Правила вдалого банкету від рестрану NaNebi

2022-08-08

Святкування будь-якої важливої у житті події, будь-то день народження, ювілей, річниця, весілля, хрестини, супроводжується серйозною підготовкою та хлопотами. Щоб гостям усе сподобалося, варто серйозно підійти до вибору страв. Складання меню - чи не найважливіший підготовчий етап. Їжа повинна бути не лише смачною, а й подобатися людям. Ну і, звичайно, вона має бути різноманітною, адже у кожного з нас індивідуальні смакові уподобання. Хтось у захваті від риби, а хтось - від м'яса. А коли людина є вегетаріанцем чи веганом, то їй просто необхідно запропонувати овочі. Наш ресторан Na nebi запрошує Вас на святкування різноманітних подій. У нас Ви можете замовити меню на банкет, а наші адміністратори Вам неодмінно допоможуть у виборі найкращих страв. 

 

Меню банкету: ресторан На Небі Тернопіль пропонує лише найкращі страви!

У закладі На Небі меню настільки колоритне, що можна розгубитись. Що ж замовити та як подати? Не хвилюйтеся і не думайте про це! Адже ми знаємо, як зробити Ваше свято ідеальним, а гостей - максимально задоволеними й усміхненими. Банкетне меню ресторану включає безліч страв, серед яких:

  • М'ясне плато. Ви лише придивіться, наскільки воно різноманітне. Для приготування страви ми використовуємо виключно якісне м'ясо. А готується воно зі збереженням усіх необхідних технологій, тому виходить соковитим і ніжним. Воно просто тане в роті. 
  • Філе міньйона зі спаржею. Меню на банкет повинно включати не лише смачні, а й корисні страви. Саме такою є ця. Філе попередньо маринується, тому виходить ніжним і запашним. А ароматний соус і спаржа чудово доповнюють його смак і завершують композицію.
  • Плато овочів-гриль. Будь-яке меню банкету повинно включати овочі. А коли вони приготовані на грилі, то це ще смачніше та цікавіше. Ваші гості будуть у захваті від даного смаколика. Він ідеально поєднується з м'ясними стравами.
  • Лосось на зеленому пюре. Для любителів рибки варто по-особливому складати меню для банкету. Ваші гості будуть у захваті від ніжного, смачного та соковитого лосося, який буквально “плаває” в духмяному зеленому пюре. А яка красива подача. Цю страву спробує кожен гість, повірте. 
  • Сирне плато. Напевне, жодне банкетне меню на весілля не обходиться без цієї апетитної сирної закуски. Ресторан На Небі Тернопіль подає її по-сучасному. А яке ж гармонійне поєднання продуктів! Це не просто закуска, а справжній кулінарний шедевр. Така страва ідеально смакує до вина. Її так полюбляють жінки!
  • Філе тунця з гуакамоле. Коли мова заходить про смачну та поживну рибку, то це однозначно тунець. А його подача з соусом гуакамоле створює ідеальну смакову композицію.
  • Індиче філе з персиками. Розробляючи банкетне меню на день народження, варто приділити увагу і дієтичним стравам. Саме такими якостями володіє філе індички. А його вдале поєднання з соковитими персиками сподобається кожному. Така страва і виглядає розкішно, і смакує чудово. 

Це далеко не всі позиції, які належать до банкетних. Уважно їх перегляньте, врахуйте смакові уподобання гостей та скоріш оформляйте замовлення! Ми також пропонуємо меню на банкет фуршет. Наші спеціалісти знають, як подати страви таким чином, щоб вони прикрасили місце проведення заходу і викликали у гостей неабияке бажання їх скуштувати.

Читайте також:  Для вдалого пікніка необхідна одна умова: замовити їжу на доставку з Файного

 

Основні причини, чому варто замовити меню на банкет у ресторані Na nebi

Замовити банкет у Файному, а саме у ресторані На Небі, варто тому, що:

  1. У нас сучасний інтер'єр і багато місця.
  2. Завдяки професіоналізму адміністраторів, Ви отримаєте ідеальний святковий стіл. Виникли сумніви? Звертайтесь до нас, ми Вам допоможемо з будь-яким питанням.
  3. Меню настільки колоритне, що обрати улюблені страви вдасться навіть для вибагливих гостей. Тут є усе, що ідеально смакує!
  4. Офіціанти подають страви завжди вчасно. Вони враховують Ваші побажання.
  5. Їжа не лише має чудовий і неповторний смак, а й подається красиво. А це дуже важливо для святкового столу і задоволених гостей.

Повірте, у На Небі будь-яка визначна для Вас подія пройде на “УРА”! Ви будете в захваті як від загальної атмосфери, так і стилю подачі страв. А який у них смак! Ми робимо все можливе, щоб Ваше свято закарбувалось у пам'яті Вашій і шановних гостей. 

Наступна стаття >Наступна стаття