Запальний тандем коктейлів та мексиканської їжі у барі [Noname]

2022-08-10

Якщо Вам подобається мексиканська їжа або ж Ви її бажаєте скуштувати вперше, тоді ласкаво просимо в наш концептуальний ресторан NoName. Тут панує особлива атмосфера. Інтер'єр виконаний у мексиканському стилі у поєднанні з традиційними галицькими елементами. А яке ж меню! Воно настільки колоритне, що іноді можна розгубитися. Меню включає мексиканське тако, буріто, ексклюзивні салати та закуски, начос, оригінальні десерти і напої, у тому числі алкогольні. Щоб відчути цю драйвову атмосферу, ми, СРФМ, рекомендуємо Вам здійснити резерв столиків Noname або ж замовити улюблену їжу у будь-яке зручне для Вас місце. Ми турбуємось про Вас, де б та з ким Ви не були.

 

Які коктейлі пропонує скуштувати бар Тернопіль: у Нонаме доставка їжі та напоїв надається!

Великим попитом серед наших шановних гостей користуються мексиканські коктейлі. Вони ідеально підходять для проведення святкових заходів чи простих вечірніх посиденьок у вихідні дні. Ці напої відрізняються цікавим смаком і унікальним поєднанням різноманітних компонентів. Ноунейм бар пропонує звернути увагу на наступні популярні позиції:

  1. APEROL SPRITZ 200МЛ TO GO. До складу цього чудового коктейлю входять такі компоненти: апероль, ігристе вино та газована вода. Бар Тернопіль радить поєднувати даний напій з такос чи бурітос. А чому б не замовити до нього унікальний салат чи закуску? 
  2. LONG ISLAND TEXAS 200ML TO GO. У цьому коктейлі гармонійно поєднується безліч ексклюзивних інгредієнтів. Текіла Есполон Бланко і Джин Гордонс Лондон сухий чудово смакують з бурбоном Булет, ромом Рей Нефер, горілкою, трипл сек та напоєм Кока-Кола. Ви лише спробуйте напій і пориньте в незабутню атмосферу гарячої та запальної Мексики.
  3. CUBA LIBRE 200ML TO GO. Ви в захваті від мінімалізму? Тоді скуштуйте напій, до складу якого входять Ром Captain Morgan spiced gold і Coca-Cola. 
  4. GIN TONIC 200МЛ TO GO. Це ідеальний варіант для поціновувачів освіжаючих смаків. Джин Гордонс Лондон сухий ідеально гармонує з тонізуючою водою Швепс. 

Наші коктейлі чудово смакують самі по собі або ж з різноманітними стравами. Що обрати, залежить від Ваших індивідуальних уподобань. Мексиканська кухня Тернопіль вражає колоритом. Замовляйте до алкогольних напоїв такос, бурітос, начос, сирні кульки та інші смаколики!

 

Читайте також: Hola, amigo! Скуштуй EL НОВЕ меню в улюбленому закладі Noname

 

Як здійснюється у Нонаме доставка їжі та напоїв?

Ви можете насолодитись улюбленими стравами та коктейлями не лише у нашому закладі, адже у Нонаме доставка їжі пропонується. Вона здійснюється по місту та передмісті. Мінімальна вартість замовлення залежить від Вашої геолокації. А ще Ви маєте чудовий шанс скористатися даною послугою безкоштовно. Для цього слід обрати їжу та напої на певну суму у чеку. Це ідеальний варіант для святкування важливих у житті подій чи просто зустрічей з найближчим колом друзів. А чому б не організувати романтичний вечір на двох? Наші страви та коктейлі неодмінно піднімуть настрій Вам і другій половинці та зроблять часопроведення незабутнім. Цікавить тако доставка чи інших смаколиків? Щоб скористатися такою послугою, як їжа на замовлення Тернопіль, просто завітайте на сайт fainemisto.com чи у мобільний застосунок. А ще вона надається за номерами телефонів 098-055-77-11, 0352-51-94-44. Відпочиньте від душі!!! Замовте смачні коктейлі і вишукані страви мексиканської кухні з ресторану НОНАМЕ!

Наступна стаття >Наступна стаття