Меню Пасажу Адлера - це не лише бургери! Які основні страви пропонує заклад?

2023-03-24

Пасаж Адлера - це ідеальний заклад, розташований у самому центрі міста Тернопіль, де поїсти можна смачно та не на всі гроші. Той, хто вже ознайомлений з меню бару, добре знає, що його фішкою є бургери. Дійсно, ця їжа полонила серця багатьох тернополян і туристів. Якщо ви не знаєте, куди піти в Тернополі, щоб скуштувати ідеальний бургер, тоді ласкаво просимо у Пасаж Адлера. Тут представлені і інші, при чому не менш апетитні та ситні страви. Їх ви можете спробувати як всередині закладу, так і за його межами, адже у нас виконується по ближніх селах та місту Тернопіль доставка їжі.

 

Бар Пасаж Адлера Тернопіль: меню включає не тільки бургери! Які страви варто скуштувати?

У барі Пасаж Адлера меню представлене на будь-який смак, завдяки чому вдасться задовольнити вимоги навіть найвибагливіших гурманів. Ми, СРФМ, радимо вам звернути увагу на основні страви та таку замовити їжу:

  1. Хот доги. Для прикладу, основу у HOT DOG PULLED BEEF складає рвана телятина, яка ідеально гармонує з маринованими огірками, цибулею кріспі, гірчицею, пікантним соусом гриль і ніжним сирним. HOT DOG MAXWELL STREET, своєю чергою, готується з додаванням апетитної сосиски, хрумкого бекону, цибульки та 4 видів соусів. Хот доги, доставка яких у нас пропонується, приваблюють особливими смаковими поєднаннями та щедрою начинкою. А як вони апетитно виглядають, чого тільки вартує м'ягенька та запашна булочка власного приготування з хрумкою скоринкою!
  2. Кесадилью. Ви можете замовити кесадилью у різних виконаннях: з куркою та сиром, 4 видами сирів і ароматним ягідним соусом. Ця мексиканська страва підкоряє злегка хрумкою тортильєю та щедрою соковитою начинкою, тому додає організму енергії.
  3. Бурітос. Якщо ви є прихильником запальної Мексики, скуштуйте бурітос. У нас ви знайдете позиції з телятиною, креветками, а також фірмову страву з загадковою назвою "13". До складу останньої входять такі компоненти: курочка, моцарела, картопля фрі, корнішони, свіжі томати та салат айсберг. Буріто замовити у нас - відчути драйвову атмосферу завжди сонячної та такої різнобарвної Мексики!

Якщо ще уважніше переглянути з закладу Пасаж Адлера Тернопіль меню, то можна побачити ще й безліч закусок, у тому числі на компанію. Нашим клієнтам подобаються пекучі крила баффало, сет з бастурмою, що відмінно смакує до пінного, апетитні сирні кульки, хрумкі грісіні, прошутто, легендарні мексиканські чіпси начос і інші страви. Вони ідеально підходять для простого вечірнього відпочинку та святкування різних подій.

 

Яку варто замовити їжу для ласунів: перелік популярних десертів

Окремої уваги заслуговують десерти. Смаколики, представлені в меню Пасаж Адлера, припадуть до душі всім ласунам! Якщо ви відносите себе до такої категорії, ми радимо замовити десерт, а саме: чізкейк з солоною карамеллю, малиною та пармезаном і ягідним соусом. Якщо остання позиція вважається класикою, то перших дві приваблюють унікальним смаковим тандемом. Окрім цього, ми раді запропонувати вам фірмовий "Київський тортик", який просто тане в роті! Обирайте улюблені смаколики та замовляйте їх додому, в офіс, на природу, в гості. Доставка їжі з Пасажу Адлера 13 - це не лише вишукані основні страви та закуски, а й бездоганні десерти!

замовити десерт тернопіль

Читайте також: Смачна вечеря в американському стилі - доставка бургерів з Пасажу Адлера

 

Доставка їжі з Пасажу Адлера: побалуйте себе не лише бургерами!

У закладі Пасаж Адлера меню насправді різноманітне. Це місце, де готують не лише ідеальні бургери, а й унікальні закуски, смачнющі перші й основні страви, неповторні десерти. Для замовлення їжі додому чи туди, де ви зараз знаходитесь, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. Окрім цього, ви можете замовити їжу онлайн, для цього увійдіть на сайт fainemisto.com чи в застосунок, додайте улюблені страви до кошику і вкажіть свої дані. Послуга надається по місту й передмісті. Доставка їжі Тернопіль обходиться у 50 грн., а у прилеглі села - 70 грн. Вона виконується безкоштовно, якщо сума в чеку складає мінімум 2000 грн. 

Пасаж Адлера- це не лише про ідеальні бургери, а й про безліч інших вишуканих страв, тому замовляйте їх туди, куди зручно, та відпочивайте у своє задоволення без зайвих клопотів на кухні, а ми, СРФМ, зробимо ваше часопроведення ше й надзвичайно смачним! Якщо замовити їжу Тернопіль, то тільки від нашої дружньої сім'ї, якщо веселитись після важкого тижня чи святкувати важливі дати, то тільки з нашою їжею на столі, якщо признаватись у коханні, то лише зі стравами від Пасажу Адлера. Щоб кожна мить закарбувалась у вашій пам'яті, ми приділяємо окрему увагу стилю подачі їжі. Наші кухарі, навіть пакуючи страви на доставку, оформляють їх красиво, що безумовно викликає ше більше захоплення та бажання скуштувати.

Наступна стаття >Наступна стаття