Замовляйте мексиканські сети на компанію і ваші посиденьки набудуть пікантного колориту

2023-02-22

Коли збирається за столом компанія, варто подбати про те, щоб на ньому обов'язково були закуски. Якщо хочеться чогось особливого та незвичайного, завітайте зі своїми друзями чи колегами, родиною чи другою половинкою у мексиканський ресторан Нонаме. Цей заклад по праву вважається оригінальним і колоритним, адже на вас чекає не лише запальна атмосфера завжди сонячної Мексики, а й ідеальні страви мексиканської кухні. Вони не тільки надзвичайно смачні, але й ситні, тому ви ніколи не вийдете звідси голодним! Замовте незрівнянні мексиканські закуски та проводьте час із задоволенням у колі найближчих! Ми зробимо ваш вечір безтурботним і позитивним!

 

закуски нонаме

Найкращі закуски у мексиканському стилі: у нас можлива їжа на замовлення у закладі чи з доставкою!

Замовити закуски ми пропонуємо на будь-який смак, просто так чи для святкування різноманітних подій. Перегляньте у Noname меню, врахуйте побажання компанії та здійснюйте свій вибір. Ми, своєю чергою, радимо вам звернути увагу на такі популярні позиції, які обирають найчастіше:

  1. Пінчос сет. Якщо вам подобається або ж бажаєте вперше скуштувати пінчос, то цей сет включає позиції з лососем, в'яленими томатами, ростбіфом, анчоусами, чорізо, прошуто. Як бачите, смаки пропонуються різні, тому ними неодмінно захоче посмакувати кожен, хто за столом!
  2. Мексиканські закуски. Якщо ви, для прикладу, плануєте посмакувати пінним напоєм, то в даному випадку вам слід закуски до пива замовити. Ця позиція ідеально доповнює його смак і створює унікальну смакову композицію. Куштуючи ці закуски, пиво стане ще смачнішим. До складу сету входять чуррос, гострі крила, сир фрі, чорізо, начос. Це ідеальний вибір для справжніх пивоманів, які бажають не лише насолодитися хмільним напоєм, а й ситно поїсти.
  3. Мікс пивних закусок. Мексиканська кухня Тернопіль настільки колоритна, що ви можете обрати різні апетитні закуски в одній подачі. До складу сету входять прошуто, салямі, чорізо, чіпси начос і картопляні чіпси. Ці страви ідеально смакують до пінного, зробіть свій вечір неповторним і смачним!

Якщо ж ви плануєте організувати запальну вечірку вдома чи прийти в гості до друзів, то ідеальним рішенням стане доставка закусок. Ми, СРФМ, таку послугу надаємо по місту й околицях. Їжа з доставкою привозиться в практичному еко-посуді, тому відразу після отримання ви її можете подавати на стіл та пропонувати гостям.

Читайте також: Які закуски замовити на святкування дня народження?

 

Передмістя чи Тернопіль - доставка їжі спеціально для Вас для ідеальних дружніх посиденьок!

Якщо зацікавила їжа на замовлення, No name пропонує зателефонувати за номером 068-055-77-11, відвідати наш сайт fainemisto.com чи однойменний мобільний застосунок. Умови дуже прості: мінімальна сума в чеку повинна бути 250 грн. для містян і 350 грн. для мешканців передмістя. Перш ніж замовити їжу онлайн чи по телефону, перегляньте уважно меню. Ви не лише зможете дізнатись про страви, які ми готуємо, а й оглянути їх фото, детальний опис. Якщо ви знаходитесь у місті Тернопіль, доставка їжі обходиться в 50 грн, а на околицях - 70 грн. Коли сума в чеку сягає 2000 грн. і більше, послуга надається абсолютно безкоштовно. Організуйте посиденьки з компанією у мексиканському стилі, смакуючи ідеальними закусками, які готуємо ми. Як бачите, замовити доставку їжі дуже просто, відпочивайте весело і без зайвих клопотань на кухні! Ми потурбуємось про те, щоб кожен залишився задоволений застіллям, а тому пропонуємо обирати найкращі закуски у запальному мексиканському стилі у нас! Ми - це дружна сім'я, для якої важлива посмішка кожного клієнта не лише в закладі, а й за його межами, завдяки чому всі послуги надаємо на професійному рівні. Нам ви можете довіряти, ми ніколи вас не підведемо, а, навпаки, зробимо ваші посиденьки ще більш колоритними. 

Наступна стаття >Наступна стаття