Доставка закусок з СРФМ: відмінне доповнення до будь-якого напою

2022-10-31

Більшість святкувань не обходяться без присутності на столі алкогольних напоїв. Їх також часто обирають для вечірніх посиденьок з друзями, щоб розслабитися після важкого робочого тижня. Ну і, звичайно, вкрай важко уявити романтичне побачення без келиха шампанського чи вина. Щоб алкоголь приносив ще більше задоволення, перед оформленням столу Вам варто подбати про підготовку відповідних закусок. Замовити їх пропонуємо ми, мережа ресторанів файного міста. У нас готуються не лише холодні, а й фуршетні закуски, які неодмінно доповнять будь-яку трапезу та зроблять вечір по-справжньому запальним і смачним. До речі, насолодитися ними Ви можете не лише у межах наших закладів. У нас надається така послуга, як доставка закусок. Завдяки їй, Вам вдасться організувати свято, романтичне побачення чи навіть звичні посиденьки з компанією на найвищому рівні.

 

доставка закусок тернопіль

Обирайте до пива закуски та до інших напоїв правильно!

Обираючи ресторанні холодні закуски чи гарячі, ми, СРФМ, радимо Вам спочатку визначитись зі смаковими вподобаннями близьких Вам людей. Хтось у захваті від затишного вечора з келихом вина в руках, а комусь по душі “пінне”. Перед тим як замовити гарячі чи холодні закуски, меню слід уважно переглянути. І тут варто знати наступне:

  1. Найпростішими у плані вибору вважаються закуски до пива. Це можуть бути страви, приготовлені на грилі чи у фритюрі, копчена рибка, чіпси, сухарики й інші снеки. Варіантів у даному випадку безліч. Враховуйте те, що подобається Вам і Вашим близьким! А щоб не прогадати, ідеальною стане beer set доставка. У подібних сетах є різні смаколики до хмільного напою, які сподобаються кожному.
  2. Найкращими вважаються закуски до вина, які доповнюють смак цього благородного напою. І до таких слід віднести сирну, фруктову та м'ясну нарізку. Морепродукти теж мають право на місце на столі, коли пропонується сухе вино.
  3. Закуски до шампанського можуть подаватися як солодкі, так і солоні. Обираючи десертні, варто прослідкувати за тим, щоб до їх складу не входили лимон, шоколад, кава. Ці продукти характеризуються досить насиченим смаком, тому можуть перебити смак напою. До ігристого вина також можна обрати сирну тарілку, морепродукти, м'ясні нарізки (для прикладу, прошутто).
  4. Закуски до горілки бувають різні. Тут варто враховувати асортимент основних страв, коли заходить мова про святковий захід. Найпопулярнішими серед українців закусками вважаються сало, маринований оселедець, що подається з цибулею, домашні різносоли.
  5. Підбираючи закуски до коньяку, Вам варто звернути увагу на сирну тарілку, страви з нежирного м'яса, рибні смаколики, морепродукти. 

Завжди пам'ятайте, що перед тим, як замовити їжу, Вам варто оприділитися з алкоголем. Адже саме від нього залежить, чим Ви будете смакувати. 

Читайте також: А що до пива? Закуски з Файного міста!

 

Доставка закусок від СРФМ: які страви пропонуються?

Щоб провести свято незабутньо, організувати ідеальний романтичний вечір чи просто розслабитися наприкінці робочого тижня у колі друзів, оберіть наші заклади файного міста. У нашому меню представлений величезний вибір закусок на будь-який смак. Ви в захваті від європейської кухні? Завітайте у Паб чи Клуб Файного Міста. Якщо Вам подобається українське у сучасному виконанні, у такому випадку ми раді бачити Вас у ресторані На Небі. Шукаєте чогось драйвового та запального? Зайдіть у концептуальний заклад НОНАМЕ, де професійні офіціанти Вам запропонують ідеальні закуски до текіли й інших напоїв. Не уявляєте свого життя без американської кухні? Вашій увазі пропонується бар Пасаж Адлера 13. Якщо Вас ваблять паназійські смакові нотки, то Вам неодмінно сподобається у закладі ЯНГ.

У нас також виконується їжа на замовлення з доставкою по місту та передмісті. Щоб отримати улюблені смаколики, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. Якщо хочеться отримати будь-куди закуски, доставка також можлива за попереднім замовленням на сайті fainemisto.com чи у мобільному додатку. Наші кур'єри завжди прибувають вчасно і привозять страви у сучасному оформленні, тому їх можна відразу після отримати подавати на стіл. Замовлення їжі Тернопіль - це ідеальна можливість незабутньо провести час з друзями, коханою людиною. Це чудовий варіант для святкування важливих подій. Тому не зволікайте, а скоріш організовуйте веселі зустрічі з найближчими та найдорожчими. 

 

Доставка напоїв: ми пропонуємо лише кращий алкоголь!

А ще у нас можлива доставка напоїв. Обирайте їх, а ми Вам порадимо, яку закуску краще замовити під той чи інший вид алкоголю. У нас представлені виключно сертифіковані алкогольні напої, тому жодних сумнівів щодо їх якості і безпеки не повинно виникати. Для нас важливо, щоб Ви смакували алкоголем правильно у відповідності з його міцністю!

Наступна стаття >Наступна стаття