Які закуски замовити на святкування дня народження?

2023-01-10

Розробляючи меню на день народження, вам слід приділити особливу увагу саме закускам, адже їх існує безліч, а тому вони підбираються в залежності від смакових уподобань гостей. Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, подбали про те, щоб такі страви були присутніми на кожному святковому столі, завдяки чому пропонуємо їх у різних варіаціях. Щоб ваше свято пройшло успішно, запрошені залишились ситими, а ви - задоволеними, ми радимо звернутися до нас і замовити найкращі закуски на стіл на день народження! Ними поласувати ви можете не лише всередині наших закладів, а й в будь-якому зручному для вас місці. У нас виконується доставка закусок по Тернополю та околицях, а також надаються послуги кейтерингу, які за останні роки стали вельми затребуваними.

 

Закуски на стіл на день народження - must have ідеального святкування!

кейтеринг тернопіль

Ми, найкращі ресторани Тернополя, радимо вам запропонувати своїм гостям закуски на день народження різних кухонь світу. Для прикладу, якщо запрошені є любителями європейської кухні, замовте для них паштет з язика чи курки, оселедець з запашною цибулькою, брускети чи дошку традиційних українських делікатесів. Хочете організувати драйвову вечірку в мексиканському стилі? Зверніть увагу на ресторан НОНАМЕ, де готуються найсмачніші такос, хумус, курячі крильця, стріпси, легендарний "Elote". Ці легкі закуски на день народження прикрасять ваш святковий стіл і створять особливу атмосферу у стилі Mexiкo! Подібні заходи вкрай важко представити без страв східної кухні. І мова йде не лише про роли та суші, які так полюбилися чи не кожній людині. Замовте у закладі Янг суші-тако, пікантні брускети з халапеньйо, карпачо з телятини. 

Коли ви обдумуєте меню на день народження, холодні закуски - це не єдине, що має подаватися на стіл. Якщо у вас планується святкування у неформальній атмосфері, ми рекомендуємо скористатися такою послугою, як кейтеринг Тернопіль. Для цього слід звернутись у ресторан сучасної української та європейської кухні На Небі. Кейтеринг користується неабиякою популярністю, оскільки максимально розслабляє, дає можливість провести час так, як дійсно хочеться, і там, де справді зручно. Переважно цю послугу обирають для святкування ювілеїв, адже з її допомогою можна організувати захід на найвищому рівні. Ми радимо вам обов'язково включити у меню фуршетні солоні та солодкі страви, що подаються порційно. Завдяки невеличким розмірам і сучасному оформленню, їх зручно їсти навіть не сидячи за святковим столом. Ваші гості будуть у захваті від солоних еклерів, шотів, макарунсів, брускет з розмаїттям начинок. Не забувайте і про десерти - солодкий фуршет. Пригостіть запрошених порційними тірамісу, еклерами, тартами, макарунсами і іншими ласощами. Довірте оформлення фуршетного столу нам і ви побачите, як гості будуть робити селфі на його фоні!

Досить ефектно також виглядає кейтеринг бокс з ресторану На Небі, який включає вишукані м'ясні делікатеси, різні види сирів і фрукти. Такі бокси з їжею неодмінно припадуть до душі вашим гостям, адже вони не лише чудово смакують, а й красиво подаються. Обираючи фуд бокс, подумайте про те, які напої будуть запропоновані. Для прикладу, до горілки підходить м'ясо та сало, до вина чи віскі - сирне асорті, а до шампанського - свіжі фрукти.

Читайте також: Доставка закусок з СРФМ: відмінне доповнення до будь-якого напою

 

Доставка закусок на день народження від СРФМ - мудре рішення для вдалого святкування!

Планується святкування дня народження - їжа на замовлення від СРФМ неодмінно стане у нагоді. Досить тратити безліч часу на складання меню, походи по магазинах, приготування страв, адже ми все зробимо за вас! Доставка від нашої сім'ї виконується за попереднім замовленням по номеру 068-055-77-11, у режимі онлайн ( на сайті fainemisto.com чи у застосунку). Якщо організовується грандіозне святкування, тоді завітайте у наші найкращі ресторани Тернополя та складіть меню у супроводі досвідченого адміністратора. Мінімальна вартість замовлення по місту становить 250 грн., а за його межами - 350 грн. При замовленні на суму від 2000 грн. послуга доставки безкоштовна! Проведіть свій день народження незабутньо або ж допоможіть його організувати близьким, прикрасивши святковий стіл нашими закусками, солоними та солодкими фуршетами, боксами! Щоб більш детально ознайомитися з нашими пропозиціями та стравами, представленими в меню, заходьте на наш сайт чи у додаток!

Наступна стаття >Наступна стаття