15 видів бургерів у закладі Пасаж Адлера 13: а ти зможеш скуштувати їх усі?

2022-08-25

Бургери полюбились людям зі всіх куточків світу. І це не лише тому, що вони ситні та смачні, а й через зручність у використанні. Дану страву можна без проблем їсти на ходу, не переживаючи за те, що вона потече чи забруднить пальці рук, одяг. Зараз замовити бургери можна у будь-якій подачі. Адже в якості начинки використовується не тільки традиційна котлета. Новаторські рецепти вражають своїм розмаїттям, завдяки чому і подобаються навіть найвибагливішим гурманам. А Ви також полюбляєте даний смаколик?

 

Бажаєте замовити бургери - ознайомтесь спочатку з їх історією!

А чи задумувались Ви перед тим, як замовити бургер, про його походження? Адже ця, на перший погляд, проста страва має досить запутану і до сих пір нерозгадану історію. Більшість експертів схиляються до того, що вона отримала таку назву в честь німецького міста Гамбург. Проте існують і інші варіанти її створення. Наприклад, дехто з істориків допускає, що слово “бургер” походить саме від міста Гамбург, проте не німецького, а американського (що знаходиться у Нью-Йорку). У 1885 році брати Чарльз і Френк Менчіс під час ярмарки пропонували учасникам заходу підкріпитися смаженою яловичою котлетою, вкладеною між двома булочками. А ще того ж року у Сеймурі, де проходив фестиваль їжі, Чарлі Нагрін продавав фрикадельки, укладені між двома скибками хліба. Своє кулінарне творіння він назвав «Гамбургер Чарлі». Те, в яку історію вірити, вирішувати Вам!

 

Пасаж Адлера Тернопіль меню вражає: ТОП-15 позицій бургерів!

замовити бургер

Ми, СРФМ, живемо реаліями. Ми, звичайно, вникаємо в історію цієї страви, проте заохочуємо Вас скуштувати більш оригінальні та незвичайні її варіації. Відвідайте бар Пасаж Адлера, де створюються справжні кулінарні шедеври в різноманітних інтерпретаціях. А ще Ви можете скористатися такою послугою, як бургери Тернопіль доставка, і замовити їх будь-куди (у межах міста та передмість). Пасаж адлера меню вражає. Воно включає наступні варіанти виконання бургерів:

  1. BURGER GRILL З ТЕЛЯТИНОЮ. Окрім хрумкої булочки з ніжною серединкою, в яку окутана соковита телятина, ми пропонуємо або картоплю фрі з соусом гриль, або ж корисний і поживний батат із соусом чеддер.
  2. NEW DOUBLE BURGER GRILL. Це чудовий варіант для тих, хто дійсно зголоднів. Страва складається з традиційної булочки, двох соковитих котлет з телятиною, моцарелли, салату айсберг, помідорів, корнішонів, американської гірчиці, соусів гриль і блю чіз.
  3. CHICKEN CHEESE BURGER. Ніжне куряче філе в кукурудзяній паніровці чудово поєднується з ароматною булочкою. Їхній смак ефективно доповнюють моцарелла фрі, огірочки-корнішони, свіжі томати, американська гірчиця, соуси. Подається смаколик із картопелькою фрі.
  4. ТРЮФЕЛЬНА ВАННА. Пасаж адлера Тернопіль меню включає і страву для справжніх сироманів. Вона готується на основі сиру чеддер, вершків і трюфельної пасти.
  5. BEEF BURGER З КРЕВЕТКАМИ. Бар Пасаж Адлера 13 пропонує замовити цей бургер справжній прихильникам морепродуктів. До його складу входять такі компоненти: дві ніжні та м'які котлети з телятини, обсмажені тигрові креветки, хрумкий бекон, ароматний сир чеддер. Доповнюють смак їжі ексклюзивні соуси чеддер та васабі.
  6. BURGER УМАМІ. Фірмова котлета з телятини ідеально гармонує з сиром чеддер, беконом, цибулею кріспі, салатом айсберг, маринованою цибулею, лаймом. А яке ж розмаїття соусів - блю чіз, баффало, азіатський, солона карамель чекають на Вас!
  7. NEW BURGER BIG BOSS. Цікавлять неповторні бургери Тернопіль? Ви лишень спробуйте, як поєднується запашна булочка з гігантською котлетою з телятини, сиром чеддер, беконовим джемом, соусами гриль і блю чіз.
  8. ТЕХАС BURGER. Бажаєте скуштувати щось дійсно пікантне та гостреньке? У ніжній булочці ховаються рвана телятина, помідори, синя цибуля, перець халапеньо, цибуля кріспі, чіпси начос, багато різних соусів.
  9. PREMIUM BURGER. Від традиційних цей бургер відрізняється булочкою. Вона чорна! Так, саме чорна! Але Ви лиш спробуйте, як вона смакує у поєднанні з соковитою котлетою з телятини, сиром чеддер, соусами гриль і блю чіз, гірчицею, беконовим джемом, сирною ванною.
  10. BURGER ДОНЬКИ М'ЯСНИКА. Цікава назва страви, чи не так? Якщо з'явилося бажання її скуштувати, спеціально до Вашої уваги доставка бургерів. Ця позиція манить складом, адже містить рослинне м'ясо, сир чеддер, шпинат, огірки кімчі, помідори, соуси блю чіз та гриль.
  11. TRUE BURGER З ТРЮФЕЛЬНОЮ ВАННОЮ. Це ідеальний варіант для смачного обіду чи ситної вечері! Ви лиш відчуйте, як телятина розміру XL поєднується з сиром чеддер, американською гірчицею, соусами блю чіз та гриль. До речі, Ви теж можете цей бургер замовити онлайн!
  12. NEW BURGER ВУЛКАНО. Це справжній вулкан смаків! Булка з хрумкою скоринкою та ніжною м'якоттю разом з телятиною, помідорами, огірковим релішем, маринованою цибулею та соусами (баффало, блю чіз, сирним) створюють неповторну композицію.
  13. СИРНА ВАННА. Створений цей оригінальний бургер на основі сиру чеддеру та ніжних вершків.
  14. BURGER TUNA МАТАТА. Ви коли-небудь ласували бургером з тунцем панко? Якщо ні, то спробуйте. Насиченості смаку та аромату придають рукола, синя цибуля, соуси манго-карі, васабі та гриль.
  15. BLACK БАФФАЛО З ТЕЛЯТИНОЮ. Це ще один смаколик, який пропонується у оригінальній чорній булочці. До його складу входять: сир чеддер, бекон, руккола, помідори, синя цибуля, соус і теляча котлета.

Ви, напевне, в захваті від нашого меню, чи не так? А чи змогли б Ви спробувати усі перелічені вище позиції?

Також може бути цікаво: Підбірка бургерів на чорній булочці від Пасажу Адлера 13

 

Доставка бургерів чи бронювання столику - вирішувати Вам!

Щоб насолодитися даними стравами у сучасній інтерпретації та цікавому поєднанні смаків, Вам слід виконати бронювання столиків Adler Passage 13. А коли хочеться побути наодинці з самим собою чи просто відпочити з близькими деінде, то бургери доставка - чудовий варіант. Вона здійснюється по місту та передмісті. Оформити замовлення Ви можете на сайті чи у мобільному додатку, а також за номером телефону 098-055-77-11. Мінімальна вартість залежить від Вашої геолокації. А якщо Ви хочете організувати посиденьки цілою компанією, тоді дану послугу отримуєте абсолютно безкоштовно. У нас справді вигідно! Доставка бургерів Тернопіль чи відвідування закладу - обирайте самі найзручніший для себе і своїх близьких варіант!

Наступна стаття >Наступна стаття