Вегетаріанці на зв'язку? Для вас в Пасажі Адлера також знайдуться смачні бургери

2023-01-16

Зараз дедалі більш актуальним стає вегетаріанство, адже така система харчування має багато плюсів. По-перше, більшість вегетаріанців не страждають від зайвої ваги, оскільки у продуктах, що споживаються ними, менше калорій, жирів. По-друге, у таких людей знижується ризик захворювання гіпертонією, діабетом, атеросклерозом. По-третє, вживання овочів і фруктів у повному обсязі сприяє виведенню з організму шлаків і токсинів, гарантує йому наповнення необхідною кількістю вітамінів, мінералів, мікроелементів. По-третє, вегетаріанці, обравши таку культуру, не лише покращують стан свого здоров'я, а й знаходять душевний спокій. Їх відоме гасло “Ми нікого не вбили” свідомо підвищує самооцінку, піднімає особистість на дещо вищий щабель розвитку. Якщо ви також вважаєте себе вегетаріанцем, але любите смачно поїсти та провести час із друзями, ми, СРФМ, радо запрошуємо Вас у бар Пасаж Адлера 13. У меню представлені позиції не лише для любителів м'яса, а й для вегетаріанців, тому навіть якщо ваш друг розділяє іншу систему харчування, вам не буде тут сумно, оскільки ви теж знайдете для себе улюблену страву.

 

бургери тернопіль

Американська кухня для вегетаріанців: саме час замовити бургер без м'яса! 

Переглянувши меню Пасаж Адлера, стає зрозуміло, що фішкою і найбільшою гордістю закладу вважаються саме бургери, адже тут їх представлено безліч. Ми готові зламати стереотип, що американська кухня шкідлива та точно не для вегетаріанців. У нас ви можете купити бургер з легендарною назвою “Доньки М'ясника”. На перший погляд, ви можете подумати, що до його складу входить максимум м'ясних продуктів, але це не так. Страва отримала таку назву тому, що має свою легенду. Одного разу донькам відомого мясника набридло спостерігати за тим, як їх батько вбиває свійських тварин заради власної наживи, що призвело до повної відмови від подібної їжі. Щоб доньки не залишалися голодними, м'ясник створив для них вегетаріанський бургер, до складу якого входила котлета з фалафелю. З тих пір бургер з рослинною котлетою “Доньки М'ясника” вважається повністю вегетаріанською стравою. Саме цей бургер замовити варто у тих випадках, коли ви не вживаєте їжі тваринного походження! У Пасажі Адлера він готується з використанням виключно свіжих овочів і компонентів для приготування ексклюзивної котлети. Він такий соковитий і ніжний, що просто тане в роті та створює незабутні смакові відчуття. Пухка булка з дещо хрумкою скоринкою ідеально доповнює гастрономічну композицію.

Замовити бургери у закладі Пасаж Адлера ви можете різноманітні, у тому числі такі новинки для любителів м'яса, як “З трюфелем і беконом”, “Double Trouble”. Вони суттєво відрізняються від класичних, тому неодмінно викличуть інтерес у прихильників американської кухні. Вирішуйте, який замовити бургер, в залежності від ваших гастрономічних уподобань. Обирайте традиційні, вегетаріанські та нестандартні позиції у Пасажі Адлера, закладі, де відчуваються класичні та нові смаки.

Також може бути цікаво: Доставка бургерів з Пасажу Адлера покликана створити твій день

 

Швидка доставка: бургер на будь-який смак ви отримаєте зовсім скоро!

Якщо хочеться смачно пообідати в офісі чи організувати посиденьки вдома, у нас, у СРФМ, пропонується доставка їди. Це надзвичайно зручна та практична послуга, яка позбавить вас метушні на кухні та виручить, коли неочікувано прийшли гості. Замовлення їжі додому можливо здійснити за номером 068-055-77-11, на нашому сайті fainemisto.com чи у мобільному застосунку. Доставка бургерів здійснюється по місту й околицях. Мінімальна вартість замовлення складає 250 грн. і 350 грн., залежно від вашого розміщення. Сама послуга доставки обходиться в 50 грн. і 70 грн. відповідно, а їжа на замовлення від 2000 грн. привозиться безкоштовно. Якщо цікавить швидка доставка, бургер - це та страва, яка неодмінно наситить ваш організм і чудово доповнить ваші посиденьки з друзями, родиною, другою половинкою. У нас є різноманітні варіанти виконання цієї їжі, завдяки чому обрати відповідний вдасться навіть вегетаріанцям! 

Наступна стаття >Наступна стаття