Good morning! Смачні сніданки у Тернополі замовляй у Клубі Файного

2023-05-04

Бадьорий день і позитивний настрій починаються саме зі сніданку. Дехто ігнорує цю частину раціону, замінюючи її кавою та швидким перекусом у вигляді канапки чи чогось солоденького. Насправді, робити так неправильно, саме зі сніданку починається ваш день, тому від того, чи він є корисним, поживним, збалансованим, залежить бажання активно рухатися вперед із посмішкою на обличчі і неабиякою наснагою. Ми, Клуб Файного міста, знаємо, яким має бути ваш ідеальний початок дня, і саме тому спеціально для вас у нас представлене окремо меню сніданків.

 

Солоні та солодкі сніданки: меню з Клубу ФМ вражає розмаїттям страв!

Якщо ви шукаєте заклади Тернополя, де можна замовити сніданок, оберіть нашу СРФМ, а саме Клуб Файного Міста. До речі, посмакувати ним ви можете не лише у нашому сіті-кафе, а й там, де вам зручно. Прокиньтеся у вихідний день та залиштесь у затишному ліжечку, не відволікаючись на буденні справи на кухні, а щоб не мати відчуття голоду, ми радимо скористатися такою послугою, як доставка сніданків. Вона є актуальною для мешканців не лише міста, а й прилеглих сіл, тому б на якій відстані від нас ви не знаходились, ми привеземо вашу улюблену їжу. Наші сніданки на доставку неодмінно піднімуть настрій ваш і ваших рідних, адже ніхто не залишиться голодним навіть при повній відсутності бажання щось готувати!

доставка сніданків клуб файного міста

Цікавлять ситні та смачні, збалансовані та корисні сніданки - меню з нашого Клубу ФМ переглядайте. У нас ви можете замовити як солоні, так і солодкі позиції. Серед наших безумовних фаворитів слід відзначити наступні:

  1. Гофру з куркою та трюфельним соусом. Якщо ви обожнюєте хрусткі та повітряні вафлі, що тануть у роті та ідеально поєднуються з запеченим філе курки, яйцями скрембл, трюфельним маслом, грибами та листям салату, тоді цей варіант сніданку саме для вас!
  2. Яйця бенедикт з листям салату. Цей варіант ідеально вам підійде, якщо ви полюбляєте традиційні ранкові перекуси. Смажені яйця можуть подаватися з беконом, слайсами індички, чи слабосоленим лососем на ваш вибір. Страва чудово смакує у тандемі зі свіжими огірками, томатами та листям салату. 
  3. Клубний сніданок. Це чудова позиція для тих, хто щойно прокинувся, а вже зголоднів. Якщо ви теж любите поїсти від душі, замовте з меню Клуб Файного хрусткий круасан зі смаженими яйцями, поживним лососем, сирною масою, свіжими овочами та зеленню.
  4. Англійський сніданок. Шукаєте ситні сніданки, меню з Клубу ФМ уважно перегляньте. Зупиніть свою увагу на позиції, що включає 2 смажених яйця, сосиску, бекон, шпинатну булку, овочі та зелень. Ці компоненти ідеально один одного доповнюють, тому не залишать вас байдужими.
  5. Авокадо тост з яйцем скрембл і куркою, Позиція, що припаде до душі прихильникам легкості, тому її так часто обирають жінки. Легкий тост із кремом-фетою, скремблом, курячим філе й авокадо створює ідеальну смакову композицію. 

Бажаєте скуштувати солодкі сніданки Тернопіль - ми вміємо вас дивувати, тому включили страви для істинних ласунів. Замовте такі популярні позиції:

  • налисники зі свіженьким сиром, що смакують так по-домашньому;
  • вівсянку зі свіжими фруктами та корисними горіхами для бадьорого, проте легкого ранку;
  • пухкенькі сирники, що чудово смакують із солодкою та ніжною карамеллю;
  • легеньку вівсяну кашу, що готується на ароматному кокосовому молоці.

У сіті-кафе Клуб Файного міста меню насправді тішить своїм різнобарв'ям, тому вам неодмінно вдасться знайти улюблену страву і замовити її або в закладі, або з доставкою додому, в гості чи на роботу. Розпочніть свій день вдало, а це вкрай важко зробити без смачного та поживного сніданку. 

Читайте також: Смачного! Доставка їжі з Клубу Файного - ситно та по-домашньому

 

Чим вигідна доставка сніданків з Клубу ФМ?

Виникло бажання смачно поснідати вдома - замовляйте у нас доставку! Дана послуга вигідна, оскільки мінімальна вартість замовлення складає лише 250 грн. для містян і 350 грн. для мешканців околиць. Крім цього, її вартість становить лише 50 грн. і 70 грн. в залежності від локації. Ще одна перевага доставки від нас - швидкий приїзд кур'єра за вказаною вами адресою. Завдяки тому, що страви пакуються у зручний посуд, відразу після отримання ви їх можете куштувати без необхідності сервірування! У передмістя і місто Тернопіль доставка їжі від нас, СРФМ, - чудовий вихід із ситуації, коли хочеться відпочити, приємно здивувати смачним сніданком близьких чи просто насолодитися ідеальним ранком у тепленькому ліжечку, а не на кухні!

Коли заходить мова за кращі заклади Тернополя, де готують солоні та солодкі сніданки, то перше, що спадає на думку - Клуб Файного Міста, чи не так? Це місце можна без всяких зусиль назвати народним, адже ми раді бачити тут і дорослих, і малих. Сюди ви можете прийти для того, щоб смачно поснідати, пообідати чи повечеряти, провести час з близькими, поділитися важливими новинами, організувати романтичні зустрічі чи святкові івенти. Насолоджуйтесь життям і найприємнішими його моментами разом з нами, а для більш детального ознайомлення з кухнею Клубу ФМ заходьте на сайт fainemisto.com, де, до речі, можете оформити доставку онлайн.

Наступна стаття >Наступна стаття