Меню Пасажу Адлера: сковиті бургери та смачні десерти

2023-02-27

Бар Пасаж Адлера - це заклад, у якому ти можеш по-справжньому розслабитися після тяжкого та насиченого робочого тижня або ж смачно повечеряти наприкінці дня. Тут все лаконічно, проте інтер'єр виконаний із неабияким відчуттям стилю, тут завжди зручно сидіти та спілкуватись. Ти будеш в захваті не лише від обстановки, яка тебе оточуватиме, а й від неповторних страв. Фішка закладу - бургери, їх тут представлено безліч на будь-який смак. Думаєш, що вегетаріанці тут нічого для себе не знайдуть - помиляєшся. Уважно переглянь меню у ресторані на сайті fainemisto.com і переконаєшся у протилежному. Посмакувати улюбленими стравами ти можеш не тільки в закладі, оскільки додатково пропонується у Пасаж Адлера доставка. 

 

Фірмові бургери та вишукані десерти:меню в ресторані вражає, якщо це Пасаж Адлера 13

десерт пасаж адлера

У барі Пасаж Адлера 13 меню представлене настільки різноманітне, що можна розгубитися, проте якщо ти хочеш спробувати щось фірмове, то зверни увагу саме на бургери та вишукані десерти, якими так захоплюються ласуни. 

Якщо ти зголоднів, то тобі потрібно відповідну замовити їжу. На допомогу прийдуть ситні та соковиті бургери з колоритними начинками. У нас представлені різні позиції: для любителів м'яса, сирів і навіть для вегетаріанців, тому у будь-якому випадку ти знайдеш для себе улюблену позицію.

Якщо говорити про бургери, то в нас представлено їх понад 15 різних варіантів. М'ясоїди будуть у захваті від страв з телятиною, куркою чи беконом. Пишна начинка й ароматна булка безумовно доповнять смак страви в цілому та принесуть тобі неабияке гастрономічне задоволення. Вегетаріанці найчастіше хочуть замовити їжу з закладу Пасаж Адлера без м'яса, а це бургер "Доньки м'ясника". Назву страви придумали не ми, оскільки її споживають у різних країнах світу. Сир - дійсно смачний продукт, а коли пропонується його багато видів в одній страві - це ще краще. Обери "Сирну ванну", тебе підкорить стиль подачі та вживання цієї їжі.

Звісно, ми не можемо не приділити увагу нашим десертам, адже діток і дорослих ласунів найбільше цікавлять саме ці смаколики. У нас випікаються ідеальні чізкейки, обери сам, який тобі до смаку, - з малиною та пармезаном чи солоною карамеллю. Такі цікаві поєднання і роблять наші десерти особливими, не схожими на інші. А чому б не замовити фірмовий "Київський" тортик, який випікаємо ми самостійно. Це смаколик, що вже десятки років не перестає бути актуальним, адже ті, хто полюбляють хрустке бізе, будуть в захваті від такого десерту.

У Пасаж Адлера Тернопіль меню дійсно варте уваги, спробуй і ти, однозначно не пожалієш!

Читайте також: Доставка їжі з Пасажу Адлера - американські бургери і не тільки

 

Неважливо, передмістя чи Тернопіль, доставка їжі можлива всюди

Якщо хочеться на доставку замовити їжу, Тернопіль знає, де це зробити так, щоб все було швидко та якісно. Звертайся в нашу Сім'ю ресторанів Файного Міста й оформлюй замовлення. Замовити їжу на доставку ми пропонуємо по місту та в межах прилеглих сіл. Якщо ти знаходишся у місті Тернопіль, доставка їжі обійдеться в тобі у 50 грн, якщо за межами - 70 грн. При бажанні замовити їжу з закладу Пасаж Адлера на суму понад 2000 грн. за послуги кур'єра оплачувати не потрібно. Доставка їжі Пасаж Адлера можлива при мінімальній сумі в чеку 250 грн. для містян і 350 грн. - мешканців околиць. Телефонуй нам за номером 068-055-77-11 або ж заходь на сайт, у додаток, якщо цікавить їжа на замовлення.

Доставка їжі Тернопіль та передмістя виконується швидко. Страви попередньо пакуються у практичний і екологічно безпечний посуд, тому тобі не прийдеться їх перекладати у тарілку, а можеш відразу ними ласувати. Замовити їжу Тернопіль та по околицях дуже просто, переконайся в цьому, а ми зробимо все можливе, щоб ти почувався на висоті та пригостив частуваннями близьких тобі людей.

Наступна стаття >Наступна стаття