Не знаєш що приготувати на вечерю? Соковиті бургери з Пасажу Адлера - страва, що задовольнить усіх!

2022-10-04

Ви досі не знаєте, що приготувати на вечерю? Бажаєте поласувати чимось смачненьким, але так не хочеться витрачати свій час на кухні? Хочете приємно здивувати близьких? Ідеальним варіантом для таких випадків стане смачний бургер! Бар Пасаж Адлера знає, чим Вас потішити та як зробити вечір ідеальним. Адже найкращі бургери Тернопіль створюються саме тут. Ми, СРФМ, завжди прагнемо того, щоб Вам наші страви не лише чудово смакували, а й подобалися візуально. А ще ми піклуємось про кожного. Саме по цій причині готуємо різноманітні бургери! Скористайтесь такою послугою, як Пасаж Адлера доставка, та переконайтесь у цьому!

 

Найсмачніші бургери Тернопіль доставка: меню Пасаж Адлера вражає своїм різноманіттям!

бургери Тернопіль

У нас Ви можете замовити бургер з різноманітними начинками! Пасаж Адлера Тернопіль меню настільки колоритне, що іноді можна розгубитися. Ми рекомендуємо Вам скуштувати наступні популярні смаколики:

  1. BLACK БАФФАЛО З ТЕЛЯТИНОЮ. Основу страви складає апетитна чорна булка. Що стосується начинки, то ми для створення цього ідеального бургера використовуємо такі інгредієнти: сир чеддер, бекон, руколу, помідори, синю цибулю, соус і соковиту котлету з телятини.
  2. CHEESE BURGER З ТЕЛЯТИНОЮ. Ви в захваті від гармонійного поєднання сиру з м'ясом? Тоді Вам слід купити бургер, до складу якого входять: котлета з телятини, моцарела фрі, айсберг, корнішони, помідори, американська гірчиця. Доповнюють смак страви соуси гриль і блю чіз.
  3. CHICKEN CHEESE BURGER. Якщо Ви полюбляєте ніжну та дієтичну курку, тоді бар Пасаж Адлера готовий Вам запропонувати бургер з сиром моцарела фрі і курячим філе в кукурудзяній паніровці. Начинці невимовного смаку та аромату придають корнішони, помідори, американська гірчиця, соуси.
  4. ТРЮФЕЛЬНА ВАННА. Бажаєте скуштувати щось легке, ніжне та невимовно соковите? Оберіть страву, у якій сир чеддер чудово поєднується з вершками та трюфельною пастою.
  5. BURGER ДОНЬКИ М'ЯСНИКА. Зголодніли? Тоді ідеальним рішенням стане доставка бургера, до складу якого входить безліч інгредієнтів, а саме: рослинне м'ясо, сир чеддер, шпинат, огірки кімчі, помідори, соуси блю чіз і гриль.
  6. PREMIUM BURGER. Пасаж доставка пропонує Вашій увазі страву, яка неодмінно припаде до душі. Ви лишень уявіть, наскільки ідеально котлета з телятини смакує з сиром чеддер, соусами гриль і блю чіз, гірчицею, беконовим джемом. А завершує цю неповторну композицію ніжна сирна ванна!
  7. ТЕХАС BURGER. Бажаєте чогось гостренького? Тоді доставка бургер в техаському стилі - це саме те, що Вам потрібно. До складу начинки даного смаколика входять: рвана телятина, помідори, синя цибуля, перець халапеньо, цибуля кріспі, чіпси начос, соуси (сирний, баффало, чеддер).

Ці та інші бургери чекають на Вас! Замовляйте і відчуйте справжній смак американської кухні з близькими серцю галицькими відтінками! Отримуйте насолоду від того, що ми, СРФМ, Вам пропонуємо обрати!

Також може бути цікаво: 15 видів бургерів у закладі Пасаж Адлера 13: а ти зможеш скуштувати їх усі?

 

Як виконується доставка бургерів Тернопіль: що варто знати?

замовити їжу Тернопіль

Цікавить доставка бургерів Тернопіль? Ми, СРФМ, надаємо дану послугу виключно на професійному рівні. Доставка виконується по всьому місту та передмісті. Оформити замовлення Ви можете за номером телефону 068-055-77-11. Наші досвідчені адміністратори залюбки дадуть корисні поради щодо вибору тієї чи іншої страви, якщо Ви їх потребуєте! У нас можна оформити замовлення заздалегідь. Це ідеальний варіант у тому випадку, якщо Ви плануєте організувати святковий захід, романтичне побачення чи іншу подію. А ще ми пропонуємо бургер замовити онлайн. Це можна зробити на сайті fainemisto.com або ж у однойменному мобільному застосунку. Тернопіль доставка їжі виконується професійними кур'єрами. Вартість послуги залежить від Вашої геолокації і суми в чеку. При покупці страв на компанію вона надається абсолютно безкоштовно!

 

Тернопіль доставка їжі від Пасаж Адлера: у нас є не лише бургери!

Тернопіль доставка їжі з Пасажу Адлера - це не лише про бургери! У нас пропонуються і інші популярні страви. До них можна віднести наступні:

  • ідеальні закуски, у тому числі апетитні сети на компанію;
  • поживні супчики з цікавим поєднанням різноманітних інгредієнтів, що додають тепла та бадьорості;
  • ситні основні страви, серед яких слід відзначити мексиканську кесадилью, бурітос з різноманітними начинками та інші смаколики;
  • апетитні та вишукані десерти, які піднімають настрій. 

У нас є багато страв, які неодмінно сподобаються Вам і Вашим близьким! Обирайте їх з залежності від Ваших побажань! А ми, СРФМ, неодмінно їх доставимо максимально вчасно, в ідеальному стані та в сучасному еко-посуді!

Наступна стаття >Наступна стаття