Hola, amigo! Скуштуй EL НОВЕ меню в улюбленому закладі Noname

2022-07-27

Ми знаємо, як Вам подобається мексиканська їжа! І саме тому наш ресторан Noname підготував для Вас дуже важливу новину! Щоб Ви отримували ще більше нових відчуттів від пікантних, запашних і ситних страв цієї сонячної запальної країни, ми створили спеціально для Вас оновлене Нонаме меню! Воно настільки колоритне, що обрати улюблений смаколик Вам вдасться під будь-який настрій та для різних подій! 

 

Спробуйте замовити оновлене Noname меню: доставка їжі Тернопіль та бронювання столика!

Наш мексиканский ресторан завжди прагне того, щоб Ви щоразу отримували нові відчуття від скуштованих страв. У оновленому Noname меню представлені наступні смаколики, які ми радимо замовити безпосередньо у закладі чи у будь-яке зручне для Вас місце:

  1. Тірадіто з тунця. Від даної страви будуть у захваті прихильники рибки. Для її створення ми використовуємо філе тунця, яке подається у ніжному кисло-солодкому соусі. Подібні страви мексиканської кухні ідеально підходять для організації романтичного вечора чи просто смачного перекусу у колі близьких Вам людей. А ще тірадіто неодмінно прикрасить Ваш святковий стіл. Від нього усі гості будуть у захваті.
  2. Курка масала. У цій страві гармонійно поєднуються, на перший погляд, непоєднувані компоненти. До її складу входять: ніжний вершковий рис, приправлена курка, мангове чатні, чилі та кінза. Трішки ніжності та гостринки створюють унікальну смакову й ароматну композицію.
  3. Тартар з телятини на хумусі. Від нього будуть у захваті прихильники сирого й ідеально заправленого м'яса. Тартар зі свіженької телячої вирізки пропонується у поєднанні з хумусом.
  4. Картопляний гратен на сирному соусі з пармезаном. Його смак неодмінно оцінять любителі запашних сирів. Картопляні слайси подаються з різними видами цих молочних продуктів. Завершує композицію ніжний вершковий соус.
  5. Сальморехо. Це ідеальний варіант у спекотну днину. Холодний крем-суп готується з використанням томатів і хліба. Оформляється він теж дуже оригінально, адже додатково прикрашається свіженькою бринзою та вареним яйцем.
  6. Хумус. Страва подається з традиційною мексиканської тортильєю та чіпсами начос. Спробувавши цей смаколик, Ви неодмінно зрозумієте, якою є справжня мексиканська кухня Тернопіль. 
  7. Мексиканський рис із морепродуктами. Ноунейм бар пропонує замовити цю страву прихильникам ситної та корисної їжі. Розсипчастий рис і овочі гармонійно поєднуються з кальмарами, креветками та мідіями. А як ці смаколики виглядають! Ви будете приємно вражені!

Ви ще досі не знаєте, де смачно поїсти в Тернополі? Вас цікавлять саме страви мексиканської кухні? Завітайте у заклад НОНАМЕ або ж оформіть доставку!

Читайте також: Додай літу трішки драйву у стилі Мексики, замовляй доставку їжі з НОНАМЕ

 

Де смачно поїсти в Тернополі? У Noname можна забронювати столик або замовити доставку

Мексиканський бар Нонаме радий вітати Вас! Щоб чудово провести вечір і відмінно відсвяткувати важливу у житті подію, ми пропонуємо Вам забронювати столик. Для цього відвідайте ресторан або ж зателефонуйте за номерами 0980557711, 0352519444. Наші адміністратори залюбки підберуть для Вас найкращий столик з урахуванням побажань. А ще у нас пропонується їжа на доставку. Це чудова нагода провести час у невимушеній обстановці. Доставка їжі Тернопіль виконується як по місту, так і за його межами. Наші досвідчені кур'єри чудово знають усі локації, тому привозять страви ще гарячими (якщо цього потребує їхня рецептура). А ще наші заклади з доставкою їжі Тернопіль, у тому числі НОНАМЕ, використовують виключно зручний і сучасний еко-посуд, завдяки чому смаколики можна подавати на стіл відразу ж після отримання. Досить зволікати! Спробуйте скуштувати страви з оновленого меню ресторану мексиканської кухні з галицькою родзинкою!

Наступна стаття >Наступна стаття