Смачного! Доставка їжі з Клубу Файного - ситно та по-домашньому

2023-04-21

Ресторан Клуб файного міста можна сміливо назвати “народним”, адже тут часто збираються як сім'ями, так і дружньою компанією, щоб весело посидіти чи відсвяткувати важливі події. Це сіті-кафе, де радо зустрінуть і запросять за найкращий столик, подадуть ідеальні страви і зроблять атмосферу по-справжньому затишною, такою домашньою. Тут ви зможете відволіктися від буденних проблем і насолодитися чудовим відпочинком у колі близьких вам людей. Завітайте у Клуб Файного, перегляньте меню та замовляйте улюблені позиції, а якщо виникло бажання залишитися вдома, організувати пікнік на природі чи корпоратив на робочому місці, тоді ідеальним рішенням стане доставка їжі. Дана послуга користується неабиякою популярністю, адже дає змогу смачно поїсти там, де вам зручно, коли ви сидите в офісі, але зголодніли, якщо плануєте романтичний вечір наодинці з коханою людиною без сторонніх очей. 

доставка їжі з клубу файного міста

 

Чим меню Клубу Файного міста таке особливе: найкращі страви української та європейської кухонь чекають на вас!

Меню Клубу файного міста включає страви української та європейської кухонь, саме тому заклад вважається дуже затребуваним чи не для кожного мешканця Тернополя, його гостя. Їжа надзвичайно смачна, а щедрі порції не дозволять вам залишитися голодними. Окрім цього, ви можете замовити інстаграмні страви, вони неодмінно прикрасять ваші сторіс і зроблять профіль дійсно яскравим, сучасним. Зверніть увагу на вишукані сніданки чи десерти, красиво оформлені салати чи десерти і фотографуйте їх на свій смартфон, паралельно насолоджуючись особливими смаковими нотками. Їжа з доставкою від цього легендарного закладу готується нашими професійними кухарями, ніби для себе, для її створення ми застосовуємо лише відбірні продукти провідних постачальників, тому вони завжди свіжі. 

Деякі тернополяни жартують, що скориставшись такою корисною послугою, як Файне доставка, ваші друзі, родичі чи кохана людина навіть не зрозуміють, що їжа була привезена з ресторану, а не приготовлена власноруч, адже страви мають щедрі порції і домашню подачу! Якщо у вас є змога скористатися цією послугою, то необхідність клопотатися на кухні та думати, що запропонувати гостям, відразу відпадає. Тим часом ви можете присвятити час собі та рідним, поніжитись у тепленькому ліжечку за переглядом фільмів, а ми приготуємо найкращі страви, які неодмінно припадуть до душі кожному без виключення, гарно запакуємо та швидко привеземо.

Читайте також: Смачно та корисно - салати з Клубу Файного на доставку!

 

Замовити їжу додому чи в офіс, на пікнік чи в гості дуже легко: телефонуйте або робіть це в режимі онлайн!

Замовити доставку їжі з Клубу Файного дуже просто, спочатку ми рекомендуємо уважно ознайомитися з нашим меню, представленим на сайті fainemisto.com чи у додатку та обрати улюблені страви. Визначтесь, для яких цілей вони замовляються: для романтичної вечері, буденного перекусу чи святкового застілля. Далі можете приступати до оформлення замовлення, це ви можете зробити в онлайн-режимі чи напряму за номером телефону 068-055-77-11. Важливо знати! Домашня їжа на замовлення привозиться не тільки по місту, а й у прилеглі села, тому у вас є можливість насолодитися нею, де б ви не знаходилися. Саме від вашої геолокації залежить мінімальна вартість замовлення. Вона складає 250 грн. для містян і 350 грн. для жителів околиць. Якщо ви таки вирішили замовити їжу додому, то при замовленні на суму до 2000 грн. послуга доставки обходиться у 50 грн. і 70 грн., залежно від вашого місцезнаходження, а якщо плануєте грандіозне святкування, то купуйте страви на 2000 грн. і більше та економте, адже у даному випадку послуги кур'єра надаються безкоштовно. Зверніть також увагу, що замовлення з доставкою у нас приймаються до 21:20. 

Ми дбаємо про вас і ваш комфорт, для нас важливо, щоб ви смачно харчувалися та організовували приємні сюрпризи близьким, і саме тому у нас діє доставка їжі по Тернополю і передмісті. Якщо вам подобається меню, яке пропонує Клуб файного міста, доставка стане чудовим рішенням для ідеального відпочинку. Домашня їжа на замовлення стала настільки доступною, що нею може насолодитися кожен охочий.

Наступна стаття >Наступна стаття