Здорове харчування у сучасному світі: міф чи реальність?

2022-10-05

У сучасному світі вкрай важко вживати виключно збалансовані та корисні страви. Це в більшості випадків пов'язано з активними темпами нашого життя. Ми постійно кудись спішимо, маємо багато справ, в результаті чого задовольняємо свій організм швидкими перекусами на ходу. Окрім цього, ми не завжди можемо визначити точно, яке здорове харчування, а яке - ні. 

 

Обирайте здорове харчування: меню із закладу Кафе Моне по-справжньому особливе!

здорова їжа тернопіль

На щастя, у Тернополі відкрився унікальний заклад здорового харчування Cafe Mone. Всі страви, представлені в меню, розроблялися кулінарними майстрами та дипломованим інтегративним нутриціологом, кандидатом медичних наук Анною Цимбалюк. Плідна співпраця дала відповідний результат. Саме тому їжа та напої, які подаються у Кафе Моне, не лише надзвичайно корисні, а й дуже смачні. А як вони чудово виглядають! Оформлення смаколиків викликає ще більший апетит і бажання їх скуштувати якнайшвидше. Завдяки Кафе Моне, Ви зможете переконатися в тому, що здорова їжа ще й може чудово смакувати та візуально нічим не відрізнятися від тієї, що вважається шкідливою при надмірному споживанні.

Наш заклад здорового харчування попіклувався про те, щоб у смачних стравах і напоях гармонійно поєднувалися поживні для організму вітаміни, нутрієнти та мінерали. Ми потурбувалися і про відсутність у їхньому складі надлишку шкідливих компонентів. А вони, до слова, у більшості випадків присутні у надмірній кількості у звичних стравах. Наразі мова йде про глютен, лактозу, білий рафінований цукор, харчові добавки, барвники, штучні ароматизатори, трансжири та інші добавки. 

Ми категорично відмовилися від використання білого рафінованого цукру. Адже цей продукт негативно впливає на нашу фігуру, стан нігтів і шкіри. А ще він може призвести до появи цукрового діабету. Замість нього ми застосовуємо безпечний безкалорійний замінник, який не підвищує рівня інсуліну в крові і вважається потужним антиоксидантом. Наші десерти без цукру також можуть містити сироп топінамбура і натуральний мед. 

Ми розробили здорове харчування, меню якого не містить страв із лактозою. Ви досі думаєте, що цей компонент поживний? Ми готові розвіяти даний міф. Лактоза представляє собою молочний цукор, який при надмірному споживанні погіршує стан шкіри, фігуру та негативно впливає на стан підшлункової залози. Ми пропонуємо правильне харчування, до складу якого входять корисні рослинні аналоги. До них можна віднести кокосове чи мигдальне молоко. 

Наше кафе здорового харчування відмовилось і від використання глютену, який вважається сильним алергеном. Ми готуємо страви із вмістом борошна зеленої гречки, кокосу та мигдаля.

Якщо для Вас важливе правильне харчування, меню Кафе Моне якнайшвидше переглядайте. Якщо уважніше до нього придивитися, то Ви помітите позначки перед кожною стравою та напоєм. Завдяки їм, буде набагато простіше оприділитися, які смаколики Вам підходять по певним критеріям, а які - ні. Ми дбаємо про кожного нашого гостя, а тому радо запрошуємо у наш заклад здорової їжі Тернопіль Кафе Моне вагітних жінок, матусь у період лактації, діток різного віку, спортсменів і загалом всіх, хто веде здоровий спосіб життя. Наше меню правильного харчування припаде до смаку веганам і вегетаріанцям, адже для них теж створюються страви, що відповідають їх світогляду та сприйняттю.

здорова їжа тернопіль

Також може бути цікаво: Для прихильників здорового харчування! - Анонс меню кафе МОНЕ

 

Заклад здорової їжі Тернопіль: як замовити корисні страви у Кафе МОНЕ?

Щоб поласувати не лише смачними, а й надзвичайно корисними стравами та напоями, приходьте у наше кафе в Тернополі, розташоване в самому центрі міста за адресою: вул. Сагайдачного, 6а. На Вас чекають колоритний інтер'єр у сучасному стилі, затишна атмосфера й індивідуальний підхід. Ми працюємо з 8 ранку, тому раді запропонувати Вам поживні сніданки. А якщо Ви кудись поспішаєте або ж просто бажаєте поласувати улюбленими смаколиками деінде, то забирайте страви з собою. Для таких випадків у нас діє послуга самовиносу. Ознайомитися більш детально з меню та концепцією нашого унікального закладу ми пропонуємо на нашому сайті fainemisto.com. Ми раді Вас бачити щодня!

Наступна стаття >Наступна стаття