Доставка бургерів з Пасажу Адлера покликана створити твій день

2022-11-28

Фаст-фуд має сумнівну репутацію. Однак давайте подивимося правді в очі: фаст-фуд смачний, і якщо ви насолоджуєтеся ним у помірних кількостях, наслідки для здоров’я не є проблемою. До того ж, хто ж здатний відмовити собі в бургері з ніжною телятиною або пікантним беконом?Незалежно від того, чи ви полюбляєте звичайні гамбургери або чізбургери або бажаєте спробувати класичний фастфуд з незвичним смаком, то в закладі Пасаж Адлера діє доставка гамбургерів Тернопіль, яка подарує вам насолоду від соковитої їжі в будь-який день!

 

Доставка бургерів Тернопіль – соковита їжа з вашими улюбленими смаками

Які бургери Тернопіль пропонує для мешканців та гостей? В місті працює безліч фаст-фуд ресторанів, але саме заклад Пасаж Адлера 13 здатний зробити твій день краще! Адже всі наші бургери мають збалансований набір інгредієнтів та хрустку скоринку, які подарують вам приємні емоції.

Ми готуємо не тільки базові чізбургери та гамбургери, але й експериментуємо зі смаками, тому в Пасажі Адлера кожен зможе знайти щось для себе:

  • Black Баффало з телятиною – це поєднання телятини та сиру чеддера в соусах баффало та блю чіз для тих, хто бажає насититися на весь день;
  • New смеш Бургер з трюфелем та беконом – їжа, що тане в роті завдяки ніжному м’ясу та пармезану;
  • Burger доньки м’ясника – це насправді відмінний варіант для вегетаріанців, адже в цьому рецепті ми використовуємо рослинне м’ясо;
  • Бургери в трюфельній та сирній ванні неймовірно смакують з напоями;
  • Burger Grill з телятиною – пікантний та гострий завдяки американській гірчиці та соусу гриль;
  • Burger умамі – по-справжньому хрусткий та насичений завдяки цибулі та додаванню декількох видів соусів.

Ви досі ще не куштували бургери в Пасажі Адлера? Вважайте, що ви не куштували їх взагалі! Адже ми вміємо готувати смачний та поживний фастфуд, який зробить ваш день смачнішим. До того ж, кажуть, що наші бургери є найсмачнішими в Тернополі, й ми з радістю готові поділитися своїми чудовими смаками, де б ви не були – в нашому закладі, вдома або в офісі - просто оформіть доставку з нашого ресторану. 

 

Пасаж Адлера бронювання столів – для відпочинку в колі родини або друзів

Бажаєте не тільки гамбургер замовити Тернопіль, але й насолодитися приємною атмосферою? Тоді приходьте до нас! Для наших гостей ресторан Пасаж Адлера створив приємний інтер’єр, у якому комфортно перебувати, зручні столики та місця для сидіння, а також атмосферу, яка надихає творчих людей на нові ідеї, звершення та відмінний настрій! Пасаж Адлера бронювання столів завжди доступно за телефонами Файного міста для Вас одного або цілої компанії.

Чому ми надихаємо? Тому що ми пропонуємо класику та шедеври іспанської, мексиканської та американської кухні, які може скуштувати кожен та повертатися до нашого закладу знову й знову!

Також у нас діє не тільки доставка їжі, але й напоїв. Алкогольні коктейлі — ще одна перлина закладу, тому що наші бармени знають як правильно створювати комбінації й отримувати смачні та запальні смаки.

Також Вам може бути цікаво: Смачний обід в Пасажі Адлера 13: що замовити?

бургери тернопіль

 

Замовити їжу Тернопіль у закладах Сім’ї ресторанів Файного міста – оперативно та зручно

Бажаєте не тільки заказати бургер Тернопіль, але й інші страви? Пасаж Адлера підготував різноманітне меню, де ви знайдете курячі стріпси, прошуто, картоплю фрі, чіпси начос, сирні та гарбузові супи, бурітос та багато інших смайликів!

Якщо ви бажаєте замовити їжу Тернопіль, то обирайте заклади Сім’ї ресторанів Файного міста, адже в нас завжди діє оперативна та якісна доставка. Усі страви на доставку ми подаємо так само ретельно та апетитно, як і в ресторані, тому наш сервіс відрізняється високою репутацією.

Щодо отримання замовлення варто врахувати декілька простих умов:

  • Доставка бургерів Тернопіль відбувається щодня до 22:30. Мінімальна сума замовлення по місту - 250 грн, поза межі Тернополя - 350 грн.
  • Вартість доставки по Тернополю – 50 грн, поза межами міста – 70 грн.
  • Доставка їжі Тернопіль Файне місто є безкоштовною за умови здійснення замовлення на суму від 2000 грн.

Оформити замовлення ви можете в декілька способів:

  • за телефонами 098-055-77-11 або 0352-51-94-44;
  • через сайт fainemisto.com;
  • замовити їжу онлайн за допомогою мобільного додатку.

Пасаж Адлера 13 доставка – це вигідне поєднання хрустких бургерів і любові до клієнтів, що ніколи не розчарує! 

Наступна стаття >Наступна стаття