Підбірка бургерів на чорній булочці від Пасажу Адлера 13

2022-08-09

Чорна булочка для бургера виглядає досить оригінально та нестандартно. Окрім цього, вона чудово смакує, адже духмяна та хрумка скоринка ідеально поєднується з пухкою серединкою… Якщо Ви ще не куштували такого цікавого й ефектного смаколика, ласкаво просимо у бар Пасаж Адлера 13, що розташований у самому центрі Тернополя. Він приваблює не лише сучасним інтер'єром і комфортною атмосферою, а й різномаїттям страв. Пасаж Адлера меню приємно здивує навіть найвибагливішого гурмана. Фішкою закладу, своєю чергою, вважаються саме бургери. Ви в захваті від цієї апетитної, соковитої та ситної страви? Скуштуйте найкращі бургери Тернопіль, які готує наша турботлива та любляча Сім'я. 

 

Замовте чорні бургери Тернопіль: у нас діє доставка їжі

Який на смак чорний бургер? Чим він відрізняється від традиційного білого? Напевне, щоб дати відповіді на ці питання, його спочатку слід скуштувати. Ми пропонуємо Вам такі замовити бургери з чорною булочкою:

  1. BLACK БАФФАЛО З ТЕЛЯТИНОЮ. До складу смаколика входять наступні компоненти: сир чеддер, бекон, руккола, помідори, синя цибуля, соус, котлета з телятини. Родзинка страви - чорна булка. Подається вона з картоплею або бататом-фрі. 
  2. PREMIUM BURGER. Чому смаколик отримав саме таку назву, стане зрозуміло після того, як Ви його скуштуєте. До його складу входить дуже багата та насичена різними ароматами начинка, а саме: соковита котлета з телятини, м'який сир чеддер, запашний соус гриль, пікантна гірчиця, ніжний соус блю чіз, беконовий джем, сирна ванна.
  3. BURGER TUNA. Замовити бургер слід прихильникам риби. Ніжний і ароматний тунець ідеально гармонує з іншими інгредієнтами. Він створює неповторну смакову композицію. Спробуйте і Ви незвичний бургер з тунцем, який подається з бататом-фрі або традиційною картоплею-фрі. 

Бажаєте скуштувати щось нове та незвичайне? Оберіть бургер з чорною булочкою. Він неодмінно Вам припаде до душі! Ця їжа не лише чудово смакує, а й стильно виглядає. Ми завжди підтримуємо естетику. Для нас важливо, щоб кожна страва красиво виглядала та викликала неабиякий апетит ще перед процесом куштування. 

Читайте ще: Соковитий бургер як приємне завершення важкого дня. Лічені хвилини - і він твій

 

Як виконується доставка бургерів у СРФМ?

У закладі Пасаж Адлера Ви можете замовити бургери не лише з чорною булочкою. У нашому меню представлені смаколики і з класичною білою. Вибір позицій настільки великий, що іноді можна розгубитися. У нас є страви для кожного, у тому числі для вегетаріанців. Ви коли-небудь пробували котлету без вмісту мяса? Такий інгредієнт ми також використовуємо для приготування найкращих та найситніших бургерів.

Виникло бажання залишитися вдома чи на робочому місці? А чому б смачно не поїсти на природі? У таких випадках Вашій увазі пропонується доставка бургерів. Вона виконується в межах міста та передмість. Від геолокації залежить мінімальна вартість замовлення та можливість скористатись послугою безкоштовно. Доставка їжі Тернопіль здійснюється обережно, щоб не зіпсувався її вигляд. Для цього страви запаковуються у практичний і абсолютно безпечний одноразовий посуд. Доставка бургерів Тернопіль завжди проводиться вчасно. А щоб оформити замовлення, Ви можете зателефонувати нам за номерами 0980557711, 0352-51-94-44, зайти на сайт fainemisto.com чи в мобільний застосунок. Який би спосіб Ви не обрали, ми завжди все виконуємо без затримок, у суворо обумовлені терміни та з найтеплішими думками про Вас!

Наступна стаття >Наступна стаття