Піца з нового закладу Роуд доступна на доставку! Скоріше замовляй

2023-08-08

Піцу обожнюють усі, адже цю страву можна сміливо назвати універсальною. Вона підходить для ситних обідніх чи вечірніх перекусів, перегляду фільмів чи веселих розмов з близькими, романтичних побачень. Це чудовий варіант і для святкування різних подій, тому коли ви не знаєте, що подати гостям, замовте піцу. Одним словом, така їжа виручає чи не у всіх життєвих ситуаціях, але щоб ви отримали від неї неабияке задоволення, ми, СРФМ, радимо замовити піцу з Road, нового закладу, розташованого на околиці міста.

 

Яка піца на замовлення пропонується в Роуд?

Якщо у ваших планах замовити піцу в Тернополі та насолодитися нею де завгодно, зверніть увагу на ресторан Роуд. До речі, нещодавно стала актуальною доставка піци ROAD, що ще більше розширює ваші можливості. У меню представлено безліч позицій, проте їх об'єднує одне - випікається піца на дровах у Тернополі, а тому характеризується бездоганною структурою начинки та тіста, а також нереальним ароматом. Нашими лідерами вважаються наступні позиції:

доставка піци роуд

  1. Прошутто. Традиційна піца в Тернополі, для створення якої ми застосовуємо класичну італійську шинку.
  2. Салямі. Гармонійне поєднання соковитої салямі та ніжної моцарели створює єдиний тандем. 
  3. Капрічоза. Чудовий варіант для тих, хто обожнює гриби і їх дует з ароматною шинкою.
  4. Регіна. Авторська нереально смачна піца в Тернополі, де основними компонентами виступають вершковий соус, моцарела, шинка та шампіньйони.
  5. Пепероні Чорізо. Якщо вас цікавить пікантна піца на замовлення, зверніть увагу на дану позицію, смак якої доповнюють мариновані перці та гострий чилі.
  6. М'ясна. Зголодніли - оберіть справді м'ясну піцу, до складу якої входять мисливські ковбаски, бекон, шинка. Пропонується страва на основі томатного соусу.

Бажаєте замовити піцу у Тернопіль чи, можливо, у приміські зони - оберіть їжу з концептуального закладу Роад. Тут завжди смачно та доступно, а отже вам вдасться чудово провести час і розділити свою радість з близькими!

Читайте також: Піца - страва герой доставки їжі. Чому її так люблять у Тернополі та всьому світі?

 

Не лише замовити піцу в Тернополі ви можете в Роуд!

Ітак, якщо вам потрібна доставка піци додому, на робоче місце чи на природу, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж заходьте на сайт fainemisto.com, оформлюючи замовлення онлайн. Вартість послуги кур'єра залежить від того, на якій відстані ви знаходитесь, до речі, при організації відпочинку великою компанією доставка виконується безкоштовно. Скористатися нею ми рекомендуємо в наступних випадках:

  • до вас завітали гості, а в холодильнику пусто чи немає нічого смачненького;
  • планується відпочинок на природі, а витрачати час на підготовку немає жодного бажання;
  • хочете організувати перегляд фільмів;
  • прагнете потішити другу половинку смачною вечерею і в інших ситуаціях.

До речі, у нас пропонується не тільки піци доставка в Тернополі, а й інших страв. Для святкувань чи вдалого пікніка оберіть фірмові страви з мангалу, особливу увагу ми радимо вам звернути на сети. Якщо бажаєте поласувати фаст-фудом, але корисним і смачним, - бургери стануть ідеальним рішенням. Можливо, хочете збалансовано пообідати чи перепочити в дорозі - Роуд рекомендує замовити перше, основні страви, гарніри та салати. З такою їжею ви точно почуватиметесь відмінно та наїстеся від душі. Роуд - заклад, у якому є все, що потрібно для вдалого відпочинку та ситного перекусу!

Наступна стаття >Наступна стаття