Смачна вечеря в американському стилі - доставка бургерів з Пасажу Адлера

2023-03-13

Беззаперечно, американська кухня у нас найчастіше асоціюється зі швидким харчуванням або ж, як говорять у народі, фастфудом. Багато людей вважають хот-доги, бургери, картоплю фрі, курячі нагетси чи крильця стравами дуже смачними, проте не корисними. Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, пропонуємо вам завітати у бар Пасаж Адлера або ж замовити страви туди, куди зручно, адже у нас діє по околицях та місті Тернопіль доставка їжі. У закладі представлено безліч страв, проте як би ви не переглядали у Пасаж Адлера Тернопіль меню, ваша увага так чи інакше акцентується на бургерах. Спробуйте замовити бургери, що смакують по-новому та суттєво відрізняються від тих, які пропонуються в кіосках і продуктових магазинах. Ці страви готуються у нас по-особливому, оскільки ми враховуємо всі тонкощі та нюанси.

 

Цікавить доставка бургерів: у Пасаж Адлера Тернопіль меню переглядайте та обирайте улюблені смаки!

Якщо ви бажаєте організувати святкування чи прості вечірні посиденьки з близькими людьми в американському стилі, ми рекомендуємо скористатися такою послугою, як доставка бургерів. У барі Пасаж Адлера пропонується їх безліч позицій, у тому числі для вегетаріанців, здивовані? У нашому меню ви знайдете наступні варіанти:

бургери пасаж адлера

  1. З телятиною. Якщо ви, ваша друга половинка, рідні чи друзі полюбляють ніжне соковите м'ясо, у такому випадку ми радимо заказати бургер, до складу якого входять телятина, запашний чеддер, свіженькі томати, корнішони, салат айсберг, фірмова американська гірчиця. Смак страви чудово доповнюють два види соусів: гриль і блю чіз.
  2. З яловичиною у сирному соусі. Якщо ви обожнюєте поєднанння яловичини з ніжним сирним смаком, тоді доставка бургера у даному виконанні вам обов'язково припаде до душі!
  3. Смеш з трюфелем і беконом. Щоб наїстись і водночас отримати неабияке задоволення, скуштуйте дану позицію. Пухка булка ідеально гармонує з апетитним трюфелем і хрумким беконом. Для отримання соковитої начинки ми додаємо свіжі помідори, листя салату та безліч інших компонентів. 
  4. Доньки м'ясника. Якщо ви чи ваше оточення є вегетаріанцями, тоді з закладу Пасаж Адлера доставка цієї страви вам ідеально підійде. Незважаючи на таку назву, жодного м'яса у ній немає, проте вона візуально нічим не відрізняється від класичної подачі. Насолоджуйтеся оригінальною їжею, що не містить жодних компонентів тваринного походження.
  5. Premium Burger. Наші бургери Тернопіль і гості міста полюбляють за розмаїття смаків. Захотілося чогось оригінального - замовте бургер з чорною булкою. Преміальний смак - це ідеальне поєднання телятини, сиру чеддер з гірчицею та нестандартним беконовим джемом. Подається страва з двома видами соусів: ароматним гриль і ніжним сирним. 
  6. Chicken Burger. Коли хочеться чогось справді легкого, доставка їжі Тернопіль і передмістя з куркою стане чудовим рішенням. Насиченості смаку страві додають томати, моцарела, корнішони, американська гірчиця, салат айсберг.
  7. Умамі. У цьому бургері ви знайдете не лише ситну телятину та сир, що так апетитно тягнеться, а й запашну кріспі, мариновану цибульку, лайм, який додає цікавої кислинки.

Це далеко не всі бургери, що готуються у нас. На fainemisto.com ми пропонуємо вам ознайомитися і з іншими позиціями, які однозначно відкинуть стереотип, що американська кухня - це шкідливо.

Читайте також: Меню Пасажу Адлера: сковиті бургери та смачні десерти

 

У прилеглі села чи місто Тернопіль доставка їжі діє: у нас можна не лише замовити бургери!

Ви у закладі Пасаж Адлера можете і інші страви замовити, адже у нашій СРФМ не тільки доставка бургерів Тернопіль і по передмісті виконується. Скуштуйте ідеальні закуски для себе чи на цілу компанію, наповніть свій організм енергією, пообідавши збалансованими першими стравами, спробуйте основу та салати, що ідеально доповнять святковий стіл чи стануть чудовим частуванням на вечерю. А які ж смачні пропонуються у нас десерти, вони полонять серце кожного ласуна, який вирішить обрати дані смаколики. Якщо цікавить доставка Тернопіль їжі, вам слід знати, що мінімальна вартість замовлення в межах міста складає 250 грн. Мешканцям околиць варто придбати страви на суму не менше 350 грн. Сама послуга доставки обходиться у 50 грн. для містян і 70 грн. для жителів прилеглих сіл. Якщо ж ви плануєте організувати святкування чи масштабні вечірні посиденьки з розмаїттям страв, то при покупці їжі на суму понад 2000 грн. послуга доставки надається нашим кур'єром безкоштовно. Організуйте застілля в американському стилі або ж скуштуйте інші наші страви, для їх замовлення телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. Хочете оформити його онлайн - заходьте на наш сайт, у додаток і попередньо ознайомлюйтесь з меню! Ми позбавимо вас клопотань на кухні навіть тоді, коли неочікувано завітали гості чи з'явилося бажання організувати романтичний вечір. Завдяки нам, вам також вдасться провести незабутні вечірні посиденьки з друзями, ріднею чи смачно поласувати наодинці після важкого та насиченого дня!

Наступна стаття >Наступна стаття