Заціни новинки у Клубі Файного міста - спаржеве меню та топові коктейлі з собою

2023-05-18

У меню популярного сіті-кафе Клуб Файного представлено безліч страв, у тому числі сезонні. Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, піклуємося про ваш настрій і самопочуття, тому стараємось завжди пропонувати актуальну їжу з урахуванням конкретної пори року. До прикладу, навесні ви неодмінно знайдете у продажі свіженьку спаржу. В той час, як після її покупки ви будете думати, що з неї приготувати, ми вже подбали про це. У нас створюються ідеальні страви із додаванням цього поживного, корисного та надзвичайно смачного овочу. Уважно переглядайте меню клубу файного міста та замовляйте ту позицію, що припала вам найбільше до душі. А якщо бажаєте відпочити вдома чи погостювати у близьких, тоді чудовим виходом із ситуації стане їжа з доставкою. Ми турбуємось про вас в незалежності від того, де та з ким ви плануєте відпочинок. 

 

Перегляньте унікальне сезонне меню Клубу Файного міста та смакуйте з користю!

доставка їжі клуб файного міста

У нашому "народному" закладі Клуб Файного Міста меню справді колоритне. Його фішкою вважаються сезонні страви, які, залежно від пори року, постійно оновлюються. Весна - час для спаржі, і у нас готується з додаванням даного овочу наступна їжа:

  1. Куряче філе з молодою картоплею. Це надзвичайно актуальна сезонна страва, яка подається із сирним соусом. Для приготування м'яса ми використовуємо попередньо замариноване в ароматних спеціях філе курки. Запікається воно у хоспері, тому виходить соковитим, ніжним, проте з хрумкою скоринкою.
  2. Філе лосося. Основний компонент у даній страві - слабосолений лосось, що запікається в духовій шафі. Його смак ідеально доповнюють свіженькі спаржа та шпинат. Для придання ще більшої його насиченості додається зелена олія.
  3. Свинні медальйони. Обсмажені у хоспері медальйони зі свинини створюють неповторну композицію з гірчичним пюре на основі картоплі, пікантним перцевим соусом, ароматним пармезаном і соковитою спаржею.
  4. Філе індичкина пюре зі спаржі. Якщо ви слідкуєте за своїм харчуванням, Клуб Файне місто меню включає саме цю дієтичну страву. Обсмажене у хоспері філе індички разом із брокколі, спаржею, чіпсами з прошутто та горгонзолою створюють унікальний тандем.
  5. Молода картопля "А-ля Карбонара". Ми застосовуємо обсмажену з беконом картоплю, спаржу та часник у вершковому соусі. Перед подачею страва посипається запашним пармезаном.

І це не всі новинки, які підготували для вас ми, Сім'я ресторанів Файного Міста. Якщо ви бажаєте злегка розслабитись у вікенд чи після насиченого дня, ми радимо звернути увагу на алкогольні коктейлі з собою. Оберіть для ідеального та безтурботного відпочинку віскі, витриманий на гречаному чаї "Козацький драйв", джин з ягодами годжі "Мрія", яблучний бренді "Ян Амор" чи фірмову настоянку Aperol "Тернопільський Спрітц". У нас пропонується не тільки актуальна сезонна їжа на замовлення, а й вишукані алкогольні коктейлі, проте перед їх вживанням пам'ятайте, що надмірне споживання спиртного шкодить вашому здоров'ю, тому ми радимо ним не зловживати!

Читайте також: Good morning! Смачні сніданки у Тернополі замовляй у Клубі Файного

 

Піклується про кожного наш Клуб Файного: доставка по місту й околицях цьому підтвердження!

Клуб Файного Міста - заклад, де ви можете замовити їжу у Тернополі з урахуванням сезонності. До речі, посмакувати такими стравами можна не лише у ресторані, а й за його межами. У нас надається по передмісті та місті Тернопіль доставка їжі. Послуга кур'єра обходиться у 50 грн. для тернополян і 70 грн. для мешканців прилеглих сіл. Замовляйте улюблені страви за номером телефону 068-055-77-11 або ж на нашому сайті fainemisto.com, у мобільному додатку в форматі онлайн. Харчуйтеся з користю, адже спеціально для вас у нас представлене вишукане сезонне меню. А щоб відволіктися від буденності, замовте у нас з доставкою супер-смачні алкогольні коктейлі, що ще більше піднімуть настрій. Якщо з закладу Клуб Файного доставка вас зацікавила, то це безумовно вірне рішення для вдалих святкувань чи простих посиденьок у колі близьких!

Наступна стаття >Наступна стаття