Залишайся у комфорті! А Пасаж Адлера доставить тобі справжні американські бургери та іншу їжу

2023-05-03

Коли у вас немає змоги чи часу завітати у наш заклад Пасаж Адлера 13, щоб посмакувати улюбленими бургерами чи скуштувати їх вперше, це зовсім не привід засмучуватися. Якщо хочеться залишитися вдома чи потрібно бути постійно на роботі, у цих і інших випадках, ми, мережа ресторанів Файного Міста, пропонуємо вам замовити їжу у Тернополі та передмісті на доставку. Скориставшись даною послугою, ви позбавите себе зайвих клопотів, оскільки вам не прийдеться думати, що приготувати на вечерю, які страви подати гостям чи як смачно поїсти на робочому місці. Ми турбуємось про ваш час, для нас важливо, щоб ви не виснажувались, а куштували наші бургери за будь-яких обставин. Послуга доставки від СРФМ - це чудова можливість для наступного:

  • організації буденних посиденьок з родиною чи друзями;
  • святкового застілля у максимально комфортній, такій "домашній" атмосфері;
  • проведення затишного романтичного вечора за переглядом любовних кінострічок;
  • ситного обіду у офісі, коли немає можливості відволіктися від роботи;
  • вечері на самоті, адже іноді просто необхідно залишитися зі своїми думками наодинці.

Наш ресторан Тернополя Пасаж Адлера прийде на допомогу у різних ситуаціях, оскільки ми думаємо про вас і ваш комфорт!

 

Пасаж Адлера - ресторан Тернополя, де готуються не тільки вишукані бургери на доставку!

доставка їжі пасаж адлера

Наші гості обожнюють ресторан Пасаж Адлера, перш за все, за його особливість - найсмачніші бургери. Якщо ви досі вважаєте, що це проста булка з котлетою, соусом, сиром, зеленню й овочами, тоді точно не куштували наших фірмових бургерів. Вони дійсно особливі, адже характеризуються унікальним смаком, не схожим на інші. А яке ж розмаїття позицій, їх настільки багато, що ви обов'язково знайдете для себе улюблену. До речі, навіть якщо ви є вегетаріанцем, ми готові вам запропонувати ексклюзивний бургер "Доньки м'ясника". Його фішка в тому, що котлета не містить жодних компонентів тваринного походження, незважаючи на екстравагантну назву страви. 

У нашому меню представлені і інші, не менш цікаві бургери Тернопіль. Наші гості вже встигли оцінити наступні популярні позиції:

  • "В'єтнамську школярку", бургер, основним інгредієнтом якого виступає соковите та ніжне куряче стегно, гостринки йому додає пікантний перчик халапеньо;
  • Умамі, виконаний у східному стилі, для приготування страви використовується запашна телятина, що просто тане в роті;
  • ТЕХАС, бургер із рваної телятини, свіженьких томатів, цибульки кріспі та синьої, пікантного перцю халапеньо, мексиканських чіпсів начос і розмаїття ідеальних соусів для завершення смакової композиції;
  • CHICKEN, від страви будуть у захваті всі любителі м'якенької, соковитої та такої ніжної курочки.

Якщо вас цікавлять заклади в Тернополі, де готуються та привозяться з доставкою найкращі бургери, зверніть увагу на Пасаж Адлера 13. Заходьте на сайт fainemisto.com для більш детального ознайомлення з меню.

До речі, ми готові вам запропонувати не лише вишукані бургери, а й безліч іншої популярної їжі. Нашими безумовними лідерами для ситної вечері, веселих святкувань чи романтичних побачень є наступні:

  • апетитні закуски, що подаються порційно або ж на компанію;
  • поживні та збалансовані перші страви, серед яких оригінальний "Журек Адлера" та "Іспанський суп з креветками";
  • основні страви, серед яких боули, бурітос, кесадилья та інші смачні позиції;
  • апетитні та вишукані десерти для справжніх ласунів на будь-який смак, досить затребуваними є чізкейк з ягідним соусом чи солоною карамеллю й ексклюзивний київський тортик.

Як бачите, доставка їжі Тернопіль від Пасажу Адлера - це не лише найсмачніші бургери, а й безліч інших не менш ідеальних страв. Обирайте їх для вдалого застілля чи простих буденних посиденьок і ваш час, безумовно, пройде ще краще, ніж очікували! 

Читайте також: Меню Пасажу Адлера - це не лише бургери! Які основні страви пропонує заклад?

 

Здійснити замовлення їжі у Тернополі чи передмісті у нас дуже легко, зручно, доступно!

Якщо ви бажаєте замовити страви на доставку у передмістя чи місто Тернопіль, ресторан Пасаж Адлера готовий надати дану послугу на професійному рівні! Ми привозимо їжу при мінімальному замовленні на суму 250 грн. для містян і 350 грн. для жителів ближніх сіл. Сама послуга нашого кур'єра обходиться у 50 грн. і 70 грн., залежно від відстані, на якій ви знаходитесь. Коли планується святкування певної події чи зустріч з великою компанію, то при здійсненні замовлення на 2000 грн. і більше доставка виконується безкоштовно. Щоб замовити їжу у Тернополі чи передмісті, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. Крім цього, ви можете оформити доставку онлайн на нашому сайті fainemisto.com чи в додатку. Якщо цікавить швидка та якісна доставка Тернопіль їжі, якою ви точно не розчаруєтесь, тоді звертайтесь до нас, у дружню та завжди життєрадісну Сім'ю ресторанів Файного Міста, тут живе любов до кожного клієнта, і ви її неодмінно відчуєте навіть на відстані!

Наступна стаття >Наступна стаття