Заклад ROAD - смачна їжа та якісний алкоголь

2023-08-09

Коли набридає міська метушня, так хочеться від неї втекти якнайдалі, а для цього чудовою мотивацією стане наш новий заклад Роуд. Розташований він не в центрі Тернополя, як могли б ви спочатку подумати, а на околиці. Так, відкриття ресторану подалі від міського шуму було нашою мрією і тепер стало реальністю! Шукаєте кращі заклади Тернополя для святкування важливих івентів - і тут на допомогу приходить ROAD, оскільки заклад окремо облаштований банкетним залом, що приймає до 100 чоловік.

 

Чим кафе бар Тернополя Роад особливий?

Роад - кафе Тернополя, яке залюбки запрошує не тільки містян, а й туристів і людей, що вирішили зупинитися проїздом. Завітавши сюди, вас привабить лаконічний і спокійний дизайн інтер'єру, виконаний у стилі мінімалізм. Щоб створити затишну атмосферу, посадкові місця ми розділили скляними перегородками, меблями, колірними акцентами. Тут завжди світло та просторо, такого ефекту ресторану додає велика кількість панорамних вікон.

Окремої уваги заслуговує меню, яке пропонує обрати кафе бар тернополя Роуд. У нас представлені страви української та європейської кухні. Завдяки наявності перших страв, основи, салатів і гарнірів, вам вдасться смачно пообідати чи організувати банкет. Ми раді вітати вас і для вечірніх посиденьок у колі родини чи друзів, для такого відпочинку пропонуємо обрати їжу на мангалі чи сети. Обожнюєте італійську кухню - вам неодмінно припаде до душі наша фірмова піца з безліччю начинок, а якщо захоплює американська, тоді чудовим рішенням стануть бургери. Це далеко не весь перелік страв, включених у меню. Більш детальна інформація подається на сайті fainemisto.com, де, до речі, ви можете замовити їжу з ROAD з доставкою.

доставка їжі роуд

А яке ж розмаїття алкогольних напоїв! Прямо перед вами ми розмістили величезну вітрину зі спиртним, аби вам було ще простіше обрати улюблене. До прикладу, для романтичних вечорів ідеально підійде вино, а для дружнього релаксу - пиво. У нас пропонуються і класичний алкоголь, який стане невід'ємним елементом урочистостей. Якщо ви полюбляєте щось цікаве, тоді спеціально для вас ми готові приготувати коктейлі, наповнені унікальними смаковими нотками. Понад 150 позицій спиртного чекають на вас, проте не забувайте, що надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю!

Читайте також: Піца з нового закладу Роуд доступна на доставку! Скоріше замовляй

 

Їжа з доставкою з ресторану Роуд на всі випадки життя!

Безумовною перевагою бару Роуд є те, що їжа з доставкою пропонується. Це чудовий спосіб ситно та смачно поїсти, коли ви:

  • зголодніли чи просто бажаєте поласувати чимось смачненьким;
  • очікуєте гостей або вони прийшли неочікувано;
  • плануєте проведення відпочинку на природі, але займатися тривалою підготовкою до пікніка не маєте бажання;
  • хочете потішити другу половинку смачною романтичною вечерею і зізнатись їй у своїх почуттях.

Замовлення їжі додому - це завжди зручно і чудовий вихід із ситуації, коли самостійно готувати не хочеться. Ми раді також повідомити, що замовлення їжі у Тернопіль і приміські зони здійснюється, а це значно розширює список ваших можливостей для ідеального відпочинку. Для зустрічі з друзями чудовим рішенням стане доставка піци у Тернопіль чи передмістя, бургерів чи їжі з мангалу, а для ситних обідів чи святкувань - перших страв, основи, гарнірів і салатів. Приходьте до нас або ж замовляйте їжу туди, куди хочете - ми все привеземо якомога швидше!

Наступна стаття >Наступна стаття