Пасаж Адлера - місце сили та улюблений заклад тернопільских бургероманів

2023-02-21

Якщо ти вважаєш себе бургероманом і ще досі не знаєш, куди піти в Тернополі, щоб скуштувати найкращі бургери, тоді радо запрошуємо тебе відвідати Пасаж Адлера. Це особливе місце, де панує дружня атмосфера, тут завжди смачно та весело. А ще у нас працюють найдосвідченіші бармени, які зроблять під твій настрій коктейль, що ще більше викличе бажання повернутися сюди знову.

 

Пасаж Адлера - бар, Тернопіль яким може пишатись!

замовити бургер тернопіль

У місті Тернопіль де поїсти завжди є, але якщо ти ще не переглядав у барі Пасаж Адлера 13 меню, то ти ніколи не куштував ідеальні бургери. Це місце для багатьох тернополян і гостей міста стало улюбленим, адже тут все доскональне, починаючи від атмосфери і завершуючи кухнею. Як ти вже зрозумів, фішкою закладу є бургери. І повір, навіть якщо ти вегетаріанець, тобі вдасться замовити бургер, що не містить м'яса. У нас готується легендарна страва "Доньки м'ясника", де жодних компонентів тваринного походження немає. Полюбляєш соковите та духмяне м'ясо - обирай у нас улюблену позицію. У нас представлені не лише традиційні, а й досить нестандартні смакові поєднання, від яких бургер для тебе відкриється зовсім з іншої сторони. Ти переконаєшся, що це не традиційний фаст фуд, а справжній кулінарний шедевр. Скуштувавши його, ти зрозумієш, чому нас так люблять і цінують у цьому мальовничому місті.

Шукаєш заклади Тернополя, де можна не лише наїстись від душі, а й насолодитися неповторними коктейлями, - тобі варто знову ж таки завітати у Пасаж Адлера. Наші бармени приготують напій, який неодмінно викличе найпозитивніші емоції. У нас, до речі, представлені не лише алкогольні, а й безалкогольні коктейлі, тому навіть якщо ти за кермом, можеш їх скуштувати і їхати далі!

А яка ж атмосфера…Цей бар Тернопіль дуже любить за те, що тут можна відволіктися від буденності, посидіти з друзями. Ну і, звичайно, Пасаж Адлера чудово підходить для різноманітних святкувань, адже ми до кожного нашого гостя знаходимо індивідуальний підхід, враховуємо його побажання та потреби. Звертайся до наших офіціантів, якщо не можеш визначитися зі стравами, підходь до наших барменів, коли розгубився з-поміж розмаїття коктейлів. Ми порадимо та допоможемо у виборі, якщо ти цього потребуєш, а коли на вулиці тепла погода, спеціально для тебе працює відкрита тераса, де можна на свіжому повітрі смачно поїсти та випити щось по-справжньому особливе. У Пасаж Адлера ти завжди почуватимешся вільно, адже ми за свободу, за те, щоб ти від душі відпочив і забув про буденні турботи. Ми за те, щоб ти якомога більше проводив часу з близькими, ділився з ними своїм настроєм і новинами, підтримував тісний взаємозв'язок.

Читайте також: Вегетаріанці на зв'язку? Для вас в Пасажі Адлера також знайдуться смачні бургери

коктейлі пасаж адлера 13

Знаходишся на околиці чи у місті Тернопіль - доставка їжі з Пасажу Адлера зробить твій настрій!

Потрібні ресторани в Тернополі, де надається послуга доставки - звертайся до нас. Якщо цікавить швидка та якісна доставка, Пасаж Адлера - ідеальне рішення. Послуга надається по місту та на околицях. Їжа на замовлення привозиться при умові, що мінімальна сума в чеку складає 250 грн. і 350 грн., залежно від твого розташування. Доставка бургерів Тернопіль теж доступна, вартість послуги становить 50 грн. для містян і 70 грн. для жителів передмістя. А якщо ти виконав замовлення на 2000 грн. і більше, то доставка їжі Тернопіль проводиться абсолютно безкоштовно. Шукаєш у місті Тернопіль бари, які надають послугу доставки їжі та напоїв, телефонуй нам за номером 068-055-77-11 або ж завітай на сайт fainemisto.com, у додаток, де можеш замовити бургери Тернопіль онлайн. Ми зробимо твій вечір ситним, смачним і запальним навіть якщо ти вирішив залишитися вдома!

Наступна стаття >Наступна стаття