В пошуках ідеальних закусок на будь-який випадок? СРФМ допоможе!

2022-08-11

Закуски - це ті страви, які є невід'ємною частиною святкового столу. Вони також ідеально підходять для посиденьок з друзями, колегами чи другою половинкою. А щоб відчути їхній неповторний смак і унікальне поєднання різноманітних інгредієнтів, слід відвідати заклади нашої дружньої Сім'ї. Ми, СРФМ, пропонуємо Вашій увазі величезний вибір смачних і апетитних закусок. У нас також надається така послуга, як доставка закусок. Вона неодмінно стане у нагоді тоді, коли Ви бажаєте провести час у затишній атмосфері, піти в гості не з пустими руками або ж організувати пікнік на природі. 

 

Які гарячі та холодні закуски на фуршет пропонуємо замовити ми, СРФМ?

Наша Сім'я ресторанів Файного міста готова Вам представити різноманітні закуски. У нашому меню Ви знайдете смаколики, які ідеально підходять для традиційного святкового чи фуршетного столу. Серед них слід відмітити брускети. Це ресторанні холодні закуски, які стали чудовою альтернативою класичним канапкам. У нас є і інші вишукані гарячі та холодні закуски. Ми рекомендуємо Вам ознайомитися зі стравами, які готуються у кожному з наших закладів, а саме:

  1. На Небі. Щоб святковий стіл виглядав не лише красиво, а й сучасно, замовте брускети з прошутто. Для придання насиченості кольорів зверху вони прикрашаються свіженькою рукколою. А чому б не замовити брускети з лососем? Вони ідеально смакуватимуть любителям рибки. А ще нашим гостям до вподоби брускети з сиром брі, де основою виступає ароматна цибулькова грінка. У цьому закладі також пропонуються Вашій увазі тар-тар з телятини чи лосося, томлені томати по-італійськи, печінковий паштет і інші смачні страви.
  2. ЯНГ. Тут створюються оригінальні брускети. Замовте їх у поєднанні з креветкою та пікантним соусом халапеньо! Звучить апетитно, чи не так? А ще ресторан пропонує замовити карпачо з телятини у в'єтнамському стилі. Ця оригінальна закуска викличе у гостей неабиякий інтерес. 
  3. Клуб Файного. У цьому закладі Ви маєте шанс скуштувати ексклюзивні брускети з авокадо чи салямі. Їхній неповторний смак доповнює та завершує ніжний сир моцарелла. А ще тут є сирне плато до вина, дошка делікатесів і інші смачні закуски.
  4. Паб Файне Місто. Замовте сало по-домашньому, паштет з язика, маринований оселедець з цибулею чи овочевий мікс. Ця їжа безумовно доповнить Ваш святковий стіл.
  5. Пасаж Адлера 13. Вашій увазі пропонуються пекучі крила баффало, хрусткі картопляні діпи, курячі стріпси, сирні кульки і інші вишукані смаколики.
  6. НОНАМЕ. У ресторані мексиканської кухні також можна спробувати ідеальні закуски. Вас чекають крила у соусі баффало, сирні палички, курячі стріпси. Це далеко не всі позиції, які представлені в якості закусок. 

Настав час змінювати світогляд і у кулінарії. Ці та інші оригінальні холодні закуски на фуршет, гарячі - для традиційного святкового столу чи просто вечірніх посиденьок пропонуємо ми, Сім'я ресторанів Файного Міста. Тут Ви неодмінно знайдете свій улюблений смаколик!

Читайте також: Правила вдалого банкету від рестрану NaNebi

 

Ідеальні закуски до пива створюються у нас!

А чому б не організувати перегляд футбольного матчу чи нової кінострічки? Можливо, виникло бажання просто поспілкуватися з найближчими людьми? Для таких випадків ідеально підходять закуски до пива. Щоб хмільний напій ще більше смакував, варто звернути увагу на наступні смаколики:

  1. Пивну дошку з картопляними чи чіпсами начос. Вона включає наступні смаколики: бастурму, сир “косичка”, грісіні, соус айолі. 
  2. Моцареллу фрі з малиновим соусом. Ви, напевне, будете вкрай здивовані, але цей солоденький соус ідеально доповнює смак “пінного”. А моцарелла фрі з хрумкою скоринкою так тягнеться, що її хочеться спробувати ще.
  3. Креветки в начос паніровці. Ви коли-небудь куштували цей морепродукт у хрусткій паніровці і з гострим соусом “Кароліна”? Якщо Вам подобаються страви з гостринкою, тоді слід ці закуски до пива купити у ресторані мексиканської кухні НОНАМЕ. 
  4. ПІкантні крильця. У Пабі Файного закуски до пива меню вражає. Якщо Ви є прихильником ніжної курочки з пікантними нотками, тоді ця страва Вам неодмінно припаде до душі. Вона гармонійно поєднується з хмільним напоєм і тане у роті.
  5. Цибулеві кільця. Хрумкі цибулеві кільця ідеально гармонують з соусом. Просто вмокніть їх і запийте пивом! Ці відчуття не передати словами!
  6. Картопляні чіпси з сирним соусом. Це, напевно, незмінна класика. Оригінальності страві додає ніжний сирний соус. Це саме те, що відмінно смакує до “пінного”!

У нас також пропонується beer set доставка. Розслабтеся разом з найближчими людьми, а ми зробимо Ваш вечір смачним і по-справжньому розслабляючим. 

Якщо виникло бажання скористатися такою послугою, як закуски доставка, телефонуйте нам за номерами телефонів 098-055-77-11, (0352) 40-07-23 або ж оформляйте замовлення онлайн (на сайті fainemisto.com, у мобільному додатку). А якщо Ви ще досі перебуваєте у пошуках ідеальних закусок, звертайтесь до нас! Ми допоможемо Вам обрати улюблені страви з урахуванням їхніх особливостей.

Наступна стаття >Наступна стаття