Завітай на дегустацію в ROAD та насолоджуйся якісним алкоголем

2023-08-11

Якщо ви шукаєте кафе в Тернополі, розташоване подалі від міської метушні, радимо завітати у наш новий заклад Роуд. Тут на вас чекає не лише затишна атмосфера, а й безліч вишуканих страв європейської й української кухонь. Крім цього, кафе Road пропонує величезну алкогольну карту, що включає понад 150 різновидів спиртного. У нас вам вдасться як розслабитися та відволіктися від монотонної буденності, так і відзначити важливі події, а підняти настрій собі і всім присутнім допоможе наш колоритний заклад, розташований на околиці міста.

доставка напоїв роуд

 

У місті Тернопіль бар, де представлена величезна алкогольна карта, існує - ласкаво просимо у Роуд!

Шукаєте заклади в Тернополі, де можна релакснути та насолодитися веселим відпочинком - Роад стане чудовим рішенням. Щоб розслабитися у вихідний чи на позитиві відзначити свято, радимо обрати якісний алкоголь. Ми маємо виключно перевірені напої, оскільки ведемо тісну співпрацю з надійними постачальниками. У нашу алкогольну карту включені наступні позиції:

замовити напої

  • пиво різних сортів і з різних пивоварень, яке ідеально підійде для вечірніх посиденьок;
  • аперитиви, що включають настоянки, вермути, біттери;
  • білі, червоні та рожеві вина, у тім числі напої з витримкою;
  • міцні алкогольні напої, серед яких коньяк, горілка, текіла, віскі, ром і інші.

Кафе бар за містом Тернопіль Роуд також пропонує переглянути вишукану коктейльну карту. За процесом приготування улюблених коктейлів ви можете спостерігати на власні очі, оскільки у нас облаштована контактна барна стійка. Професійні бариста неодмінно врахують ваші побажання та створять досконалий напій під ваш настрій і подію.

Читайте також: Заклад ROAD - смачна їжа та якісний алкоголь

 

Цікавить доставка їжі й алкоголю у Тернопіль і околиці - оформляйте замовлення в Роад!

Якщо вас цікавить у місті Тернопіль бар, де представлена не лише досконала алкогольна карта на всі випадки життя, а й ідеальні закуски, зверніть увагу на Роуд. У меню пропонується безліч позицій на будь-який смак. Ми рекомендуємо вам замовити закуски, що доповнюють смак алкоголю. До прикладу, з пінним чудово поєднуються страви на грилі, пивна дошка, грінки, курячі стріпси, сирні палички, а до міцніших напоїв можета підібрати домашні різносоли, сало, свіжі овочі чи маринований оселедець. Це далеко не всі закуски на замовлення, представлені в нашому меню. Переглядайте його більш детально на сайті fainemisto.com й обирайте, що замовити у тих чи інших ситуаціях.

До речі, коли у вас немає часу чи можливості завітати до нас - не проблема, адже повноцінний відпочинок не варто відкладати на "потім"! Ми рекомендуємо замовити доставку з ROAD по місту й у приміські зони, аби відпочити від душі і отримати насолоду від часопроведення, де б ви не знаходились. У передмістя та Тернопіль доставка їжі виконується настільки швидко, наскільки це можливо, тому навіть якщо до вас неочікувано прийшли гості, їм не прийдеться чекати довго на улюблені закуски та напої. Щоб замовити їжу в Тернопіль і прилеглі села, телефонуйте по номеру 068-055-77-11 чи заходьте на сайт, у додаток!

Наступна стаття >Наступна стаття