Додай літу трішки драйву у стилі Мексики, замовляй доставку їжі з НОНАМЕ

2022-06-28

Літо - це ідеальна пора для того, щоб повноцінно відпочивати та насолоджуватись життям. Від сірих буденностей відволікатись корисно. А особливо це необхідно у такий складний для країни та українців час. Щоб не ввігнати себе в депресію та позбавитись негативних емоцій, варто спілкуватися з друзями, колегами, близькими родичами, коханою людиною. А ми, СРФМ, неодмінно Вам допоможемо підтримувати міцний зв'язок. Для нас сім'я - це не просто родина, а всі ті люди, з якими Вам добре та комфортно. Розділіть свої позитивні емоції разом з нами. Завітайте у заклад Нонаме, де готуються мексиканські національні страви з галицьким присмаком.

 

мексика тернопіль

Запальна, ситна та смачна мексиканська кухня Тернопіль: професійна доставка їжі від СРФМ!

У Нонейм Тернопіль не лише готується мексиканська їжа, а й панує дружня та драйвова атмосфера. Тут завжди шумно та весело. Це ідеальне місце, яке дозволяє розслабитись та відволіктись від суворих буднів. Noname клуб пропонує великий вибір страв. А як же ж манить та заворожує незвичайний інтер'єр в мексиканському стилі! В Noname bar Тернопіль регулярно проводяться незабутні вечірки, які дають можливість чудово провести час з родичами, друзями, колегами, коханою людиною. Мексиканські страви представлені в меню різноманітні. Тут можна замовити такі популярні смаколики, в яких мексиканська культура тісно переплітається з галицькою:

  1. Такос. Дані страви мексиканської кухні вважаються одними з найбільш затребуваних. І це не лише тому, що вони смачні. Їжа насправді ще й надзвичайно ситна. Для створення традиційних такос використовуються різні начинки. В меню пропонуються смаколики з креветками, куркою, рваною телятиною. А щоб відчути їх неповторність в комплексі, вато замовити відомі та популярні у закладі “Тріо Такос”.
  2. Сети. Мексиканська кухня Тернопіль - це ще й чудові сети на компанію. Спробуйте славнозвісні закуски чи популярний сет “Амігос”. Проведіть час з друзями на висоті! У кожній дошці Ви неодмінно знайдете улюблений смак.
  3. Супи. Любителям морепродуктів неодмінно сподобається супчик з креветками у мексиканському стилі. У місті Тернопіль замовити їжу може кожен бажаючий. Перші страви привозяться ще гарячими. Вони ідеально підходять для ситного та збалансованого обіду.
  4. Салати. В меню представлені різні позиції салатів. Ми рекомендуємо замовити салати з телятиною, тигровими креветками, трьома видами томатів, куркою, беконом і дор-блю. Спробуйте і Ви не пошкодуєте! Це дійсно ситні та корисні страви, які наповнять організм вітамінами, мінералами та іншими поживними речовинами.
  5. Основні страви. Це і соковиті бурітос с різномаїттям начинок, і хрумка кесадилья, і ексклюзивні бургери. Такі та інші основні страви чекають на Вас.
  6. Закуски. Національні мексиканські закуски манять ситістю та насиченим смаком. Замовте сирні буньєлос, курячі крильці в соусі баффало, курячі стріпси, начос, емпанадас і інші цікаві страви.
  7. Десерти. Їх неодмінно оцінять ласуни. Спробуйте мексиканські пончики буньєлос чи традиційні чуррос. А якщо Ви полюбляєте класику, то Вам неодмінно припаде до смаку шоколадний брауні.

Якщо Ви не є прихильником гучних забав або ж просто не маєте бажання виходити з дому чи офісу, тоді спеціально для Вас пропонується доставка їжі додому Тернопіль. Дана послуга надається на професійному рівні досвідченими кур'єрами. Завдяки їй, Ви можете поринути в драйвову мексиканську атмосферу будь-де. Ми, СРФМ, неодмінно організуємо для Вас відмінний відпочинок. Мексиканська їжа доставка виконується по місту та передмісті. Оформлення замовлень здійснюється по номерах телефонів 0980557711, 0352519444, на сайті чи у мобільному застосунку. 

 

Тернопіль замовити їжу - це ще й допомогти ЗСУ!!!

Тернопіль доставка їжі Нонаме - це не лише ідеальна можливість відпочити у колі найрідніших, а й шанс допомогти мужнім воїнам, які захищають наші життя та домівки. Кожних 10% з загальної суми в чеку ми, СРФМ, відправляємо на потреби ЗСУ. Ми йдемо до перемоги разом і обов'язково це зробимо найближчим часом. А здійснюючи замовлення у нас, Ви також підтримуєте нашу армію. Мексиканська їжа в Тернополі доставка - це не лише зручно та смачно, а й з користю для наших захисників. 

Ми, СРФМ, радимо Вам проводити літні дні та вечори у колі найближчих. Звертайтесь до нас та розділяйте разом з нами свою радість!

Наступна стаття >Наступна стаття