Смачний обід в Пасажі Адлера 13: що замовити?

2022-11-07

А чи помічали Ви за собою, що коли добре пообідаєте, то у Вас піднімається настрій і покращується працездатність? І це дійсно так, адже від того, що Ви їсте, залежить Ваше самопочуття в цілому, рівень енергії та бажання щось робити. Щоб пообідати смачно та ситно, бар Пасаж Адлера пропонує замовити їжу Тернопіль. Цей заклад є частиною нашої дружньої Сім'ї ресторанів Файного Міста, тому Вам неодмінно сподобаються смаколики, представлені в меню. А доставка обідів - це ще й шанс залишитися в офісі і наїстися від душі дійсно збалансованими та поживними стравами.

 

Яку варто замовити їжу Тернопіль на обід з бару Пасаж Адлера?

У закладі Пасаж Адлера 13 меню на обід представлене різноманітне. Серед найпопулярніших основних страв ми відзначаємо наступні:

  1. Кесадилью. Так, це традиційна мексиканська страва, яка полюбилася багатьом нашим гостям за ситність і вишукані смакові поєднання. А щоб пообідати від душі, спеціально для Вас пропонується кесадилья доставка. Ви можете замовити її з різними начинками: з куркою, 4 видами сирів і соусом на вибір (гриль або ягідним).
  2. Буріто. Зіскучилися за ситними мексиканськими смаколиками? Тоді Вам неодмінно слід замовити буріто на обід. Ця страва готується з телятини, курячих стріпсів, креветок, тунця.
  3. Хот дог. Бажаєте насолодитися вуличною, проте збалансованою їжею? Спробуйте наші хот доги! Вони сподобаються кожному, адже, на відміну від street food, готуються з любов'ю та неабияким теплом. І це не просто сосиска в булці, а справжні кулінарні шедеври. Хот дог доставка - чудовий шанс смачно та ситно поїсти.

А ще віднедавна у нашому меню з'явилася досить цікава страва під назвою “NEW BREAKFAST ALL DAY”. Це чудовий варіант для смачного сніданку й обіду. До її складу входять наступні компоненти: сосиски, яйця, бекон, помідори, шпинат, цибулеві грінки, сирний соус, картопляні діпи. Вони чудово між собою поєднуються та насичують організм життєво необхідною енергією!

 

А чому б на обід не замовити суп: доставка їжі Тернопіль від СРФМ може все!

У меню Пасаж Адлера представлені не лише основні, а й перші страви. Дехто не уявляє повноцінного обіду без смачного супу чи борщу. Пасаж Адлера пропонує дещо урізноманітнити свій раціон і замовити:

  1. Гарбузовий крем-суп з креветками. Це наша цікава новинка, яка готується на основі гарбуза і вершків. Родзинки їй придає запашний імбирний сироп. Подається супчик з сиром дор блю, пармезаном, гарбузовим насінням і креветками. Це варто спробувати!
  2. Сирний суп. Якщо Ви полюбляєте молочні продукти, то Вам неодмінно варто замовити суп з сирами пармезан, дор блю, моцарела.
  3. Гарбузовий крем-суп з беконом. До складу першої страви входять наступні компоненти: гарбуз, вершки, імбирний сироп. Подається смаколик з сирами (дор блю, пармезан), гарбузовим насінням і ніжним беконом.
  4. Журек Адлера. Цей супчик можна назвати по-справжньому ситним. Він готується на наваристому бульйоні з додаванням свинячої ковбаски, курячого філе, яйця, бекону, сметанкового соусу, зеленої олії, духмяного чорного перцю.

Скористайтесь такою послугою, як суп доставка, і Ваш організм буде працювати, як годинник! 

Читайте також: Не знаєш що приготувати на вечерю? Соковиті бургери з Пасажу Адлера - страва, що задовольнить усіх!

 

Як виконується з бару Пасаж доставка обідів?

Із закладу Пасаж доставка виконується по місту та передмісті. Ми привозимо всі страви у зручному та практичному еко-посуді, завдяки чому Ви зможете їх куштувати відразу після отримання. Якщо зацікавила доставка їжі Тернопіль, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж завітайте на наш сайт fainemisto.com, у мобільний застосунок. А коли Вам потрібна Тернопіль доставка їжі на всіх працівників, то квапимось Вам повідомити, що дана послуга обійдеться абсолютно безкоштовно! Харчуйтесь правильно, де б Ви не були та що б не робили. А наша доставка неодмінно Вам у цьому допоможе!

Наступна стаття >Наступна стаття