Для вдалого пікніка необхідна одна умова: замовити їжу на доставку з Файного

2022-07-06

У цей тривожний для країни та всіх нас час так важливо хоч інколи відволікатись! Для цього Вам слід якомога частіше організовувати зустрічі з близькими людьми, ділитися з ними своїми досягненнями та бажаннями. А ще більше, погодьтесь, хочеться проводити час під відкритим небом, адже літо так невпинно минає. Щоб відпочити для душі та тіла, варто організувати пікнік. Ви будете в захваті від неповторних, заворожуючих краєвидів нашого міста та приємних, близьких серцю співрозмовників, які Вас будуть у цей момент оточувати!

 

Найкращі страви для пікніка: що пропонує доставка їжі Тернопіль від СРФМ?

доставка гриля тернопіль

Пікнік - це не лише активні ігри, холодні напої, сонячні ванни та свіже повітря! Одним із найважливіших елементів даного заходу вважається смачна їжа для пікніка. І вона не така, як вдома, а приготована на грилі. Ех, Ви теж зіскучились за запашними шашликами чи соковитим стейком? Ви також думаєте про корисні й апетитні овочі з цим приємним ароматом димку? На жаль, через складну ситуацію в країні страви для пікніка готувати самостійно в лісі не можна, адже розпалювати багаття заборонено. Проте є рішення даної проблеми. Ми, Сім'я Ресторанів Файного Міста, готові втілити Ваші бажання в реальність. Замовте сети на компанію Тернопіль та відправляйтесь на природу! Або ж зателефонуйте нам і ми самі привеземо Вам улюблені “літні” смаколики (якщо це в межах міста чи передмісті). Звертайтесь у один із 7 наших закладів, де готуються справжні кулінарні шедеври. Ми пропонуємо Вашій увазі великий вибір сетів, серед яких:

  1. Гриль-сет. Він включає наступні страви: ребра смажені на грилі, курячі стегенця на грилі, шашлик свинний, крильця баффало, овочі-гриль, 3 соуси, лаваш.
  2. Панський гриль-сет. Це чудовий варіант на велику компанію. Ви будете у захваті від смаколиків, які входять до його складу. Вам неодмінно підійде цей сет, якщо бажаєте скуштувати ніжний і соковитий стейк Тернопіль. Окрім стейка, він включає: томлені ребра в медовій глазурі, запечений язик в глазурі, куряче стегно, овочі-гриль, картоплю по селянськи. Їх неповторний смак ефективно доповнюють соуси: часниковий, барбекю, французький. Все дійсно, як бачите, по-панськи!
  3. Рибний сет. Це найкраща їжа на пікнік для прихильників рибки. До її складу входять такі продукти: слабосолений лосось, філе тунця, маринована форель і креветки. Подається сет зі свіжим салатом рамен, соковитими помідорами чері, запашною грильованою синьою капустою та лимоном. Смак доповнює ніжний вершково-рибний соус з додаванням ікри тобіко та куркуми.
  4. Чікен сет. Якщо Ви вирішили шашлик замовити, то не забудьте ще про страви з курки, приготовлені на грилі. На Вас чекають крила баффало, пікантні крила, чікен стріпс, курячі нагетси, картопля фрі, соуси медово-гірчичний, сметанковий, барбекю. Ці смаколики неодмінно доповнять ваш пікнік.

 

Тепер Ви знаєте, де замовити шашлик Тернопіль та інші страви. І це не всі сети, які Вам пропонує Файне Місто. Ознайомтесь з їх переліком більш детально на сайті fainemisto.com або у мобільному застосунку Faine misto.

 

Як здійснити замовлення їжі Тернопіль для організації ідеального відпочинку на природі?

Доставка шашлика Тернопіль і інших смаколиків для організації незабутнього відпочинку на природі - це про нас. У нас пропонується їжа на замовлення по Тернополю та передмісті. Для початку оприділіться з переліком страв, які б Ви хотіли бачити. Далі ознайомтеся більш детально про те, що входить до їх складу та як вони готуються. Наступний етап - оформлення замовлення їжі Тернопіль. Для цього Вам слід зателефонувати нам по номерах телефонів 0980557711, 0352519444, зайти на сайт або ж у мобільний додаток. А коли Ви замовите сети на компанію, то доставка файне місто надаватиметься абсолютно безкоштовно. У нас не лише смачно, а й вигідно. Насолоджуйтесь теплими літніми днями та вечорами, красивими краєвидами та спілкуванням з близькими людьми. А доставка їжі в Тернополі та передмісті зробить Ваш відпочинок ще більш ідеальним! Спробуйте і Ви в цьому переконаєтесь! 

Наступна стаття >Наступна стаття