Закуски до пива від СРФМ - хрустке різноманіття смаків з будь якого закладу

2022-09-12

Пиво - це популярний хмільний напій, насиченості смаку якому додають закуски. Проведіть вечір у компанії найдорожчих людей весело. Розслабтесь після важкого робочого тижня, замовивши келих “пінного” і смаколики до нього. А ми, СІм'я ресторанів Файного міста, Вам у цьому допоможемо!

 

Закуски до пива: меню СРФМ манить своїм розмаїттям!

У нас пропонується не лише великий вибір хмільних напоїв, а й ідеальні закуски до пива. Ви неодмінно знайдете ті, які смакуватимуть найкраще. Завітайте у наступні наші заклади, де подаються чудові снеки до пива:

снеки до пива

  1. Паб Файного Міста. Тут Ви можете різноманітні закуски до пива купити, проте однією з найзатребуваніших позицій вважається фірмовий пивний сет. Він включає такі апетитні смаколики: чікен стріпс, цибулеві кільця, сир косичку, в'ялене м'ясо, бастурму, чіпси. Подаються вони із трьома видами соусів, кожен з яких підкреслює їх унікальність. 
  2. Клуб Файного. З пивом чудово смакує моцарелла фрі з солоденьким малиновим чи ніжним сметанним соусом. А ще у цьому закладі Ви можете такі закуски до пива замовити, як курячі бастучіні чи клубні крила. Вони настільки ніжні, що просто тануть у роті і чудово доповнюють смак “пінного”.
  3. Пасаж Адлера 13. Тут пропонується вишуканий сет з бастурмою. Він неодмінно Вам сподобається, якщо Ви в захваті від в'яленого м'яса. До складу страви входять такі популярні позиції: бастурма, косичка копчена, чіпси начос, грісіні, грінки цибулеві, кільця цибулеві, сир пармезан, соуси сметанковий і барбекю. А ще у Пасажі Адлера діє beer set доставка. Урізноманітьте свій вечір, де б Ви не були!
  4. НОНАМЕ. Це особливий заклад, у якому готуються страви мексиканської кухні, у тому числі ексклюзивні закуски до пива. Спробуйте позицію “Мексиканські закуски”. Це сет, призначений для невеличкої компанії. Він включає пікантні крила, сирні палички, традиційні чіпси начос, хрусткі чурроси, пряне чоризо. Їхній смак доповнюють три види соусів.
  5. На Небі. У цьому ресторані ми пропонуємо Вашій увазі відомий авторський сет “Тато Передав”. Замовивши його, Ви посмакуєте прошуто, салямі, негроні, чорізо, в'яленим салом з ялівцем, корнішонами, перцем чілі, зеленими оливками з кісточкою. Пікантності сету додає гірчиця.
  6. Янг. Тут Ви можете різні закуски до пива купити, проте одним з найпопулярніших вважається “Сет морепродуктів”. Це справжня знахідка для любителів екзотики. Сет включає такі страви: сашимі з лосося, васабі, імбир маринований, татакі з тунця, овочі темпура, креветку темпура, кушиякі з мідій та креветки, тріску панко. Доповнюють композицію соуси світ-чілі, соєвий, шисо, вершково-креветковий. 

Як бачите, у СРФМ закуски до пива меню настільки колоритне, що можна розгубитись! Проте всі вони ідеально поєднуються з хмільним напоєм і доповнюють його насичений смак!

Також може бути цікаво:  В пошуках ідеальних закусок на будь-який випадок? СРФМ допоможе!

 

Доставка закусок до пива - чудовий варіант для ідеального відпочинку у колі найближчих!

Бажаєте відпочити у неформальній атмосфері? Хочете провести час вдома, в гостях чи на природі? Тоді Вашій увазі пропонується доставка їжі Тернопіль. Послуга надається щодня по місту та передмісті. Вона здійснюється швидко та в суворо обумовлений час. До речі, холодні закуски доставка можлива і за попереднім замовленням. Це ідеальний вихід у випадку підготовки до святкування певної події. А ще ми Вас хочемо потішити, адже закуски доставка пропонується одночасно зі всіх закладів нашої Сім'ї. А це чудова можливість задовольнити потреби кожного. Адже у всіх людей навіть у одній дружній компанії смаки індивідуальні. Хтось в захваті від європейських закусок, а хтось - від паназійських чи мексиканських. Вибір за Вами і людьми, з якими планується відпочинок. Доставка закусок надається при умові замовлення на сайті fainemisto.com, у мобільному застосунку або ж за номерами 098-055-77-11, 0352-51-94-44. Її вартість залежить від Вашого місцезнаходження. При замовленні їжі на компанію послуга надається безкоштовно. Посмакуйте келихом “пінного”, а неймовірні закуски від СРФМ ідеально доповнять його смак і підкреслять особливі нотки напою. 

Наступна стаття >Наступна стаття