Доставка їжі з Пасажу Адлера - американські бургери і не тільки

2023-02-24

Ви, напевне, здивуєтесь, але бургер може бути не лише фаст фудом, а повноцінною корисною їжею, якщо він приготований із дотриманням усіх технологій і для його створення використовуються виключно відбірні компоненти. У багатьох людей існує стереотип, що бургер - це соус, котлета, сир, помідор і солоний огірок. Насправді, рецептів є набагато більше, ніж здається на перший погляд. Завітавши у ресторан Пасаж Адлера, вам вдасться у цьому переконатися. Якщо ви до сих пір не куштували тут цю традиційну страву американської кухні, то ви ніколи не їли справжніх бургерів. До речі, якщо ви вирішили залишитися вдома чи в офісі, то у таких випадках спеціально для вашої зручності у нас діє доставка їжі з Пасажу Адлера.

 

Професійна доставка бургерів від СРФМ прийде на допомогу у різних ситуаціях!

бургер пасаж адлера

Перед тим, як замовити бургер, що полонить ваше серце, ми радимо детально ознайомитися з меню на сайті чи у додатку. У ньому представлено понад 15 різних позицій, а завдяки тому, що воно постійно оновлюється, ви можете періодично куштувати нові смаки. До речі, до складу деяких страв не входить м'ясо, а його якісний замінник. Такий варіант безумовно припаде до душі вегетаріанцям, яким по їх баченням та світогляду вживати їжу тваринного походження не можна. Для таких випадків ми, СРФМ, рекомендуємо купити бургер "Доньки м'ясника". Ця страва готується у різних країнах світу, у тому числі в нашому ресторані Пасаж Адлера. А для справжніх м'ясоїдів ми підготували бургери з телятиною, беконом, куркою та іншими компонентами. Прихильники сирів будуть вражені смаком "Сирної ванни", де додатково страву можна поєднувати з ніжним сирним соусом.

Наші бургери Тернопіль і гості міста дуже люблять не лише за унікальність смаків, а й за стиль подачі. Страва додатково подається з хрумкою картоплею фрі або бататом, тому ви наїстеся від душі. Доставка бургерів - це ідеальний шанс організувати веселі посиденьки з близькими людьми, смачно пообідати в офісі або ж просто повечеряти наодинці вдома, коли так не хочеться поратися на кухні. Окрім цього, доставка бургера вам знадобиться тоді, коли гості прийшли неочікувано, а пригостити їх немає чим. Ми вирішимо це питання, привізши найкращі та найситніші страви на ваш смак.

Заказати бургер можуть містяни або ж жителі ближніх сіл. Мінімальна вартість замовлення їжі Тернопіль становить 250 грн., а на околицях - 350 грн. Якшо ж Ви плануєте провести час у великій компанії, то при покупці їжі на суму від 2000 грн. послуга доставки надається безоплатно. Коли вартість у чеку менша, то доставка бургерів Тернопіль складає 50 грн. Для мешканців прилеглих сіл послуга становить 70 грн. Знаходитесь у передмісті чи місті Тернопіль - доставка їжі неодмінно вам стане у нагоді. Потіште себе та близьких, смакуючи ідеальними бургерами зі щедрою начинкою!

Читайте також: Пасаж Адлера - місце сили та улюблений заклад тернопільских бургероманів

 

Не тільки бургер, адже ви можете і іншу замовити їжу Тернопіль: ознайомлюйтесь з меню!

Бар Пасаж Адлера пропонує не лише фірмові бургери, а й безліч інших вишуканих страв. У нас ви можете замовити апетитні бурітос, ідеальні хот-доги, кесадилью з куркою та сиром у мексиканському стилі. З нами ви ніколи не зголоднієте, адже у нашому меню представлені вишукані перші страви, закуски, салати та, звичайно, неповторні десерти, які припадуть до смаку як діткам, так і дорослим. Ці страви ми теж готуємо на доставку, тому обирайте улюблену їжу залежно від вашого настрою та святкової події, якщо така планується! Всі страви не лише чудово смакують, а й привозяться кур'єрами в ідеальному стані. Завдяки швидкій професійній доставці, ви отримаєте ще гарячу їжу, якщо її рецепт цього потребує. Ми, СРФМ, зробимо ваш день і вечір смачними, безтурботними та веселими. Нашим обслуговуванням ви залишитеся задоволеними на всі 100%, адже ми стараємося для вас і готуємо все з любов'ю до кожного клієнта.

Наступна стаття >Наступна стаття