А що до пива? Закуски з Файного міста!

2022-10-12

Пиво - досить популярний напій, який дозволяє розслабитися після важкого робочого тижня. А ще його обирають для веселого проведення часу з друзями, колегами, родичами чи другою половинкою, святкування певних подій. Щоб пінний напій приносив ще більше задоволення, Вам слід підготувати до нього відповідні пивні закуски. Вони повинні доповнювати його смак і аромат, створювати єдину композицію Якщо чіпси, сухарики чи традиційні м'ясні смаколики набридли, тоді Вам варто звернутися до нас, у Сім'ю ресторанів Файного Міста. Ми пропонуємо закуски до пива на будь-який смак! Насолодитися ними Ви можете не лише в межах наших закладів. У нас діє така послуга, як доставка закусок. Це чудова нагода поласувати пінним і смаколиками будь-де!

 

замовити пивні закуски

Найкращі закуски до пива: меню СРФМ включає різноманітні їх позиції!

Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, пропонуємо Вам і Вашим близьким замовити як класичні, так і оригінальні холодні закуски, що ідеально смакують у поєднанні з хмільним напоєм. Серед найпопулярніших позицій хочеться відзначити наступні:

  1. БОКС М'ЯСНИХ ДЕЛІКАТЕСІВ ТА СИРІВ. Ви є прихильником сиру, а Ваша друга половинка полюбляє м'ясце? У такому випадку Вам неодмінно слід обрати цей бокс. Він включає такі смаколики: багет цибулевий, грісіні, виноград, оливки, мед, пармезан, брі, дор блю, салямі чорізо, прошуто. Подається сет з ніжним і солоденьким ягідним соусом. Ці закуски до пива купити Ви можете із доставкою з ресторану На Небі.
  2. ПИВНА ДОШКА З ЧІПСАМИ НАЧОС. Бажаєте поласувати чимось цікавим і нестандартним? Оберіть ідеальний сет, що включає наступні страви: бастурму, сир косичку, грісіні, соус айолі, чіпси начос. Пропонує його скуштувати заклад Клуб Файного. Скористайтесь такою послугою, як beer set доставка, та насолоджуйтесь пінним з ідеальними смаколиками.
  3. СВИННІ ВУХА З СОУСОМ ТЕРІЯКІ. А щоб похрумтіти, замовте свинні вушка. У тандемі з солоденьким і водночас пікантним соусом теріякі та кунжутом вони створюють унікальну композицію. Це відмінна закуска до хмільного напою від Клубу Файного. 
  4. HAPPY FRIENDS. Пасаж Адлера 13 теж підготував для Вас ідеальний смаколик до пінного. Даний сет включає: курячі стріпси, cheese balls, курячі крильця, картопляні чіпси, чіпси начос. Подається він з 3 видами соусів: сирним, ягідним, сметанковим.

Перегляньте закуски до пива меню та замовте улюблені! Те, які обрати, залежить від Вас і Вашого настрою, а також уподобань близьких людей, з якими хочете розділити трапезу. Якщо бажаєте спробувати найсмачніші закуски, доставка - ідеальний вихід! Завдяки їй, Ви можете залишатися там, де Вам зручно і відпочивати так, як цього хочеться! Ви можете запросити у гості друзів і, не пораючись на кухні, запропонувати їм чудові смаколики до пінного або ж прийти до них, потішивши улюбленими стравами.

Читайте також: Закуски до пива від СРФМ - хрустке різноманіття смаків з будь якого закладу

 

У нас пропонуються не лише смаколики до пива: обирайте й інші закуски холодні!

У нас, у СРФМ, пропонується не лише доставка закуски до пива. В нашому меню представлені різноманітні закуски холодні, які теж ідеально підходять для дружніх посиденьок чи святкового столу. Зверніть увагу на брускети з величезним вибором начинок, апетитні паштети, овочеві мікси, сало по-домашньому, різносоли, карпаччо й інші страви. Щоб ними поласувати у будь-якому зручному місці, Ви можете замовити їжу Тернопіль з доставкою. Послуга надається по місту та передмісті. Мінімальна вартість замовлення залежить від того, куди приїде наш кур'єр. Доставка Тернопіль їжі може здійснюватися й безкоштовно у тому випадку, якщо Ви захочете посмакувати різними стравами. Щоб отримати улюблені закуски, Вам слід зателефонувати нам за номером телефону 068-055-77-11. У Вас також є можливість обговорити точний час приїзду кур'єра і ідеально підготуватися до святкування певної події чи просто веселих вечірніх посиденьок. А ще замовлення Ви можете оформити на нашому сайті fainemisto.com чи у мобільному додатку. Ми приготуємо для Вас найкращі закуски та запакуємо їх у зручний посуд, щоб Ви могли їх відразу подавати на стіл.

Наступна стаття >Наступна стаття