто як колектив, а й з інших сторін. Можливо, після проведення корпоративу вам вдасться знайти нових друзів, які будуть присутніми у вашому житті не лише в офісі, а й за його межами. Коли планується організація цієї події, варто обдумати її ідею та концепцію, адже від них залежить, де та в якому стилі буде проведений захід. Важливим елементом будь-якого застілля також є смачна їжа. Найкраще обирати ту, яка сподобається всім, і саме нею є піца на замовлення.

 

Для корпоративу чудовим рішенням стане піца: доставка від Сім'ї ресторанів Файного Міста зробить захід незабутнім, де б ви не були!

Якщо у ваших планах організувати незабутній корпоратив, ми, ресторани Файного Міста, рекомендуємо вам замовити піцу у Тернопіль і передмістя. Цю страву можна сміливо назвати найпопулярнішою, адже її смаків існує безліч, тому вона припаде до душі кожному учаснику заходу. Доставка піци в офіс - це справді класна ідея для корпоративної вечірки, адже має такі суттєві переваги:

  1. Завдяки величезному вибору начинок знайти улюблену позицію вдасться кожному, у тому числі вибагливому гурману. Сім'ї Файне місто ресторани пропонують піцу з м'ясом, рибою та морепродуктами, овочами та різними сортами сирів. Вона може подаватись на білому чи томатному соусі. 
  2. Цю страву немає необхідності сервірувати, використовувати столові прибори теж не потрібно, адже вона ще краще смакує, коли її їсти руками.
  3. Піци доставка - справді мудре рішення, коли хочеться провести час у невимушеній атмосфері. адже ця їжа розслабляє і дає змогу відволіктись від монотонної буденності. Коли ви куштуватимете її, вам захочеться ще більше спілкуватися зі співробітниками, ділитися з ними цікавими історіями з життя та слухати їх.
  4. Піца, замовити яку ви можете для ідеальної організації корпоративу, вважається універсальною стравою, оскільки добре поєднується з різноманітними напоями, у тому числі алкогольними. 

Коли плануєте провести корпоративну вечірку, доставка піци Файне місто прийде на допомогу. Обирайте безліч смаків і позицій, які привернуть увагу кожного учасника заходу.

Читайте також: Доставка піци з Антіки зробить ваш осінній вечір теплішим

 

Яку замовити піцу у Тернополі пропонує наша Сім'я?

Здійснити замовлення піци у Тернопіль і приміські зони пропонує наша Сім'я ресторанів Файного Міста аж з 3 закладів: Пабу Файного Міста, ресторану Антіка та бару Роуд. І що є не менш важливим - отримати страви з усіх цих закладів ви можете одночасно, тому вам вдасться догодити кожному учаснику корпоративу. Якщо ви обожнюєте традиційні смаки, зверніть увагу на позиції, представлені в Пабі Файного Міста та барі Роуд. Для приготування тіста ми використовуємо борошно найдрібнішого помелу, а за рахунок того, що воно проходить подвійний процес ферментації, виходить надзвичайно ніжним і ароматним. Коли ви бажаєте відчути смак справжньої неаполітанської піци, саме таку їжу замовити пропонує ресторан Антіка. У меню ви знайдете як класичні, так і авторські позиції, а тому задовольните гастрономічні потреби свої та всього колективу. Нашою перевагою також є те, що при замовленні багатьох різновидів піци безкоштовна доставка пропонується, а це суттєво покращить вам настрій і заощадить бюджет. Цікавить доставка піци у Тернопіль чи передмістя - оформити замовлення ми пропонуємо за номером 068-055-77-11 або на нашому сайті. Найсмачніша піца у Тернополі - та, яка готується в ресторанах Сім'ї Файного Міста, тому проводьте корпоратив на найвищому рівні разом з нашими стравами! 

Наступна стаття >Наступна стаття